heel goed en vooral vriendelijk

Als boven

Als altijd weer uitstekende service.

De service is altijd prima en er wordt goed meegedacht. Het enige dat ik vervelend begin te vinden is dat ik elke keer na mijn auto bij jullie te hebben gebracht weer enquêtes krijg in te vullen. Aangezien elk bedrijf dit doet en zo ook de gemeente, wordt dat wat veel.

Uitstekende service

Auto voor apk en kleine reparatie afgeleverd en stond na onze vakantie weer netjes klaar. Altijd klantvriendelijk en de garage denkt goed mee met de klant.

Vakwerk van vaklui!

Prettig, adequaat en service gericht werk geleverd.Top!

Prima, maar kan beter

Je wordt hier altijd goed en snel geholpen, wat erg fijn is. 's ochtends zet je je auto neer en 's middags is hij weer klaar. Nu is het zo dat niet alle kwaaltjes verholpen zijn helaas, wat misschien ook niet altijd even makkelijk is en dus ook aan de geringe informatie kan liggen die ik vooraf gegeven had (niet echt veel verstand van auto's). Alleen de service is er met verloop van tijd niet op vooruit gegaan. Voorheen stond je auto netjes gewassen klaar en kreeg je gelijkwaardig vervangend vervoer mee. Dat is nu niet (altijd) zo. Er ligt dus nog wel iets ruimte voor verbetering.

Kon binnen een week mijn nieuwebanden laten plaatsen en binnen now time kon ik wegrijden met nieuwe banden onder .KLASSE !!

GOEDE Advisering & snelle service

de analyse van de foutmelding was to the point

Snel en super goed geholpen

Ik kwam binnen sleutel voor de apk afgegeven bakkie koffie gepakt en laptop aan ff wat mails versturen en de monteur kwam de sleutels weer brengen goedgekeurd en kon weer verder kortom geweldig.

Goed, vriendelijk meedenkend en professioneel.

Afgelopen zaterdag hebben we onze nieuwe auto opgehaald bij Van Kesteren. Deze auto hebben ze voor ons opgezocht. Hierbij is goed meegedacht door Van Kesteren. Wij zijn heel tevreden met onze auto. Vanaf 2008 komen wij bij autobedrijf Van Kesteren. We worden altijd vriendelijk, meedenkend en professioneel geholpen. Onze ervaring met Van Kesteren is dan ook goed te noemen.

Goeie monteurs en zeer vriendelijk achter de balie fijne mensen

top bedrijf met TOP monteurs

Al jaaaaaaaaaaaaaaaren klant en nog steeds naar volle tevredenheid . Van Kesteren ga zo door

Koester Van Kesteren !!!!

Al bijna 35 jaar lang alle service die je je maar kunt wensen! Iets kleins, iets groots: altijd een luisterend oor, zorgvuldig overleg en de daad bij het woord! Volop kundige mensen in dit hele prachtige bedrijf!! Vanaf het begin in IJsselmuiden progressief gegroeid in Kampen en nu ook in Zwartsluis! De regio kan trots zijn zo'n garage met topmensen en topservice!!! En mocht er eens iets minder goed lukken dan gewenst: er komt altijd een oplossing!! Een 10 met een griffel !!!

Gewoon prima

Afspraak maken: top Werkzaamheden: top Wachttijd: top

Beoordeel Autobedrijf Van Kesteren B.V. Min 10 slechter kan niet.

Mijn ervaring met Autobedrijf Van Kesteren B.V. Ik had een auto gekocht in drachten maar de service in Kampen dus dacht ik koop mij nieuwe ook maar in Kampen. Ik koop een 6 maanden oude Renault Zoe, binnen 2 weken kom ik er achter dat ruitensproeier geen water heeft? Wel 800 euro betaald voor afleveringskosten dus de vraag is er wel afgeleverd of is het een extra winstmarge. Nu komt de grootse ramp nog met deze auto. Daar ik op Schiphol werk en de auto alleen nodig heb voor het werk en dat is in ploegendiensten dus rijd ik alleen maar in nacht met deze auto. Nu blijkt het luchtventatalitie system niet goed te werken en mijn ramen beslaan en krijg ze ook niet meer goed. Dus ik een afspraak maken eind september wegens de zomerdienstregeling kon ik 17 oktober een afspraak krijgen, helaas kon ik die dag niet dus wordt hij verzet naar november. De rede hier voor was de hele wereld heeft coronacrisis dus wij ook!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Conclusie: Ik durf niet meer in die auto te rijden omdat ik langs de weg met alarmlichten aan moet proberen de ramen weer zicht in te krijgen, en dan wachten op een gek die mij niet ziet er boven op knalt. Ik zou niet weten hoe slechter een service kan wezen van een Autobedrijf, het is wel een auto met nieuwwaarde 38000 euro en nog geen 10 maanden oud. Beoordeel Autobedrijf Van Kesteren B.V. Min 10 slechter kan niet.

Goede,gastvrije garage!

Goed overleg over eventuele kosten!

Jammer dat de auto niet klaar was om 17:00u

Beetje teleurgesteld dat de auto niet om 17:00u klaar was. Moest daardoor extra rit naar de garage maken. Rekening viel gelukkig mee. Service is prima.

Verder ben ik wel tevreden op de onderste klacht na

Ik heb nu al drie keer doorgegeven als ik smorgen mijn auto start dat de aanjager van de kachel een piepend geluid geeft. Misschien is het vergeten om daar aandacht aan te schenken, bij deze wil ik het toch weer melden

Top bedrijf!

Totaal geen opmerkingen. Super service, betrouwbaar, kwaliteit en betaalbaar.

Prima geholpen

Vriendelijk personeel weet goed waar over het gaat. Goede informatie van wat er gaat gebeuren, en waarom het noodzakelijk is.

Goede service en zeer klantvriendelijk

Vanaf 1974 als renault rijder geen enkele negatieve ervaring.

Een 10 behoeft geen verdere verklaring!

Klasse met een grote K.

Meedenkend, oplossingsrichtingen en betrokken. Dat is Van Kesteren Zwartsluis. Groot geworden door "klein" te blijven.

Zoals altijd goede service!

Altijd prima service, auto bijna altijd op tijd in behandeling genomen.

Prettig,goed

fijne behandeling