Beoordeel Autobedrijf Van Kesteren B.V. Min 10 slechter kan niet.
Mijn ervaring met Autobedrijf Van Kesteren B.V.
Ik had een auto gekocht in drachten maar de service in Kampen dus dacht ik koop mij nieuwe ook maar in Kampen.
Ik koop een 6 maanden oude Renault Zoe, binnen 2 weken kom ik er achter dat ruitensproeier geen water heeft? Wel 800 euro betaald voor afleveringskosten dus de vraag is er wel afgeleverd of is het een extra winstmarge.
Nu komt de grootse ramp nog met deze auto.
Daar ik op Schiphol werk en de auto alleen nodig heb voor het werk en dat is in ploegendiensten dus rijd ik alleen maar in nacht met deze auto.
Nu blijkt het luchtventatalitie system niet goed te werken en mijn ramen beslaan en krijg ze ook niet meer goed.
Dus ik een afspraak maken eind september wegens de zomerdienstregeling kon ik 17 oktober een afspraak krijgen, helaas kon ik die dag niet dus wordt hij verzet naar november.
De rede hier voor was de hele wereld heeft coronacrisis dus wij ook!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Conclusie:
Ik durf niet meer in die auto te rijden omdat ik langs de weg met alarmlichten aan moet proberen de ramen weer zicht in te krijgen, en dan wachten op een gek die mij niet ziet er boven op knalt.
Ik zou niet weten hoe slechter een service kan wezen van een Autobedrijf, het is wel een auto met nieuwwaarde 38000 euro en nog geen 10 maanden oud.
Beoordeel Autobedrijf Van Kesteren B.V.
Min 10 slechter kan niet.