goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf is goed

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, als altijd

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf thuis gevoel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf na een zeer slechte ervaring bij autobedrijf Matter te Steenwijk (Renault Garage) een meer dan uitstekende ervaring bij van Kesteren Renault te Zwartsluis!!!!
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

slechter dan verwacht

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De aircopomp zingt mee van mijn Trafic van 2016. Heren Paauw en Halfmouw horen het niet, doen alsof het zo hoort en kunnen er niks van maken?. Vergelijk met de servicebus slaat nergens op, deze is nl wel stil. Ook hier voor de derde keer voorscherm laten vastzetten. Deze reparatie heeft het deze keer ca 200 km volgehouden. Erg frustrerend allemaal. Nwe voorruit zit er wel netjes in, deze klus was uitbesteed. Cijfer 1 maar die komt niet door
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede service met medewerkers die het vak verstaan

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd vriendelijk en behulpzaam. Kom er graag, dit keer een APK gehad met onze oude Twingo. Fijn geholpen!

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De aircopomp zingt mee van mijn Trafic van 2016. Iedere passagier verbaasd zich over het achtergrond gejengel. Heren Paauw en Halfmouw horen het niet, doen alsof het zo hoort en kunnen er niks van maken. Vergelijk met de servicebus slaat nergens op, deze is nl wel stil. \r\nOok hier voor de derde keer voorscherm laten vastzetten. Deze reparatie heeft het deze keer ca 200 km volgehouden. Erg frustrerend allemaal. \r\nNwe voorruit zit er wel netjes in, deze klus was uitbesteed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantgericht en deskundig. Klant en auto zijn in goede handen. Als het kan \'klaar terwijl u wacht\'. Koffie, PC en krant op de leestafel en auto in de garage. Niet vervelend om even bij Van Kesteren langs te gaan.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede grote beurt + APK en reparatie stuurbekrachtiging

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zonder meer goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Perfecte service met prima personeel!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige ervaring met alle medewerkers. Dit was de eerste keer van Kesteren. Goede en eerlijke adviezen. Uitstekende service en prima prijs. Kan deze fa van harte aanbevelen!
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ervaring is goed. Medewerkers zijn service gericht.\r\nEchter ik raak steeds minder te treden over mijn Renault Capture.\r\nInmiddels een paar keer voor de zelfde klacht bij de dealer geweest met mijn nieuwe auto. Er staat iets meer dan 1450 km op de km. teller. Ook nu laat hij weer regelmatig en soms continu de bacosleutel zien.. ik probeer dan de parkeer hulp maar deze werkt niet. Ook wanneer ik hem in de achteruit zet doet de camera zo goed dat ik zelfs mijn eigen Nummerplaat zie. Of hij geeft continu alarm terwijl er niets achter mij is. Of hij geeft helemaal geen signaal terwijl ik dan al bijna iemand met de trekhaak raak....\r\nDe vorige Capture gaf geen enkel probleem deze lijkt inderdaad wel een maandagochtend auto... Langzaam gaat mijn vertrouwen in dit model weg.. inmiddels andere software.. maar nog steeds problemen.\r\n\r\nWat gaan jullie er aan doen!!!!!!\r\nOok de auto nu maar halen ben er klaar mee

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en betrouwbaar bedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon prima en correct

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief, deskundig, goede service, overleg, prettig.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed