Helemaal top!!

Keurig geholpen en een prachtige auto als resultaat.

erg positief

Verkoper van de auto was open en eerlijk. Geldt ook voor zijn collega. Ook de prijsstelling en de randvoorwaarden (garantie etc.) waren dik in orde. Auto (Opel Corsa 2014) rijdt prima en voldoet volledig aan onze verwachtingen.

Top dealer,kan hem iedereen aanraden wat ik ook zeker doe

Wij zijn van dag 1 echt super verrast met de geweldig omgang met firma Van Kesteren. Ondanks dat we een gebruikte Renault kochten hebben we het gevoel dat we een nieuwe kochten. Helderheid van zaken . afspraken super nakomen en geen vraag is te veel. Verkoop/service balie / monteurs gewoon allemaal staan ze voor je klaar en kennen de klant. Volgende auto zullen we zeker ook bij Van Kesteren kopen.

Perfect! Heel klantvriendelijk.

Perfect! Heel klantvriendelijk.

Goede, vlotte en deskundige behandeling.

Ik ben nu 10 jaar klant bij van Kesteren en ben altijd naar tevredenheid geholpen en behandeld.

Vriendelijk en deskundige geholpen

Gemoedelijk benadering en adviezen waren goed. Verschillende mogelijkheden werden besproken en toegelicht.

goed, zoals het hoort.

Een bijzondere gast vrijheid in uw onderneming

Als ik met mijn auto bij van Kesteren kom voor APK Staat er vervangend voertuig GRATIS voor mij klaar.

Het is een prettige klantvriendelijke garage. Ze komen hun afspraken na. Bij de bandenwissel en nog een paar kleinigheden, kreeg ik zelfs een bosje gele tulpen cadeau. Dit noem ik nog eens service en klantenbinding. Ga zo door!

Rij er graag een stukje voor om.

Zoals het bij Van Kesteren gaat zou het bij ieder autobedrijf moeten zijn. Altijd vriendelijk, duidelijk en niets is teveel om het je naar de zin te maken.

W8en duurt altijd lang 😁, goede service, en bedrag betaald zolas afgesproken.

Tevreden over behandeling en servies, ondanks dat mijn probleem nog niet is opgelost

Mijn probleem heeft de juiste aandacht gekregen, oplossing laat nog op zich wachten maar heeft aandacht.

Fijne service!

Heb nog niet met de auto gereden... Als klant heel tevreden over de behandeling.

uitstekende service

vakbekwaam personeel.

in 1 zin niet te vatten zo tevreden zijn we

Zoals gewoonlijk weer klant en service gericht. Duidelijke uitleg over uit te voeren, en daarna, over uitgevoerde werkzaamheden. Vriendelijk en naar mijn mening zeer kundig personeel

Geweldige service

Weer tevreden met deze geweldige service

Top bedrijf

Zeer goed geholpen zowel met email als toen ik de auto gekocht heb.

Topservice!

Lekke achterband. Er kwam iemand van de garage om 'em op te pompen, daarna naar de garage. Daar bleek achterband al eerder op die plek lek te zijn geweest, moest nieuwe band worden besteld, kon dezelfde dag nog. Super.

zeer goed

Mijn ervaring met garage van Kesteren is zeer goed.

Men komt afspraken na en denkt mee in oplossingen!

Men komt afspraken na en denkt mee in oplossingen!

Prima garage

Goede service en vakkundige monteurs

Adequate, klantvriendelijke en snelle service

Klantvriendelijke en met de klant meedenkende afhandeling bij de service-balie. Snelle en adequate werkzaamheden door de garage monteur.

Servicegericht en prettig flexibel

Zowel het plannen van de afspraak, het meedenken bij probleempjes en het adhoc zaken oplossen worden prima opgepakt.

super snel geholpen

vriendelijk personeel ook.

Wisselend

Onderhoud is prima geregeld. Verkoop auto met inruil auto ook prima. De terugbel notitie ivm de tekortkoming van de nieuwe auto is na 4 dagen nog niet uitgevoerd, zal nu zelf weer contact opnemen.