Goede service!

Ik had een paar problemen met mijn auto. Maar dit werd keurig opgelost zonder gezeur van de dealer. Zeker aan te raden als dealer.

Prima autobedrijf

Mijn ervaring met Van Kesteren Zwartsluis zijn zeer goed te noemen. Door de deskundigheid op de werkvloer voelt iedere klant zich klant. Heldere adviezen, goede monteurs en alles is netjes rondom de garage en alles voor een goede prijs. Dat is wat een klant graag ziet Van receptiemedewerker tot poetser, van directeur tot monteur; iedereen haalt het beste eruit. Ik geef geen 10, omdat dat niet reëel is. Er is altijd ruimte tot verbeteren.

Top service

Onze Scenic wou niet meer starten hij werd netjes opgehaald volgende dag reed hij weer als een zonnetje top service

Duidelijke en plezierige service

Gewoon goed

Prettig bedrijf om mijn auto te onderhouden

Zeer goede service

Men probeerd altijd met de klant mee te denken en met oplossingen te komen. Ook het gratis vervangend vervoer wordt zeer gewaardeerd.

Top bedrijf!

Goede service, makkelijk bereikbaar, super bedrijf!!

Super service

Afspraak is afspraak, je weet waar je aan toe bent. Altijd vriendelijke personeel!

Ook voor mensen, zoals ik, met een kleine beurs wordt er meegedacht!

Omdat er bij de APK iets meer bij kwam kijken dan verwacht, werd me het advies gegeven om de kleine beurt, die ik aanvankelijk wilde laten uitvoeren, even uit te stellen. Dit kon, omdat ik niet al teveel km rijd.

Fijne garage, vriendelijk personeel

Meteen geholpen, vriendelijk en adequaat zoals altijd.

Dashboard gaf aan: binnenkort onderhoud. Overlegd met Johan (van Van Kesteren), die de gegevens er nog eens op nasloeg en opmerkte dat het misschien slimmer was om de onderhoudsbeurt naar september door te schuiven, dan kon alles in één keer. In de garage hebben ze de melding van het dashboard gehaald. Klaar.

Top ervaring

Zeer goede service volgens afspraak.

Fantastisch bedrijf

Correct en vriendelijk geholpen met een aankoop van een tweedehands auto

Altijd concreet en vriendelijk

Super fijn met de service aan huis

Prima bedrijf!

Kort geleden een auto gekocht bij van Kesteren Zwartsluis. Er wordt goed meegedacht in je wensen en hebben een heerlijke auto bij hen mogen kopen. De service was top! Bij het ophalen was de auto super netjes en gingen we naar huis met een geweldige auto! Bedankt voor de goede service! Een echte aanrader!

Prima geholpen

Prima geholpen, goede afspraken gemaakt, ook voor het vervolgtraject.

Top service, top mensen

Sinds 2014 een 100% tevreden klant bij Van Kesteren in Kampen. Alle uitdagingen / onderhoudsbeurten etc van de Renaults die ik heb gekocht worden keurig opgelost, nooit gezeur. Gezien mijn jaarkilometers inmiddels al 5x een Renault gekocht bij Gert Jan (na 2x Captur, daarna Megane en nu een Espace) en mijn echtgenote in een Twingo ben ik super tevreden Top top top

Gewoon goed en kundig

Airco check, zomer controle gedaan en apk, met 45 min klaar en weer naar huis. 2 lampjes vervangen onder Renault + dus kosteloos. Prima zaak.

Klantvriendelijk

Als Ik een probleem heb, zal men er alles aan doen om het op te lossen.

vakkundig, deskundig

Elke keer als ik voor een klein mankement óf een grote beurt bij Van Kesteren kom word ik snel geholpen. Zowel de receptionist als de mannen van de werkplaats zijn TOP! Vriendelijk, behulpzaam en heel deskundig

alles volgens afspraak na gekomen ,en ook netjes alles uitgelegd hoe alles werkte TOP

red carpet treatment

Wij waren opzoek naar een specifieke auto in het lagere prijssegment en we hadden het gevoel naar huis te gaan met een nieuwe auto. Bijna niveau "red carpet treatment". Geweldig leuke ervaring. De auto heeft nog een paar kleine garantie puntjes en ik kan inmiddels vertellen dat de communicatie met de service afdeling ook uitstekend is. Bedankt!

De onder houd is naar teVredenheid gedaan

Tevreden

Klantvriendelijk en oplossing gericht bedrijf.

Super meedenk garage en medewerkers

De medewerkers zijn klantvriendelijk, betrokken en behulpzaam. Wij zijn aantal jaren zeer tevreden klanten bij Renault van Kesteren. Ze vertellen altijd waar je aan toe bent als je de garage nodig hebt. Geen onverwachte kosten.