Klantvriendelijker zijn ze er niet (denk ik)

Aardige verkoper. Denkt mee, onderhandeld goed, is flexibel. Mooie auto, goeie prijs, goeie inruilrpijs (kan Opel Doorn puntje aan zuigen) voor onze Meriva. Ok, we moesten helemaal naar Kampen (uurtje sturen) maar zeker na de aanschaf was dat nog te kort. Auto zelf hebben we nog niet veel in gereden, maar die review houden ze nog te goed.

Prima en snelle service

Zeer klantgericht

Weer prima onderhoudsbeurt

Banden vervangen, alles nagelopen, op en top service (ook als er een keer onverwachts een lampje gaat branden op het dashboard)!

Komen na wat ze beloven

Uitstekende en persoonlijke service

Onlangs een occasion aangeschaft. Paar kleine opleverpuntjes, maar die worden netjes verholpen. Daarnaast werd de auto als nieuw opgeleverd. Erg blij mee. Vriendelijke en kundige medewerkers. Showroom heeft ook een prettige wachtruimte met goede koffie.

Correct ontvangen, kennis van zaken en bovenal Renault liefhebbers.Top.

Al enige tijd op zoek naar een Laguna. Deze hier in Kampen uiteindelijk gekocht. Uiterst prettig en correct contact met de verkoopadviseurs Raymond en GertJan. Kan dit autobedrijf iedereen aanraden.

Goeie ervaring

Goeie service, overleggen alles met je

Ik ben zeer tevreden.

Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan en direct geholpen. Goede service. Mankementen worden opgelost en in geval van nood vorig jaar een leenauto mee gekregen.

Super klantvriendelijk

Heel fijn geholpen klantvriendelijk en luisterde naar de wensen van ons.

Nette betrouwbare meedenkende garage.

Auto (geen Renault) voor APK en kleine beurt bij de garage gehad. Bellen netjes als er (onvoorziene) reparaties of kosten moeten plaatsvinden. Denken daarbij ook mee voor alternatieven, om de kosten binnen de perken te houden.

Goede duidelijke klantgerichte aandacht.

Positieve uitstraling, alles wordt duidelijk besproken, geen 'onverwachte' reparaties.

Duidelijk, transpirant en vriendelijk

Van Kesteren is een transpirant, duidelijk en vriendelijk bedrijf waar ik al een aantal jaar mijn auto laat onderhouden. Ze nemen de tijd voor je en denken mee aan oplossingen. Mocht er iets zijn dan bellen ze eerst om met jou te overleggen. Ik ben er zeer tevreden over.

Super service

Personeel is vriendelijk, behulpzaam en eerlijk. Alles gaat goed in overleg met de klant. Ik ben erg tevreden over de service.

Al jaren een meer dan tevreden client

De 5 sterren spreken voor zich

Ze doen wat ze beloven

Vertrouwen is voor mij de reden dat ik dit bedrijf waardeer.

Gewoon weer goed geholpen

Het is een goed bedrijf met vriendelijke en vakkundige mensen.

Zeer tevreden over dit professionele team

Verkopers hebben hun uiterste best gedaan om de juiste auto voor ons te vinden. Waren ook zeer prettig in de omgang. Komen graag terug voor nieuwe zaken

prima geholpen

Ondanks personeelstekort in de werkplaats snel opgelost.

Fijn bedrijf

helpen je altijd graag, en doen wat ze zeggen.

Prima gedaan/gegaan!

Prima gedaan/gegaan

Er is geen goede communicatie met mij geweest

Ik heb een afspraak gemaakt dat mijn koppeling zou vervangen en dat dezelfde dag klaar zou zijn. Bij het brengen van mijn auto dat het langer zal duren dan een dag. Ik vind als dat ze mij even bellen dat het langer zou duren en dat is niet gebeurt. Ook zou rubberdopje bij de tank klep worden gemonteerd en dit is niet gebeurt en ik vroeg bij het ophalen dat het is gebeurt. Mijn fietsdrager is keurig gemaakt en ze hebben toen ook de rubberdopjes gemonteerd en dit moest ik ook vragen of het gedaan is en dat was na mijn vraag weer gedaan.

Ontvangst en informatieverstrekking waren zeer goed. Onderhandeling verliep duidelijk en de reactie was snel. De gemaakte afspraken zijn nagekomen

Erg klantvriendelijk personeel. Erg snel geholpen en het euvel verholpen. Helemaal blij

Snel en goed geholpen

Probleem met remsysteem en kon direct dezelfde dag terecht. Uurtje wachten met een bakje koffie en probleem opgelost

gewoon blijven, gewoon doen

ze doen wat ze zeggen, en ze zeggen wat ze doen. En daar draait het om