Goede en vriendelijke behandeling,

Mijn auto moest gekeurd worden en een onderhoudsbeurt krijgen, alles volgens afspraak geregeld. Erg tevreden over de benadering en afwerking.

Vlotte behandeling, volgens afspraak.

De reparatie is vlot uitgevoerd, zoals afgesproken. En er wordt meegedacht als er een keuze gemaakt moet worden.

goed geholpen en altijd eerst overleg indien er meer kosten zijn

Helemaal perfect

In 1 zin, fantastisch geholpen

We zijn voor onze nieuwe Zoë zeer goed bijgestaan in onze keuze door ervaren en niet onbelangrijk vrolijke verkopers. En ook net zo belangrijk de Zoë is ook een heel fijne makkelijke auto.

Combinatie van topkwaliteit en uitstekende service

Een paar weken geleden heb ik voor de tweede keer een occasion bij Van Kesteren in Zwartsluis gekocht. Waarom opnieuw hier? Omdat ik de afgelopen jaren Van Kesteren heb leren kennen als een bedrijf dat goede kwaliteit levert en absoluut betrouwbaar is, met een uitstekende service.

Geen klachten.

zeer vriendelijk en vakmensen

zeer prettig

Mooie garage met vriendelijk personeel en goede service

Prima geholpen met een vriendelijke verkoper en prima personeel

cijfer 10 zegt genoeg

Boodschappen gedaan in IJsselmuiden, terug naar de auto. Wil niet starten, zo dood als een pier. Van Kesteren gebeld in Kampen, situatie uitgelegd, wij komen eraan. Met een halfuurtje is monteur ter plekke met de acculader. Auto starten en meer dan tevreden weer naar huis gereden.. Mijn dank is groot.

Prima ervaring met de crew van Van Kesteren.

Niets aan toe te voegen, duidelijke afspraken en het nakomen ervan, -> is ontzorgen.

Je krijgt alle aandacht als klant.

Goede service en fijn dat je eerst gebeld wordt over de kosten die aan de eventuele reparatie verbonden zijn

Goede meedenkende service

Ondanks vele storingen aan airco toch service gericht opgelost

Fijne samenwerking met prima resultaat.

Gestart met een zoekopdracht. Wensen kenbaar gemaakt. Geholpen om aankoop van een auto met de nodige issues te voorkomen. Auto gevonden die helemaal naar wens is. Deze heb ik gekocht.

Alles naar tevredenheid gerapareerd

Goede regeling dat mijn auto opgehaald en naar de garage gebracht wordt en andersom. De reparatie is volgens afspraak uitgevoerd.

Tevreden.

Luistert goed naar vragen on probeert dit op te lossen.

Zeer professionele benadering!

Zeer klantvriendelijke en deskundige benadering van de klant.Door goede advisering en mogen proefrijden een juiste keuze kunnen maken.

Snel even langs voor een kapotte lamp

Gemakkelijk zonder afspraak langs kunnen gaan om een kapot lampje te laten vervangen, ideaal!

uitmuntende service

Bij aankoop van occasion ben ik vakkundig en vriendelijk behandeld.

Klantvriendelijk

Zeer gemoedelijk en klantvriendelijk

Heel goed. Een goede service

Goede service.Je wordt er goed ontvangen,en voor gelicht wat er moet gebeuren aan de auto.

Kennis, kunde , oprechtheid en klantgericht

Er is veel kennis en kunde aanwezig welke aangevuld wordt met klantgerichtheid. Dit gekoppeld aan eerlijkheid en oprechtheid maakt het voor mij dat zij een dikke 10 verdienen. Je weet precies waar je aan toe bent. TOP!!!!

Helemaal tevreden

Uitstekend ontvangen en te woord gestaan Alles volgens afspraak afgewerkt

Cijfer 9

Ik heb weinig narigheid met Clio altijd bij u als er wat aan gedaan moet worden ,en het is al niet zo'n Jonkie meer .Laatst 2x wat aan gehad helemaal tevreden ,hoe dat gegaan is .Mocht ik op mijn leeftijd nog een ander auto nemen ga ik beslist naar U. bedankt ben er heel blij mee !!!!