Klantvriendelijkheid en netjes werk.

Word netjes ontvangen en word tijd voor je genomen, duidelijke uitleg. Monteurs maken de auto netjes, werk word netjes verricht

Fantastisch.

Fantastisch. Krijg veel service. Niets is te veel voor Renault. Ik ben - geloof ik- iets van 25jaar klant bij de Renault en ik zou niets anders meer willen dan in een Renault rijden.

Wordt netjes geholpen

Alles is volgens de planning gedaan

meedenken

ze denken mee over een passende betaalbare oplossing

Heel fijn bedrijf

Fijne vriendelijke medewerkers. Behulpzaamheid. Heel goed. Correcte afhandelingen.

Perfecte service

Vriendelijk personeel, denken met je mee, je weet altijd waar je aan toe bent.

OVERIGENS IS DE TOYOTA YARIS EIGENDOM VAN MIJN PARTNER SJOERDTJE. IK HEB DE RENAULTMEGANE GRAND TOUR

ALTIJD BETROUWBAAR EN NETJES DOOR JEROEN PAAUW NETJES OPGEHAALD THUIS EN WEER KEURIG PROBLEEM OPGELOST EN TERUGGEBRACHT. PRIMA RENAULT DEALER. DANK U WEL. MET VRIENDELIJKE GROETEN, ROBERT EN SJOERDTJE PENTLND-TIJSMA, MORENELAAN 9 8317 AX KRAGGENBURG. IPHONE NR.: 06-31344545 E-MAIL ADRES: [email protected].

Helemaal prima!

Zoals gewoonlijk weer snel geholpen. Duidelijke uitleg over de gevonden “‘mankementen” bij de APK keuring.

Men is gemotiveerd om te helpen waar het kan

Men maakt tijd indien dit nodig is, de klant is Koning. Ik heb nog nooit een negatief aspect bij van Kesteren waargenomen.

Zie de omschrijving hieronder!

Ik word er al 40 jaar vriendelijk en efficiënt te woord gestaan en de nodige verrichtingen worden vooraf duidelijk toegelicht.

Prima !

Medewerkers doen er alles aan om het de klant naar de zin te maken. No nonsens-garage.

perfect

do i say more?

Als ik bel ,dan ben ik altijd gelijk welkom en word goed geholpen .nu iets meer dan 1 jaar een renau twingo super tevreden .

goede service

Fijne service, van te voren worden duidelijk de te maken kosten doorgenomen. Erg prettig.

Prima bedrijf en klant vriendelijk

Alles naar tevredenheid uitgevoerd.

Doen wat ze beloven!

Altijd een snelle, informatieve en vriendelijke ervaring bij het team Van Kesteren. Nemen onvermoeibaar de tijd voor je, en denken met je mee. TOP!!

Service staat hoog in het vaandel

Onze Megane had lichte schade opgelopen en deze moest herstelt worden. Afspraak bij de schadehersteller was al geregeld voor ik het in de gaten had. Als leenauto zou ik een Zoe meekrijgen, echter vanwege een paar dagen weg durfde ik het niet aan, omdat ik niet wist of er een laadmogelijkheid was. Ik kreeg een nagelnieuwe Express mee. Ik maakte dankbaar gebruik van deze "praktijktest". Prima bestelauto. Geeft wederom aan dat de klant aan alle kanten geholpen wordt om zo aangenaam mogelijk op weg te kunnen. De Zoe neem ik graag nog eens mee, want ook hier wil ik wel eens een praktijktestje mee doen.

goed en vriendelijkgeholpen

goed en vriendelijk geholpen

Helemaal top

Altijd meedenkend klant gericht en een top service!

Weer uitstekend geholpen

Geen 5 volle sterren, aangezien de informatie ter plekke over de duur van het onderhoud behoorlijk afweek van de werkelijke duur....namelijk de helft. Op zich is dat geweldig natuurlijk, maar niet als je een eind bent gaan lopen, omdat je toch 3 uur de tijd hebt en die tijd ineens gehalveerd wordt. Zoals altijd is het onderhoud keurig uitgevoerd, is er tijdens het onderhoud telefonisch overleg geweest over 2 bijkomende zaken, die vervangen zouden moeten worden en was elke medewerker weer super vriendelijk.

heel goed

zeer vriendelijk en behulpzaam.

Altijd vriendelijke begroeting ,je voelt je welkom. Zeer fijne garage, kocht na de beurt weer een nieuwe auto.

Top service

Goed contact en top service!!

HS Goed

Nooit slechte ervaringen

Mijn Dacia is weer prima onder handen genomen!

Mijn Dacia moest een grote beurt. Van Kesteren belde mij om te overleggen voor de remschijven en remblokken. Daarbij geven ze prima aan wat de (extra) kosten zijn en wanneer de auto weer opgehaald kan worden. Geen verrassingen, goed overleg en volgens afspraak, zeer tevreden!