Snelle adequate hulp

Goed geholpen

Ik ben nu 3 jaar klant en ben zeer tevreden. Er valt niks op te merken.

Prima ontvangst en personeel

Altijd een vriendelijk woord en zelfs tegenvallers lokken een lach op je gezicht uit! Super

Super tevreden

Mij ervaring is, zeer joviale leidinggevenden en monteurs. Altijd word je vriendelijk leuk behandeld, SNEL en GOED. BIJ een onderhouds beurt ga ik,altijd met een tevreden gevoel naar huis.

vriendelijk personeel word altijd goed geholpen

goede uitleg wat moet gebeuren bij de volgende beurt

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam.

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam.

snelle en adequate service

afspraak werd snel gemaakt. Monteur deed prima zijn werk.

Geweldige garage

Aardig personeel

Prima service geleverd door Van Kesteren

Voor het eerst de service van Autobedrijf Van Kesteren gebruikt. Dit is prima bevallen. Flexibel met het laten staan van mijn auto om meteen de nodige reparaties binnen een aantal dagen te doen. De enige kleine uitdaging was dat de leenauto weer terug moest omdat deze de volgende dagen ingepland was, maar hier gemakkelijk omheen gepland.

mij goed geholpen

ik heb goede ervaringen

Betrouwbaar, prettige sfeer, uitstekende service.

Er wordt niet gerekend op zoveel mogelijk verdienen, maar aan een goede relatie.

Fantastisch

Alles perfect uitgevoerd

Superservice

De service in uw bedrijf is prima, zowel wat technisch handelen betreft als wat betreft de klantvriendelijkheid persoonlijke benadering!

Goed hoor

Heel goed geholpen

Goede ontvangst bij binnenkomst. Luisterend oor en lekker kopje koffie erbij.

goed en vakkundig personeel

Kan altijd terecht als ik wat heb

Heel goed.

Goede service en correct.

Mooi bedrijf

Werkzaamheden zijn goed en netjes uitgevoerd

Als klant ben je altijd welkom en wordt er ook goed geholpen.

Je bent geen nummer bij deze dealer en er wordt altijd goed geluisterd en alles gaat in overleg als er wat aan de auto vervangen moet worden.

vertrouwd en tevreden verder

jaren achtereen laat ik in rust en in vertrouwen voor onderhoud mijn auto achter.. Vertrouwen over en weer ervaar ik ook bij aanschaf auto en het meekrijgen van een leenauto. Vetder prettig zakelijk contact.

Heel goed

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Prima service en advies

Winterbeurt is prima uitgevoerd. Een goede service en eerlijke adviezen!

Klantvriendelijk en op tijd/ aan de slag met vragen en antwoorden

De 60000 km beurt was met alles er op en aan weer prima goed geregeld.

Zowel de ontvangst als ook de verdere afhandeling aan de balie waren prima. De bandenwissel, zomer naar winter, is goed uitgevoerd en ook de remmen zijn schoongemaakt. De 60000 km beurt is prima uitgevoerd.