Uitstekend service en betrouwbaar

Mijn ervaring met Van Kesteren Zwartsluis is top! Geen verassingen en komen afspraken na. Geweldige service. Vakbekwame monteurs.

Alles goed geregeld, zelfs vervoer van de auto naar de garage

Prima bedrijf

Snelle afhandeling van probleem goede telefonisch bereikbaarheid en meedenken met de klant

Goed geholpen, duidelijk, snel, netjes, vriendelijk en zorgvuldig.

Mijn ervaring is dat wij altijd correct en klantvriendelijk worden geholpen.

Altijd een goede service , en je wordt er altijd correct geholpen.

Van Kesteren is gewoon een fijne garage om te komen. Je wordt er altijd fijn en deskundig geholpen.

Fijne garage

Weer fijn geholpen.

Fijne service

Fijne garage. Overleggen voor ze iets reparen. En doen alleen wat echt moet.

Klantvriendelijk

Ik heb een goede ervaring ondervonden

Altijd hatelijke ontvangst en goede service

Je wordt altijd hartelijk ontvangen. Afspraak maken is nooit een probleem. Bij reparatie, keuring of e.d. wordt je altijd netjes gebeld met de info wat er aan de auto moet gebeuren en wat de kosten zijn. Ik kan dan beslissen wel/niet repareren. Van Kesteren is een dealer die deskundig is en verder meedenkt. Van Kesteren straalt de liefde voor het merk Renault uit, voor mij heel belangrijk!

snel en vakkundig

ik ben een zeer tevreden klant

Top sevice, top team..

Komen al aantal jaar over de vloer, fijn team, alle aandacht voor de klant, ze denken mee...Ook als jezelf veel te laat bent voor je apk, zorgen deze mannen dat het toch nog goed komt.. Zeer tevreden

Uitstekende ervaring

zie boven

zoals steeds: een uitstekende service!!!

Ook dit keer: niets dan lof voor de service!!!

zeer goed

altijd netjes en goed geregeld

Uitstekend!

Zeer klantgericht en klantvriendelijk. Dag nadat de auto een beurt had gehad moest ik terugkomen omdat er een lampje ging branden. Uiteraard werd dit direct grondig nagekeken, opgelost en getest. Zeer vakkundig!

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen...

Afspraak nagekomen en alles binnen de tijd voor een nette prijs. Auto rijdt weer top.

Klantvriendelijke service

De haal en brengservice was weer perfect

Netjes

Beleefd geholpen zoals altijd

Deskundig en klantvriendelijk

Men komt de afspraak altijd na en zelfs als er een tegenvaller voor vertraging zorgt blijven ze de beste oplossing zoeken en aanbieden.

Altijd goed geholpen. Er wordt gedacht in oplossingen.

Als er al 'problemen' zijn, wordt er creatief en klantvriendelijk naar een oplossing gezocht.

Prima word goed naar de klant geluisterd.

Goede ervaring met de garage. Het aantal keren dat ik naar de garage toe moet is helaas wel hoog maar daar kunnen ze bij de garage niets aan doen.

Werkzaamheden goed uitgevoerd en de auto netjes gepoetst afgeleverd

Goede service, alles gaat in goed overleg. Airco is nu gerepareerd, dat is bij de onderhoudsbeurt vergeten. Nu alsnog. Kosten vallen zeker vergeleken met andere dealers mee.

Goede reactie op storing

Probleem met accu vlot aangepakt. Accu vervangen.

Fijn bedrijf, goed geholpen. Denken mee met de klant.