Voor het eerst geweest bij CarProf en zeer goede ervaringen. Eerlijk en kijken verder! Volgende keer zal het weer CarProf zijn.
Beste Vera, Bedankt voor de mooie woorden, en fijn dat je tevreden was na je eerste bezoek!
Klantgericht. No Nonsens.
Personeel dat wegrijdt terwijl de zomerbanden nog ingeladen worden, vul het zelf maar in !
Snel en goed geholpen door deskundige medewerker
Snel en goed geholpen door deskundige medewerker
Je wordt snel en deskundig geholpen en er wordt altijd overlegd alvorens s iets vervangen wordt. Een heel fijn en betrouwbaar adres voor al mijn reparaties en APK keuringen.
Je wordt altijd snel en professioneel geholpen. Alvorens reparaties uit te voeren wordt er altijd eerst overlegd.
Vertrouwd en goed!!
Beste Leon, Dankjewel voor de mooie woorden, om blij van te worden!
Beste meneer Boerma, Bedankt voor de mooie review, en dat u na al die jaren nog steeds tevreden bent over ons!
Afspraak gemaakt. Direct tijdens wachten met een kopje koffie, alles zo ver mogelijk geregeld.
Beste Lars, Fijn dat we je tijdens het wachten konden helpen, en die koffie, ja dat hoort erbij!
Hard werkende en altijd aardige mensen bij Carprof in Montfort.
Beste Rens, Dankjewel voor de fijne review, mooi om te lezen!
's morgens gebeld en gemeld dat auto niet naar behoren functioneerde, dreigde met afslaan/stotteren etc. Kon meteen brengen (werd zelfs gevraagd of auto opgehaald moest worden) ! Tussendoor op de dag al een analyse gedaan en probleem opgelost met een reparatie waarvoor nog onderdelen besteld moesten worden. Kon auto zelfde dag nog ophalen!
Beste Peter, Bedankt voor de mooie woorden! En heel fijn dat we U snel hebben kunnen helpen!
Snelle service
Graag gedaan, we proberen onze klanten zo goed en snel mogelijk te helpen.
Het team voelt als familie die er voor je is en vanuit jarenlange vakkennis meedenkt bij keuzes maken voor onderhoud en reparatie van onze auto en camper. Kleinschalig en lokaal. Geen lange wachttijden. Eerlijke prijzen.
Hier worden we heel blij van op maandagmorgen. Bedankt voor deze mooie woorden!
Lakschade is perfect hersteld.
Beste Hugo, Fijn om te horen dat U tevreden bent! daar doen we het voor!
Offerte gemaakt voor de airco! Na de reparatie was deze goedkoper. Een hele mooie meevaller.
Beste Geert, meevallers zijn altijd fijn toch? bedankt voor de mooie review!
Best Jan, dankjewel voor de mooie beoordeling!
Ik voel mij adequaat en proffesioneel geholpen.
Beste Aloys, dankjewel en fijn dat we u hebben kunnen helpen met de diagnose.