Uitstekend geholpen
Goede service . Houden zich aan afspraak en denken mee bij
Beste Rob, Bedankt voor de mooie review, van een 10 worden we erg blij.
Snelle en perfecte service, absolute aanrader!
Beste Jöran, Dit zijn mooie woorden! dankjewel!
Beste jacqueline, Dankjewel voor de mooie review! een 10 worden we blij van!
Goede service en kundige monteurs!
Beste Jan, 30 jaar klant en nog steeds tevreden! dat is heel fijn! daar doen we het voor!
Prettig
Beste Nico, bedankt voor de mooie review, heel fijn om te lezen!
Prijs afgesproken en uiteindelijk nog veel meer betalen. Ben der helemaal klaar mee.
Beste Geert, Heel jammer dat U hier zo over denkt, we hebben geprobeerd U in alles tegenmoed te komen, helaas zijn we er niet uitgekomen ondanks dat we onderdelen buiten garantie hebben vervangen na 3 jaar zonder kosten, en we wensen U veel succes bij een andere garage.
Sinds 2012 heb ik mijn camper in onderhoud bij uw bedrijf. Altijd goede service en vakmanschap. Het personeel is vriendelijk en werkt daar al vele jaren en dat is ook een goed teken.
Beste Ruud, Vanuit Meersen komen voor onderhoud al al die jaren, dan kan het niet anders dan dat U tevreden bent. Heel fijn!!
Vriendelijk personeel, snelle en deskundige service.
Beste René, Bedankt voor de mooie review, Top!
Ze overleggen alles goed en alles wat gerepareerd wordt is goed gedaan en prijstechnisch ook niet te duur. Top service.
Beste Sylvia, Overleggen is heel belangrijk zodat de klant weet waar hij aan toe is, geen verrassingen achteraf. Maar een 10 worden we heel blij van!
Snel en vakkundig
Beste Henk, Bedankt voor deze mooie woorden!
Kon wachten met een lekker kopje koffie.
Beste Frank, Koffie staat altijd klaar! bedankt voor de mooie review!
Komen afspraken goed na
Beste Els, Heel belangrijk om afspraken na te komen, zo houden we tevreden klanten! bedankt voor de mooie woorden!
De dienstverlening is uitstekend, telefoon wordt altijd opgenomen, vragen goed beantwoord, offered accurate, verzekeringswerk efficient en de reparatie zelf vlekkeloos
Beste Christina, Bedankt voor de mooie 10! Ook bij schadeherstel en verzekeringswerk helpen we onze klanten graag1
Vriendelijk en snel geholpen.
Beste Richard, Bedankt voor de mooie review!
Goede en eerlijke service Afspraak is afspraak Vakmensen!
Best Harald, Dir zijn mooie woorden, daar worden we blij van!
Behulpzaam, netjes en betrouwbaar.
Beste René, Bedankt voor de mooie woorden!
Afspraak snel geregeld, auto kon worden opgehaald. Alles volgens afspraak geregeld vriendelijk en behulpzaam
Beste Jos, We doen ons best om klanten zo goed mogelijk te helpen en als dat inhoud dat we de auto even komen ophalen doen we dat zeker, kleine moeite! Bedankt voor de mooie woorden!
Goed en snel geholpen, prima.
Beste Stef, Bedankt voor deze mooie 10!
Je wordt er behandeld als een persoon, niet als een nummer. Na doorspreken probleem volgt er een goede oplossing
beste Piet, We proberen altijd in oplossingen te denken, dat is mooi om te horen!
Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend, staan altijd klaar.
beste Patrick en Femke, Bedankt voor de mooie review, hier worden we blij van!
Beste Yolanda, Bedankt voor de mooie review, Top!
Zeer klantvriendelijk en meedenkend met klant
Beste Karel, Bedankt voor de mooie review, meedenken met de klant is toch het beste wat je kunt doen! Klant tevreden, wij tevreden!
Goede service, vriendelijke medewerkers...... reparaties, keuringingen enz........doen ze goed en vakkundig.
Beste Henri, Bedankt voor de mooie woorden, fijn dat je tevreden was na je eerste bezoek aan ons!
Deze vriendelijke mensen staan altijd voor je klaar. Heel vertrouwd.
Beste Dick, Dankjewel voor de fijne review, en we proberen inderdaad voor iedereen klaar te staan, fijn dat het gewaardeerd wordt!