Beste Randy, Een 10! geweldig, bedankt hiervoor, daar worden we blij van!
Prettig geholpen
Beste Hans, Fijn dat we U prettig hebben kunnen helpen! Bedankt!
Een zeer vindingrijke, en vrolijke medewerker heeft ons geholpen.
Beste Paul, dit is een mooi compliment voor onze medewerker die U heeft geholpen! We zullen de complimenten overbrengen! Dankjewel!
Duidelijke afspraken en mooi gerepareerd. Geen sjaemele reparatie!
Beste Familie van Hagen, Fijn dat we de auto naar tevredenheid hebben gerepareerd. En bedankt voor deze mooie review!
behulpzaam en goede afhandeling
Beste Jos en Roos, Veel veilige KM's met jullie mooie auto! Bedankt voor het vertrouwen in ons!
Ik moest wat langer wachten op een onderdeel dat zou worden aangeleverd. In de tussentijd ben ik prima op de hoogte gehouden en van koffie voorzien.
Beste Gerdie, Gelukkig hebben we altijd genoeg koffie! Fijn dat U het wachten niet erg vond!
Van begin tot eind een top ervaring!
Beste Danny, Fijn dat je tevreden bent over ons en het repareren van je auto!
Staan altijd klaar
Beste Femke, Bedankt voor de mooie review, fijn om te horen!
Uitstekende service, ook heel flexibel in het aanpakken en oplossen van problemen die zich ter plekke aandienen.
Beste Thérèse, Heel fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent, we proberen altijd zo flexibel als mogelijk op de situatie te reageren en daar naar te handelen.
Snelle vakkundige service
Beste Hans, Dit is heel mooi! een 10! heel fijn om te lezen dat je tevreden bent!
Prima werk, leenauto stond klaar en schadereparatie perfect uitgevoerd.
Beste Erik, Mooi om te horen, dankjewel!
Zeer te vreden
Beste Jan, bedankt! tevreden klanten is altijd goed!
Vriendelijk, prima service
Beste René, bedankt voor deze mooie review!
weten waar ze het over hebben
Beste Leon, bedankt voor de mooie woorden! We doen ons best om de klanten zo tevreden te houden.
Flexibel met planning. Vriendelijk en deskundig.
Beste Antoine, mooi om te lezen. Dankjewel!
Beste Har, dankjewel voor deze mooie review, hier doen we het voor!
Snel geholpen met nieuwe banden en goed advies over mijn airco. Top
Beste Ton, Bedankt voor deze mooie woorden! Tevreden klanten staat bij ons op de eerste plaats!
Indien er iets fout gaat is men altijd bereidt naar een passende oplossing te zoeken, waarbij beide partijen gediend zijn.
Geachte Heer Holtus, Bedankt voor de mooie review en dat U al jarenlang bij ons klant bent!
Zie bovenstaande
Beste Emiel, Bedankt voor de fijne review, we worden hier erg blij van!
We hebben contact gehad met Rosita, ze was erg behulpzaam en zocht naar oplossingen voor een probleem dat niet bij hun garage lag, ik kan Carprof Montfort aanbevelen om heen te gaan, we zijn erg blij met hun service.
Beste Remon, Bedankt voor de complimenten en we zijn blij dat we je oma hebben kunnen helpen zodat ze weer veilig de weg op kan. (en ook bedankt nog voor de lekkere chocolaatjes). Team Carprof Montfort
Zowel zakelijk als privé met meerdere voertuigen klant, er wordt altijd meegedacht en een prima prijs kwaliteitverhouding geleverd.
Incl. Nacontrole op drukverval mbv detectie van toegevoegde contrast stof.
tevreden
Bedankt voor deze fijne review! altijd fijn om tevreden klanten te hebben!
Helemaal prima !
Beste Nol, bedankt voor de mooie review, daar worden we vrolijk van!
Ervaren vakmensen.
Beste Roel, Bedankt voor je mooie review!