Servicegericht kwaliteitsbedrijf met zeer vriendelijke meedenkend personeel! Je ontvangt eerst een nette offerte, na akkoord krijg je per mail voorstel montagedatum, montage en afhandeling wordt netjes door vriendelijke personeel uitgevoerd en factuur wordt per mail nagestuurd met bedankje en verzoek tot betaling! Meer dan zeer tevreden dus en aanrader!
Beste Eric, Hier worden we wel heel blij van, bedankt voor de hele mooie review!
Zie boven
beste Huub en Mien, Bedankt voor de mooie woorden en dat U al zoveel jaren bij ons komt!
Heel klantvriendelijk, goed geholpen.
Beste Steffi, bedankt, hier worden we blij van!
Met een paar nieuwe bandjes en apk kan de auto weer even vooruit. Zoals altijd goede service!
Beste Ton, Heel graag gedaan en bedankt voor de fijne review!
Ze doen altijd hun best om je zo snel en goed mogelijk te helpen. Super service en altijd vriendelijk.
Beste Peter, bedankt voor de mooie review, en we proberen zeker iedereen zo goed en snel mogelijk te helpen.
goed te woord gestaan, duidelijke afspraak over prijs
Beste Loek, Bedankt voor de mooie review, fijn dat U tevreden bent!
Meteen op de afgesproken tijd in behandeling genomen door een deskundige monteur. Zeer vriendelijke bejegening door het hele team. Top!
Beste Jos, Dankjewel! hier worden we erg blij van!
Prettige garage, fijne mensen, en snel aan de beurt, ondanks ziek personeel.
Beste Aart, Fijn dat U tevreden bent! dankjewel!
verdere toelichting niet nodig, aanrader voor iedereen
Beste Joop, Bedankt voor de mooie woorden!
Goede vakmensen die met plezier aan het werkzijn. De monteurs werken al vele jaren voor dit bedrijf. Alleen ontbreekt nog een mooie groeps foto!!
Beste Ruud, Bedankt voor de mooie recensie, het is altijd gezellig als U er bent, en wat betreft de groepsfoto.. die is vandaag gemaakt;)
Zie boven
Beste Jos, Flexibiliteit is een van onze sterke punten, en dat is voor de klant prettig. Bedankt voor de mooie recensie!
Prima en snelle service
Beste Rene, Een 10! heel fijn om dit te lezen! dankjewel!
Perfecte afwerking en correcte behandeling. Afspraak is idd sfspraak.
Beste H, Fijn dat U tevreden bent! en inderdaad afspraak is afspraak, daar proberen we ons altijd aan te houden.
Niks op aan te merken
Beste Frank, bedankt hier worden we vrolijk van!
Een mail ontvangen met een APK herinneringen en een afspraak gemaakt. Kon snel terecht en de auto moest ook een beurt hebben! Alles is naar wens gegaan.
Beste Lars, fijn om te horen dat alles naar wens is gegaan. daar doen we het voor!
Auto opgehaals en netjes afgeleverd. Prijs kwaliteit prima in orde. Afgesproken kleine reparaties netjes geregeld
Beste Jos, Fijn om te horen dat je tevreden bent! Mooi!
Zeer correct en afspraak is afspraak perfect bedrijf.
Beste Hein, Goed om te hoeren dat je tevreden bent, en inderdaad wat we afspreken doen we ook!
Denken met je mee en maken ondanks drukte tijd voor je.
Beste Ludo, Fijn om te horen! Bedankt!
Doorgaan waar ze mee bezig zijn
Beste Jeanette, Bedankt voor de mooie review!
Over het algemeen goed., communicatie naar de klant goed, met klein misverstand na laatste reparatie.
Beste Thijs, Jammer van het misverstand, maar gelukkig blijft U toch een tevreden klant! Dankjewel!
Kennis van zaken ook voor oldtimers
Beste Marco, Bedankt voor de mooie review!
Er wordt naar je geluisterd en vlgs afspraak gerepareerd.
Beste Piet, Luisteren naar klanten is belangrijk! zo weten we wat er gedaan moet worden, bedankt voor de mooie review!
Een garage met vertrouwen zonder bla bla
Beste Paula, Bedankt voor de mooie review!
Betrouwbaar
Beste Jan, mooi om te lezen! Bedankt!
Al jaren mijn vaste servicepunt en in eigen dorp.
Beste Ed, Inderdaad la heel wat jaren een vaste klant, heel fijn om deze beoordeling te lezen! Dankjewel.