na aanrijding duidelijk en snel geholpen met schade rapport opstellen voor de verzekeraar. goede uitleg over procedure en mooi advies gekregen.
Hier laat ik zeker ook de volgende keer onderhoudsbeurt laten uitvoeren !
Zeer vriendelijk en goed geholpen. Gedaan wat nodig is en geen poespas
airco gerepareerd en motorstoring opgelost
Persoonlijk professioneel
Ben zeer tevreden
Altijd goed geholpen, denken mee met de klant.
Prima servies
Een heel vertrouwd bedrijf met vakkundig personeel die je goed beraden en je helpen waar het enigszins mogelijk is zonder je op onnodige kosten te jagen.!
Ik ben langsgegaan voor een algemeen onderhoud aan de auto en een bandenwissel. De dame aan de telefoon was erg behulpzaam bij het maken van de afspraak. De auto werd precies zo teruggegeven als ik hem had achtergelaten; alles was keurig uitgevoerd. De service was goed, hoewel mij was verteld dat ik een telefoontje zou krijgen zodra de auto klaar was, maar dat heb ik nooit ontvangen. Ik besloot aan het einde van de werkdag even langs te gaan in de hoop dat het klaar zou zijn, en gelukkig was dat ook zo. Verder was alles goed.
Prima service, goed en snel.
Vlotte afhandeling, attente service
No nonsense bedrijf met goede service
Sedert 2012 maak ik gebruik van dit bedrijf met hele goede ervaringen. De monteurs die er al vele jaren werken, is op zich al een goed teken Mijn camper, die door de eerste eigenaar bij dit bedrijf al sinds 2005 in onderhoud werd gegeven is nog steed in goede staat. Ga zo door.
Duidelijke uitleg, eerlijk, en voor een nette prijs. Alles werd snel opgelost
Goed werk geleverd, professioneel en persoonlijk zoals je bij een dorpsgarage zou mogen verwachten. Prettige communicatie en eerlijk.
VISTA bus heeft geen storing meer
X
Schade snel opgenomen
Fijne service 100% tevreden
Snelle en vakkundige service
Prima, correrte service
Goede service denken mee in oplossingen .
Nieuwe trekhaak laten zetten, alles vakkundig en netjes geplaatst
Op basis van heldere offertes, goede service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. • De garage voor alle merken • 48 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon • Onderhoud volgens de fabrieksrichtlijnen