Ben zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden, de duidelijke afspraken en de overzichtelijke factuur.
Super tevreden, zelfs meer nagekeken aan mijn auto waar ik niet voor gevraagd heb, zonder dit terug te zien op de factuur.
Duidelijke afspraken,goed werk. Een garagebedrijf met een schadeherstel- afdeling is een top combinatie
We zijn erg vriendelijk en goed geholpen. Het zou uitstekend kunnen zijn als b.v. morgens de bandencheck wordt gedaan waarbij op zelfde dag 'indien noodzakelijk' banden vervangen worden en hiervoor geen nieuwe afspraak moet worden gemaakt. We komen zeker terug.
Vriendelijk en zeer goede hulp en advies.
Klantvriendelijk en servicegericht. Overleg wordt gedaan en zijn tevens meedenkend.
's Ochtends contact gehad voor een bandenwissel. Kon in de middag al terecht. Binnen 30 minuten stond ik weer buiten. Top service!
Zie de beoordeelde punten!
Word altijd vriendelijk te woord gstaan.
Duidelijke uitleg, fijn contact en goede oplossingen
Afspraak zo gemaakt. Vriendelijk personeel.
goede service en kwaliteit
K ben heel blij met de klantvriendelijkheid
Nvt
Houden zich aan afspraken, en als er iets aan de auto is, wordt er altijd contact opgenomen. En samen gekeken wat te doen.
De voorbumper van onze auto was kapot. Ik kon na telefonisch contact dezelfde dag nog langskomen voor een calculatie op te maken. Afspraak werd snel ingepland. Reparatie is super, je ziet er niets meer van. Heel tevreden
Snelle en hoogwaardige hulp, professioneel en vriendelijk personeel
AFSPRAAK WAS SNEL GEREGELD,IK WERD NOG MOOI NAAR HUIS GEBRACHT,EN DE MONTEURS HEBBEN GOED WERK GELEVERD.
Leveren uitstekende service en denken fijn mee!
Flexibele opstelling personeel
Geweldig dat ze ook mijn achteruitrij sensor weer gemaakt hebben. Een hele verademing weer.
Professionele service
De kwaliteit van het werk van Carprof is vergelijkbaar met de meeste andere garages dus gemiddeld. Over de uurtarieven ben ik veel minder te spreken. Tarief APK Binnen 3 jaar 40% duurder dit is 13% per jaar. Arbeidsloon binnen 2jaar 20% duurder dit is 10% per jaar. Mijn motivatie als klant om hier in de toekomst mee door te gaan neemt wel af.
Een garage zoals ik die graag heb, betrouwbaar en met duidelijke communicatie en waar je de medewerkers kent en zij kennen jou.
Tevreden over alles!
Op basis van heldere offertes, goede service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. • De garage voor alle merken • 48 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon • Onderhoud volgens de fabrieksrichtlijnen