Uitmuntende service! Ze droegen bij aan mijn mooiste verjaardag!
Al enige tijd was ik al aan het overwegen om mijn auto in te ruilen voor iets moois, onder voorwaarde dat het bij BMW blijft. Toevallig was ik daar een keertje in de buurt en het kriebelde om ff een kijkje te nemen, helaas gooiden de regen en het drukke verkeer roet in het eten en was ik 1 minuut voor sluitingstijd aangekomen. Had gelukkig wat foto’s kunnen schieten van de 1ste ontmoeting met de auto waar ik sinds mijn jeugd al van droomde, de regen mocht de pret niet drukken. Jacky was al bezig met het afsluiten maar hij stond me vriendelijk te woord ondanks het slechte weer. Kort daarna stond ik weer op de stoep voor een proefrit en kreeg er een goed gevoel bij. Mijn verjaardag naderde en het leek me een geweldig idee om dan de aflevering te plannen. Dan was het zover, daar stond ie dan, stralend wit met een mega grote strik op de motorkap, de 430 paarden stonden al te trappelen om de wei in te mogen! Mijn geluk kon niet op om dat spannende moment samen met mijn gezin te mogen delen. Dit is mijn beste aankoop ervaring ooit vanwege de service gerichte standaarden van dit bedrijf met een persoonlijke benadering. Zeer nette showroom binnen/buiten en ze maken er een waar feestje van. Ontzettend bedankt! Ryan