Een vakkkundig klantvriendelijk garagebedrijf.
vriendelijk, behulpzaam, snelle service, vakkundige uitvoering werkzaamheden.
Keurig en net bedrijf, goede service, goede garantie, en zeer betrouwbaar.
Hoi een heel klantvriendelijk bedrijf .Zou wel verkoop als onderhoud en hele lekker koffie dat zegt mij man , Groet Hanny Honders
Beste lezer, Een zwarte seat leon fsi gekocht. Super geholpen en serieus genomen echt een aanrader!!!! mvg boy
Mijn ervaringen zijn zeer positief te noemen. Goede uitleg en zeer vriendelijk opgevangen, toen betreffende verkoper nog met een andere klant bezig was.(kwam een nieuwe auto ophalen).
in een woord geweldig
Keurige verwerking van de gestelde vragen. Goede en betrouwbare garage. Ben zeer tevreden over het totale bedrijf en zijn medewerkers.
ajo tiel ik ben er klant in huis dus het is er goed
tot nu toe heel goed
Klantvriendelijk en goede service.
ik vond het buitengewoon prettige samenwerking. Erg klantgericht en klantvriendelijk. Goede service en aandacht
Bij dit bedrijf word je altijd snel en goed geholpen , ook de afspraken met de werkplaats zijn via de mail snel geregeld . ik rij er dan ook graag een stuk voor om .Het personeel is vriendelijk maar niet gemaakt vriendelijk .Kortom dik tevreden .
Ontspannen onderhandeling geen aandrang op eventuele aankoop gastvrije ontvangst voor de de rest heb ik er wel vertrouwen in.