Laden reviews...
76 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De vele reviews benadrukken consistente goede service, heldere uitleg en eerlijke prijzen. Klanten voelen zich welkom en gewaardeerd tijdens het hele aankoop- en afleverproces. De medewerkers worden als professioneel en klantgericht beschreven met aandacht voor detail. Al met al een betrouwbare en klantvriendelijke dealer.
Vriendelijk en behulpzaam, meedenkend, uitstekende service, alles voor de klant.
29 June 2026
MP
Ochten
De verkoper heeft er alles aan gedaan om de auto bij een andere dealer uit Nederland te halen zodat wij gebruik konden maken van de special editie
29 June 2026
Gerard
Nieuwkuijk
Nieuwe Vitara auto gekocht bij Ajo - Tiel. Goed voorgelicht betreft de aankoop. Zeer snelle levering. De auto opgehaald en alle tijd, en uitleg betreft het e.e.a. van de Vitara. Naar huis met een heerlijke slagroom taart. Wat autobedrijf Ajo betreft dit is zeker een aanrader.!
8 June 2026
Gerrit
Geldermalsen
Was voor de eerste keer hier, ben vriendelijk geholpen en name alle tijd voor uitleg. Zal AJO Autobedrijf zeker aanbevelen bij mijn vrienden. Gr.Hanny
8 June 2026
Hanny
Druten
Komen afspraken na en zijn duidelijk.
6 June 2026
Ger van Bunningen
DRUTEN
Fijne mooie Suzuki Vitara gekocht automaat, hij rijdt ruikt is gewoon nieuw. Iedereen wil hem wel hebben haha.
2 June 2026
John
Doesburg
Weer een goede en mooie suzuki swift aangeschaft
29 May 2026
Chris
Tiel
Geweldige service komen afspraken na alles goed uitgelegd
25 May 2026
J van Gils
Breda
Alle tijd voor mijn vragen
25 May 2026
Dick Kampen
IJzendoorn
Hij heeft ons goed voorgelicht en een reële prijs geboden voor de 2 auto's die we ingeruild hebben.
20 May 2026
Ruud Wierenga
Culemborg
Fijne ervaring bij het kopen van een nieuwe auto. Goed advies, eerlijk en transparant over de prijzen
8 May 2026
Dirk
Tiel
Suzuki-dealer stelt ons vertrouwen nooit teleur. Of het nu gaat om onderhoud, inruil of advies, je kunt op ze rekenen. Wij rijden er graag een paar kilometers extra voor om.
6 May 2026
Mart
Veluwezoom
Prima Autobedrijf goede medewerkers.netjes en correct geholpen.
4 May 2026
Roland
Tiel
Prettig geholpen door Roald.
3 May 2026
Corrie
Tiel
Vanaf het eerste contact voelde het traject prettig en professioneel aan. De verkoper nam ruim de tijd om mijn wensen te bespreken en gaf duidelijke uitleg over de mogelijkheden. Alle afspraken werden helder vastgelegd en nagekomen, wat veel vertrouwen gaf. De aflevering was een feestje. De auto stond keurig klaar, volledig schoon en met een duidelijke uitleg over de functies. Kortom: een fijne ervaring van begin tot eind, met goede communicatie, transparante afspraken en een klantgerichte benadering. Ik zou Autobedrijf AJO zeker aanraden aan anderen.
2 May 2026
Jeanette
Beuningen
De aankoop van de nieuwe auto verliep vlekkeloos en de prima advisering heeft me overtuigt dat ik de goede beslissing heb genomen. Auto gaat ook gewoon weer in het onderhoud omdat dit secuur en in goed overleg plaatsvindt. Topbedrijf!
28 April 2026
Peter De Wijn
Duiven
Kort maar krachtig en heel transparant fijn bedrijf om een auto te kopen!! Kan het iedereen aanbevelen!!
21 April 2026
Cees
Prima afgehandeld
21 April 2026
Ruud de mol
Tiel
Goede uitleg en aardige mensen
17 April 2026
Nico Kroon
Zuilichem
Erg vriendelijke mensen, en goede service
17 April 2026
Mieke
Echteld
Ik kan niet anders zeggen dat na de zoveelste auto die we daar hebben aangeschaft het altijd zeer vertrouwd / eerlijk is en alles netjes word afgehandeld met altijd een heerlijk taart als extra voor thuis .En als je dan pech hebt na een weekje rijden omdat er een censor van slag is dat er geen vuiltje aan de lucht is en het opgelost word zonder kosten. M.v.g Fam van Alfen.
16 April 2026
Annet & Edwin.
Beneden leeuwen.
Fijne medewerkers, kleinschalig bedrijf. Fijne auto gekocht. Zeer tevreden mee!
13 April 2026
Maarten
Wamel
Altijd klaar voor service maar nog veel belangrijker die extra service. Echt toegewijd om probleemoplossend hun krachten in te zetten naar een tevreden klant.
7 April 2026
Danny
Tiel
Geen hoedenplank en de start stop werkt niet maar dat vind ik niet zo erg
7 April 2026
Arnold Wessels
Druten
Hele goede service Nieuwe grand evitara gekocht Hele nette uitleg Heel vriendelijk En een lekkere taart bij de auto Dank je wel
30 March 2026
Van den hatert