Laden reviews...
58 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven een beeld van een professionele rijschool met ervaren instructeurs en praktische lessen. De planning is flexibel en de communicatie verloopt vlot. De sfeer is aangenaam en het personeel is behulpzaam. Al met al wordt er een hoge kwaliteitservaring genoemd met duidelijke vooruitgang en veiligheid.
Fijne instructeur top servers
13 July 2026
Kian Van den noort
Uithoorn
Ik ben een half jaartje bezig geweest met 40 uur. Ik ging ook vrij snel de snelweg op en dat vond is erg fijn want dan heb je de snelheden goed onder controle. Ook werden de bijzondere verrichtingen goed uitgelegd en werd ik goed begeleid wanneer het niet meteen lukte. De voorbereiding voor het praktijk examen was ook vloeiend gegaan en extra aandacht was ervoor besteed aan nog wat lastigere dingen.
13 July 2026
Sara
Amstelveen
Ik heb bij Claudia het grootste deel van mijn rijlessen gehad en heb dit als heel fijn en leerzaam ervaren! Ook met Jamal en Astrid had ik een goeie ervaring :-) De communicatie was ook altijd erg fijn en duidelijk. Na mijn tussentijdse toets heb ik mijn examen in 1x kunnen halen. Ik raad Hippe aan iedereen aan! Bedankt voor alle goede begeleiding ❤️
9 July 2026
Kenza
Amsterdam
Mijn ervaring met Hippe is geweldig. Ze proberen je in alles te helpen en tegemoet te komen in hoe vere het mogelijk is. Ze denken met je mee en zijn zeer professioneel en hebben extreem goeie instructeurs. Mijn mening is kijk niet al te lang rond en les lekker bij Hippe!
8 July 2026
Kevin
Ik heb er 1 keer over gedaan om en de instructeur was aardig
8 July 2026
Bjorn
Amstelveen
Vorig jaar gestart met het halen van mijn motorrijbewijs en altijd met plezier gereden. Altijd het gevoel gehad dat ze je echt goed willen helpen en je altijd iets beter willen laten rijden als nodig is voor het examen zodat je echt goed voorbereid bent. Zeker een aanrader!
23 June 2026
Mike
Uithoorn
Top instructeur
22 June 2026
Joey
Amstelveen
Rijlessen altijd heel erg naar m’n zin gehad
12 June 2026
Mik
Aalsmeer
Het is een super gezellige school en iedereen kent je bij voornaam en je bent dus geen nummer. Als je wacht op je instructeur wordt er meestal een gezellig praatje met je gemaakt. In de auto leer je veel. Ik ben in 1x geslaagd.
11 June 2026
Sanne
Amstelveen
Iedereen is erg vriendelijk en zorgzaam.
11 June 2026
Adrian
Amstelveen
Fijne rijschool met een zeer ervaren en kundige motorinstructeur. De lessen zijn leerzaam en leuk, doordat hij je actief laat nadenken over je eigen keuzes op de weg (‘wat kon er beter?’). Daarnaast is hij gewoon een aardige en relaxte kerel, wat de sfeer prettig maakt. Het inplannen van lessen gaat super soepel via WhatsApp. Zeker een aanrader!
1 May 2026
Rien
Amsterdam
Ik ben overgestapt naar Hippe nadat ik al de basis van het rijden had geleerd bij een andere rijschool. Na een intake les werd er goed ingeschat hoeveel lessen ik nog nodig had en is er een passend pakket samengesteld. Ook werd mijn praktijkexamen direct ingepland, wat erg fijn was. Alles is volgens plan verlopen en uiteindelijk ben ik in één keer geslaagd. De lessen van Rob waren altijd gezellig en leerzaam, wat het rijden een stuk leuker maakte. Het plannen van lessen gaat makkelijk en flexibel, ze denken goed met je mee, bijvoorbeeld rondom vakanties. Toen de tussentijdse toets weer mogelijk was, kon ik deze zelfs nog drie weken voor mijn examen doen.
23 April 2026
Elwin
Amstelveen
De rijinstructeur kon goed les geven en dingen aangeven dus het was altijd fijn in de auto, in 1x geslaagd.
23 April 2026
Merlijn
Amstelveen
Het is een fantastische rijschool. Het personeel is erg behulpzaam. Mijn zoon Kubilay haalde zijn scooterrijbewijs in één keer. dankzij de goede voorbereiding en zijn rijinstructeur Jamal.
20 April 2026
G.Erol
Amstelveen
26 maart 2026 mijn motorexamen gehaald door héle goede begeleiding & support van rijschool HIPPE in Amstelveen! Leeftijd: 40+. Rijervaring: Geen brommer/scooter ervaring. Wel 3 motorproeflessen gehad bij andere rijscholen. En al jaren mijn autorijbewijs. Begonnen bij HIPPE: September 2025. Examen AVB: Januari 2026 (1x afgelast door het CBR). Examen AVD: Maart 2026. Bijzonderheden: Heel november niet gelest vanwege vakanties. December minimaal gelest vanwege slecht weer (ijzel, sneeuwval). Altijd al mijn motorrijbewijs willen halen. Door verschillende redenen nu pas kunnen doen. En alles in één keer gelukt. En ik ben er enorm blij mee! (Motor)instructeur Jamal is simpelweg gewoon goed in wat hij doet. Jarenlange ervaring die hij heel goed weet over te brengen. Het doel is dan ook een zo goed mogelijke rijder worden. Elke(!) les heb ik als leerzaam maar zeker ook als gezellig ervaren :). Ook dank aan de dames Wil & Lenie voor het inplannen van de lessen. Hun vriendelijkheid & moeite om alles zo goed te faciliteren (waar dat kon) dragen bij aan de goede sfeer - overigens ook mede door de andere rijinstructeurs die je dan af & toe tegenkomt op de rijschool. Je komt er om te leren. Dat doel is élke les weer behaald, maar het helpt zeker weten dat je dan ook gewoon met fijne mensen te maken krijgt. Verder, voor iedereen die overweegt (motor)rijlessen te nemen bij HIPPE: - Doen! - Iedereen is anders en met sommige onderdelen moet simpelweg "het kwartje gewoon vallen". Dat kan gauw zijn of soms net even een lesje meer nodig hebben (zoals bij mij met voornamelijk de AVB lessen). Maar dat komt allemaal goed. (Lees: die langzame slalom gaat écht een keer lukken) ;) - Tip: Een nekcol maakte voor mij écht het verschil op frisse/koudere dagen. Team HIPPE, enorm bedankt voor hele leuke lessen. Veel succes voor alle (toekomstige) leerlingen!! En voor degenen die twijfelen; niet doen. Gewoon beginnen :). Veilige km's toegewenst, iedereen. p.s. Jamal, you're the man!
8 April 2026
Kelvin
Amstelveen
Elke les was er variatie waardoor ik alles onder de knie kreeg en het inplannen van lessen is ook flexibel.
7 April 2026
Sun
Amstelveen
In één keer geslaagd na overstap van een andere rijschool naar Hippe. Goede en rustige begeleiding van Rob. Alles werd duidelijk uitgelegd en gericht geoefend.
30 March 2026
Emelie Res
Aalsmeer
Ik heb hele goede, maar ook gezellige rijlessen gehad. Ik ben daardoor ook in 1x geslaagd na een half jaartje les. Daarnaast was het contact met de rijschool altijd snel en prettig!
26 March 2026
Isabel
Amstelveen
Zeer fijne rijschool met echt vriendelijke instructeurs
Gianluca
Amstelveen
Ben al langer bekend met deze rijschool en bevalt me nog steeds goed. Het is altijd duidelijk waar nog verbetering in kan en omdat de lessen altijd heel netjes moeten zijn bereid het je goed voor voor het cbr examen.
Duco
Aalsmeer
Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij Hippe!
Sara
Aalsmeer
Alles ging super vlot en de service was perfect. De instructeurs waren super aardig en vertelde mij precies wat er op de examen te verwachten was. Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn bromfietsexamen met dank aan Hippe!
Beveelt niet aan
21 February 2026
Roman
Kajcovski
Ik vond het een fijne rijschool. Ik kreeg goede duidelijke uitleg en constructieve feedback waar nodig.
20 February 2026
Alexandros
Pramateftakis
Aan het begin heb ik erg goeie hulp gehad met inkomen. Want het is ook lastig om meteen in een groot voertuig opeens te zitten. Ik werd goed ondersteund! En de rijinstructeurs voelen ook snel als je klaar bent voor de volgende stap. Ik zelf heb het in 40 uur gehaald. Ik raad dat ook zeker aan want dan ben je er meteen helemaal klaar voor. Ook was ik altijd welkom om vragen te stellen en leerde ik veel. Ook hebben alle rijinstructeurs leuke ezelsbruggetjes waar je veel van kan leren. Groetjes Noor!
20 February 2026
Noor
Amstelveen
Het was een goede ervaring. Hippe heeft veel ervaring, met allemaal verschillende mensen. Door het vertrouwen van de instructrice, kreeg ik ook vertrouwen in mijzelf en dat bevorderde de rijlessen.
12 February 2026
Merel
Amsterdam
Het halen van je rijbewijs is een eenmalige investering waar je de rest van je leven plezier van hebt. Daarom stellen we bij Auto- en motorrijschool HIPPE Amstelveen met jou een pakket samen dat bij jou past. De een heeft nu eenmaal meer lessen nodig dan de ander. Wil je schakel rijden of toch liever automaat. Ook dingen als faalangst en rijangst zorgen ervoor dat je een eigen pakket nodig hebt. Heb je al een rijbewijs maar wil je je kennis opfrissen? Dat kan natuurlijk ook!
Kastanjelaan 32
1185KA Amstelveen