De eerste ervaring was prettig, doch nadat wij na 3 maanden problemen kregen met onze aankoop is daar zeker geen prettige oplossing voor gezocht. Toen wij van de koop afwilden, bleek het heel lastig. Na overleg en bijbetaling hebben wij onze oude occasion weer meegenomen met een nieuwe APK erop. Nu blijkt dat 4000 km verder de remblokken voor dusdanig versleten waren dat deze vervangen dienden te worden, we spreken hier van staal op staal, wat door onze huidige garagehouder naar tevredenheid is gedaan.Wij vragen ons dan ook af of hier bij de aflevering inclusief de nieuwe APK naar gekeken is. Al met al blijven wij zeer ontevreden over dit bedrijf.
Afgelopen week inmiddels mijn 4e nieuwe Polo opgehaald bij Automobielbedrijf de Pijper. De betrouwbare indruk, het nakomen van de gemaakte afspraken en de goede service waren voor mij de reden om weer bij dit bedrijf een nieuwe auto te bestellen. Ik zal ze dan ook bij iedereen aanbevelen.
Inmiddels alweer de derde auto die we bij de Pijper gekocht hebben. Zolang jullie deze goede en prettige service bieden zal er vast nog wel een vierde komen maar dan graag zonder gele naamsticker achterop.
Altijd goed, snel en vriendelijke service
prima sfeer en erg fijn geholpen door de verkoopmannen,bedankt
Heb mijn vorige auto ingeruild en een nieuwe Opel Corsa ingekocht, waar ik heel blij mee ben. Mijn eigen ervaring is dat jullie een hele goede service hebben ten opzichte van andere autobedrijven die kortzichtig denken. Jullie komen heel eerlijk en vertrouwd over. Een hele leuke autobedrijf waar service voorop staat. De afwikkeling van de aflevering van de nieuwe Opel Corsa was TOP!
Keurige ontvangst en ter zake kundig personeel. Nette showroom. Wij kochten altijd bij dealers maar dit autobedrijf doet daar zeker niet voor onder. Een nette, komplete afhandeling. (Jammer van dat niet werkende batterijtje in de sleutel maar dat komt zeker weer goed). Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen, gezien de ervaringen tot nu toe!
dit is mijn derde auto bij dit bedrijf en ze doen echt alles om het goed te doen ook als er wat is maken ze er geen probleem van ik had schade en wilde mijn auto inruilen en ik kreeg gewoon de auto waar ik zin in had een week mee om hem te proberen dan heb je niks te verbergen ik koop hem zeker ga zo door jongens.
dit is mijn derde auto bij dit bedrijf en ze doen echt alles om het goed te doen ook als er wat is maken ze er geen probleem van ik had schade en wilde mijn auto inruilen en ik kreeg gewoon de auto waar ik zin in had een week mee om hem te poroberen dan heb je niks te verbergen ik koop hem zeker ga zo door jongens.
Je wordt geholpen door prima mensen, niet opdringerig en altijd vriendelijk.Ik heb alweer drie auto,s bij de Pijper gekocht en ik ben dik tevreden over dit bedrijf.
Klantgericht en zeer deskundig; de aanschaf van een auto bij dit bedrijf is een prettige ervaring.
Geweldig leuk team altijd goede service en met de inruil van een auto geeft De Pijper je een eerlijke en hoge prijs terug. Wij kopen , leasen en gaan voor onderhoud van de auto\'s graag naar Alfred, Bert, Hans en de rest van het personeel van de Pijper toe. Ga zo door mannen en heel veel succes het aankomende jaar in de prachtig verbouwde showroom. Gr. Yvonne en Erwin
Prima service, vriendelijke en eerlijke verkoper, lekker biertje, ontspannen sfeer. De auto werd netjes en conform de gemaakte afspraken afgeleverd.
Autobedrijf B. de Pijper BV
Klantvriendelijk, ik mocht de auto een dag meenemen om uit te proberen, als ik wilde nog langer. Heel vrijblijvend zonder druk-uitoefening. Ik als vrouw met niet al teveel verstand van auto\'s, heb hier met een heel goed gevoel een auto gekocht. Ik werd uitgebreid geïnformeerd zodat ik een weloverwogen keuze kon maken. Zeer betrouwbaar adres om je auto te kopen!
Ik kan u dit bedrijf van harte aanbevelen. Deskundig en pro-actief personeel. Zeer hoge servicegraad, altijd vriendelijk en alles tot in de puntjes verzorgd. Beslist een aanrader!
Klant vriendelijkheid op hoog niveau. Service top.Altijd welkom ben zeer tevreden.Wat afgesproken wordt wordt ook na gekomen.
Ik was al enige tijd op zoek naar een Mercedes c-klasse. Garage De Pijper bood er een aan via internet. Interessante prijs, aantrekkelijke kilometers en een prima inruilprijs zorgden voor een bezoekje aan Maarssen. Een familiebedrijf. Wat opgebouwd is wil men graag zo behouden. En dat merk je. We blijken de derde eingenaar te zijn. De eerste is al jaren klant bij De Pijper en koopt om de paar jaar een nieuwe Mercedes. Fijn voor hem, fijn voor De Pijper en wij zijn nu ook erg blij. Trouwens ook een imponerende internetsite. Leuk om te zien hoeveel mensen ons zijn voor gegaan. Geeft me een fijn gevoel. Harrie van de Graaf
Goed bedrijf met vriendelijke mensen en een goede service
Enthousiaste en deskundige verkoper en tevens autoliefhebber. Ik ben door Alfred de Pijper correct en vriendelijk geholpen en kon vrijblijvend een lang stukje sturen in de auto van mijn keuze. Na afloop is in alle rust de inruil besproken. Natuurlijk kreeg ik niet de hoofdprijs voor mijn auto maar het bod was meteen redelijk zonder irritant gedoe van onderhandelen. Ik heb de auto gekocht en deze werd conform afspraak \'gelikt\' afgeleverd. Top bedrijf!
Over het algeheel een zeer positieve ervaring. Hierbij een opsomming van alle plus- en minpunten: positief: - vriendelijke en enthousiaste benadering door verkoopmedewerker - we werden serieus genomen in ons verhaal, al kwamen we geen dure auto kopen. - verkoper luisterde naar onze wensen en speelde hierop in. In onze beleving handelde de verkoopmedewerker puur in ons belang. Hij luisterde aandachtig met welke intentie wij kwamen en heeft vervolgens uitgebreid de tijd genomen om met ons te zoeken naar de mogelijkheden. - Alle afspraken die met ons zijn gemaakt, zijn nagekomen. - Vanaf de eerste kennismaking tot aan de afronding van het verkoopproces is er tijd voor ons genomen om tot in detail over alle zaken aangaande de koop van de auto ingelicht te worden en op de hoogte te worden gehouden van te ontwikkelingen. - aanschaf en montage van niewe koppakking werd voor 2/3 door garagebedrijg zelf bekostigd. - gratis overplaatsen van autoradio - vrijwaren en op tenaamstelling van auto gebeurde aldaar. We hoefden hiervoor niet speciaal naar het postkantoor. negatieve punten: - we hadden een verkoopoverenkomst gesloten inclusief APK. Hierbij gingen we ervan uit dat eventuele mankementen en reparaties voor de aankochte auto voor rekening van het garagebdrijf waren. Helaas was dit niet het geval en waren we uiteindelijk meer kwijt voor de auto dan bij de verkoopdeal overeen was gekomen. Al met wel begrijpelijk dat de kosten deels voor onze eigen rekening waren. - De reparatie van de auto duurde vrij lang. Uiteindelijk was de auto bij aflevering nog niet helemaal klaar zoals afgesproken, omdat er een onderdeel nog niet was vervangen. Hiervoor moeten we op een later tijdstip terug komen.
Onlangs kochten wij hier een gebruikte auto. De klantgerichte en professionele benadering van het personeel vonden wij erg prettig. Complimenten voor de wijze waarop jullie de auto aan ons hebben afgeleverd!
Straatweg 1A A
3604 BA Maarssen