5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

vanwege een armblessure kon ik niet meer met een handgeschakelde auto rijden. Er werd besloten om een zelfde auto aan te schaffen met automaat maar die was nieuw in Nederland niet meer te leveren maar wel in Duitsland. Autobedrijf de Pijper heeft alles uit handen genomen en voor mij de auto in Duitsland besteld en gehaald en gekeurd etc. en zelfs op zondag afgeleverd. Wat een service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goede benadering, professioneel en tegelijkertijd gastvrij. Niet alles wat bij verkoop is beloofd is helemaal gelukt, maar het grote geheel is uitstekend verzorgd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al jaren een vertrouwd bedrijf. In dit geval voor de aankoop van een nieuwe auto, normaal gesproken voor onderhoud en APK. Zeer persoonlijke en vriendelijke service. Bij reparaties zal eerst naar een prijsvriendelijker oplossing gezocht worden i.p.v. meteen de duurste. Zijn er al meer dan 30 jaar klant, dat zegt genoeg.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eerste indruk: Uitstekend! Zeer klantvriendelijk, redelijke prijzen, prima inruilprijs voor oude auto, kortom: van harte aanbevolen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Paar maanden terug Golf GTI gekocht. Bevalt prima. Traject van de verkoop ging keurig en correct. Heb goed gevoel over dit bedrijf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al jarenlang is mijn familie klant bij de Pijper. Misschien niet de goedkoopste maar wel de beste in service, meedenken en een begrip in Maarssen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als je op zoek bent naar een mooie occasion kun je zeker bij autobedrijf De Pijper terecht. Hier krijg je ruim de gelegenheid om de auto goed te bekijken en zelfs twee keer een proefrit te maken. Ik heb hier recentelijk mijn schitterende Mini Cooper S gekocht en kan dit bedrijf zeker aanbevelen. Je wordt hier zeer vriendelijk, deskundig en snel geholpen. Ik heb al mogen ervaren dat men hier zijn afspraken nakomt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al vele jaren zijn we klant. We worden altijd correct en deskundig geholpen. We zijn heel tevreden met de vriendelijke service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij waren op zoek naar een ruildeal met gesloten beurs. Autobedrijf de Pijper zag er wel wat in en we hebben na overleg besloten om onze C4 te ruilen met een mooie C1. Sympathiek bedrijf met zeer goede service, een aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk en deskundig maar ook vooral bijzonder goeie service.Zoek je een betrouwbaar autobedrijf dan hoef je niet verder te zoeken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring, goed advies, tijd voor persoonlijk gesprek

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service, accuraat, snelle levering meer dan tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Open en eerlijk bedrijf met een prima service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

de ervaring die wij hebben met jullie bedrijf is top. De klantvriendelijkheid is super goed en open. Wij komen al vele jaren bij jullie en blijven dit ook zeker doen.Super.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij dit bedrijf een mooie Fiat Barchetta gekocht. Goede manier geholpen. Wel redelijk druk op de zaterdagochtend. Het is niet de goedkoopste maar denk qua prijs kwaliteit wel bij de top.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn bedrijf,kan niet anders zeggen,ga op mijn gevoel af en dat zit zeker goed bij vader en zoon.Ze zijn eerlijk en doen hun best voor je,petje af!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een aanrader om hier je auto te kopen. Professioneel, deskundig en zeer vriendelijk personeel.

Straatweg 1A A

3604 BA Maarssen