Filters

10

Top garagebedrijf!!

opzoek naar een andere auto kom ik uit bij een RSQ3.. na een proefrit eigenlijk meteen verkocht. goed geholpen en advies gekregen en omdat ik ook mijn oude auto en mijn motor hier mocht inruilen was de keuze ook snel gemaakt. een aantal puntjes die ik geregeled wilde werdt niet moeilijk over gedaan en goed geregeld. nadat ik de auto had opgehaald zag ik nog twee puntjes die ik eerst niet zag, dit aangeven en ook deze puntjes worden goed verholpen!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Het was voor ons ook weer een feestje om zo een mooie Audi RSQ3 te mogen verkopen en leveren! We hopen dat je heel veel plezier aan deze mooie en exclusieve auto gaat beleven en pas op met snelheidsboetes ;)

10

Zeer tevreden

Fijn contact met verkoper. Vanaf het eerste telefoongesprek tot aflevering zeer fijn verlopen. Zelfs 2e proefrit was geen probleem. Oftewel het aanraden waard.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Heel fijn om dit te lezen en dat alle uit te voeren punten ook naar tevredenheid zijn uitgevoerd! Nogmaals heel veel rijplezier toegewenst!

10

top

We rijden nu een tijdje in de SEAT ATECA en het is een feest. Dank voor het prettige Contact

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Heel graag gedaan en we hopen dat we jullie in de toekomst weer mogen ontvangen en er weer een feestje van mogen maken :D

10

Gewoonweg betrouwbaar en goede service

Wij waren echt op zoek naar een goede auto maar met automaat. Het was best een zoektocht.. Maar vanaf het eerste contact was Alfred duidelijk, eerlijk en 'ouderwets' klantvriendelijk. Geen grote verhalen, maar eerlijk en recht door zee, en ook zeer geïnteresseerd in onze vraagstelling. Wij zijn meer dan tevreden..

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Fijn om dit te lezen en dat onze servicegerichtheid goed is overgekomen! Wij willen jullie nogmaals bedanken voor het vertrouwen en leuke contact!

9

zeer goede service.

Zelfs zo dat ze voor een proefrit met de auto van Maarsen naar Almere kwamen. En daarna ik mee kon om een leen auto mee te nemen voor de tijd dat hij klaar gemaakt moest worden voor levering.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat leuk om te lezen dat onze service zo gewaardeerd wordt! Nogmaals heel veel plezier toegewenst met de mooie Agila!

10

Top Garage

Met tegenval van onze vorige auto gingen we uitkijken naar een nieuwe auto. In overleg en advies van Alfred werd de auto opgehaald,en konden we s’middags een proefrit maken. Niks was te veel we zijn aan alle kanten geholpen. Nu rijden we met plezier in onze nieuwe auto. En we hopen nog lang klant bij jullie te blijven. Frans en Marjan.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Super om te lezen dat jullie zo content zijn met jullie nieuwe auto! Wij vonden het geen enkel probleem om deze moeite erin te steken en zijn blij te lezen hoe gelukkig jullie zijn met het resultaat! Tot snel!

10

Goed geholpen.

Ik heb na lang zoeken eindelijk mijn ford fiesta st line gevonden. Ik kwam hier terecht en ben prima geholpen met de afhandling!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Mark, leuk dat je de moeite hebt genomen voor een review! De Fiesta ST was écht een plaatje om te zien en we vinden het leuk dat we jullie er zo blij mee mochten maken! Geniet ervan!

10

Top!

Wij zijn goed en duidelijk geadviseerd met de aankoop van onze auto. De eigenaar is goed bereikbaar en antwoordt zeer snel op vragen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat leuk om te lezen en we vonden het ook superleuk dat we zo'n mooie Mercedes aan jullie mochten leveren! We wensen jullie nogmaals heel veel rijplezier toe, maar dat moet wel lukken met deze prachtige auto :D

10

Fijne snelle service

Fijn en eerlijke garage, prijs kwaliteit goed en denken mee met de klant. Zeker aan te raden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Etienne, top om deze beoordeling te lezen en nogmaals dank voor jullie vertrouwen!

9

Top!

Vrij snel tot een deal gekomen! Zeer goede service, kreeg meteen een leenauto! Daarna nog even een klein probleempje, ook weer een leenauto, kan niet anders zeggen dat alles prima geregeld was/is. Zeer aardige mensen, super! Een aanrader om eens te gaan kijken als je een nieuwe auto wilt aanschaffen!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat super om te lezen dat u alles zo prettig heeft ervaren én dat u begrip ervoor had dat er een klein defect optrad kort na aflevering! Wij hopen dat u heel veel plezier aan de prachtige Mercedes gaat beleven. Geniet ervan!

9

Een feest om hier een auto te kopen

De ontvangst is van het begin tot het eind (met heerlijke koffie) zeer warm en klantgericht. Een vriendelijke verkoper en komen hun afspraak na! Wij zijn zeer tevreden met onze gekochte Ford! De eerste kilometers zitten er alweer met veel plezier erop! Bij een volgende aanschaf zullen wij zeker eerst koffie gaan drinken bij autobedrijf de pijper! Een geweldige bedrijf! Met goede service! Een aanrader voor een ieder!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Patrick, leuk om te lezen dat jullie het zo prettig hebben ervaren, dit was van onze kant net zo! Leuk dat we op deze manier zaken konden doen en we zien jullie graag terug voor het onderhoud ( en ooit weer voor de inruil :D ) Veel plezier met de schitterende Kuga!

10

Uitstekend

Voor de tweede keer een auto afgehaald bij Automobielbedrijf de Pijper in Maarssen. De auto stond er glimmend en heel schoon op mij te wachten !!! Net zoals onze eerste aankoop de Mercedes GLC 250 vorig jaar. Deze auto is echter voor mij en ik weet nu al dat ik er veel plezier aan ga beleven. Prima garantievoorwaarden dus weer voor herhaling vatbaar! Fijn bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank voor jullie mooie en heldere review! Wij willen jullie nogmaals heel veel rijplezier met de prachtige C3 toewensen!

10

Altijd top. Auto nummer 7 via De Pijper. Aftersales is geweldig!

Super ervaring zoals gewoonlijk. Is onze 7e auto via De Pijper. Nazorg is geweldig. Mooi bedrijf, fijne medewerkers én geweldige taart ;).

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

He Frank, super bedankt weer voor de mooie review en top om te lezen dat de taart zo goed in de smaak viel :D Nogmaals veel plezier toegewenst met de auto en t.z.t. op naar nummer 8!

10

Superleuke verkoper(Arjan) en mooi bedrijf!

Vandaag onze Fiat 500 opgehaald. Alles super goed afgehandeld. We konden zelfs de auto eerder halen dan afgesproken was. We zijn erg goed geholpen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat super leuk om te lezen dat jullie zo enthousiast zijn over de Fiat 500 en het gehele verkooptraject! Tof dat we deze mooie auto aan jullie mochten leveren en hopelijk tot de volgende keer!

7

Betrouwbaar en eerlijk bedrijf met een hart voor de klant

Al jaren is de Pijper mijn vertrouwt garagebedrijf. Een eerlijk bedrijf met een persoonlijk oog voor de klant. Vriendelijk, behulpzaam en gemotiveerd personeel. O,ja de koffie is er ook van een prima kwaliteit.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag familie Vincken, wat leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over ons bedrijf én natuurlijk over de koffie, minstens zo belangrijk :)! Nogmaals heel veel rijplezier toegewenst!

10

Uitstekend conform afspraken geregeld

Gezien de vele hoge waarderingen hebben wij het aangedurfd ongezien een gebruikte Ford KA+ te kopen bij Automobielbedrijf de Pijper. In minder dan een week tijd konden wij de auto afhalen. De verkoop was pas rond nadat wij na een proefrit besloten de auto ten nemen. De auto was in uitstekende staat. Twee jaar APK-gekeurd, één jaar BOVAG-garantie, één jaar mobiliteitsgarantie, op naam gezet, vrijwaring voor ingeleverde auto enzovoorts. Binnen een uur met oud gearriveerd en tevreden met nieuw vertrokken. Uitstekende manier van zaken doen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen familie Blaauw, wat super leuk om te lezen dat jullie op basis van onze goede reviews deze aankoop hebben gedaan én dat jullie nu zelf ook de moeite nemen voor een review! Jullie nogmaals dank voor het vertrouwen en geniet van de prachtige Ford Ka+!

10

Klantgericht en deskundig!

Één woord: geweldig! Zeer klantgericht is autobedrijf De Pijper. Ze doen wat ze beloven! Complimenten.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Patrick, dank voor de mooie review! Nogmaals heel veel rijplezier toegewenst en geniet van de prachtige Benz!

10

Gewaardeerd als klant ondanks de leeftijd van de auto.

We hadden een inruiler van bijna 20 oud en kochten een auto van 15 jaar oud met een mooie kilometer stand . Maar de service Arjan was echt heel goed, kregen van Arjan een mooie inruilprijs en zijn weer blij met voor ons een nieuwe Daihatsu cuore.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag mevrouw Otten, dank voor de leuke en mooie beoordeling! Super dat wij de 3e generatie Cuore aan u mochten leveren en nogmaals heel veel rijplezier toegewenst!

8

Met gerust hart een gebruikte auto kopen

Hier geen verkopers met gladde praatjes en autos met gladde banden in een glimmend jasje ;-) in plaats daarvan alle tijd om de auto te bekijken, vragen worden eerlijk beantwoord, ruim tijd voor een proefrit en tijd om na te denken over het uitgebrachte voorstel. Als ik weer een andere auto wil kijk ik eerst bij jullie!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Berry, wat super leuk om te lezen en te zien dat je een review hebt willen schrijven, tegen je gewoontes in :) Wij vonden het top dat wij de schitterende B250 aan jullie mochten leveren en hopen dat jullie heel veel plezier aan de auto mogen gaan beleven! Dank voor het vertrouwen en geniet van de mooie Benz!

10

Fantastisch betrouwbaar garagebedrijf

Al 22 jaar vaste klant bij garage de Pijper. Betrouwbaar, vriendelijk en deskundig bedrijf. Alle moeite wordt gedaan om de juiste auto te vinden, echt fantastisch. Ik hoop hier nog vele jaren vaste klant te mogen zijn. Bedankt weer voor de geweldige service

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat een leuke en mooie review, dank! Wij hopen dat wij u minimaal de komende 22 jaar ook weer van dienst mogen zijn en hopelijk nog veel meer jaren! Nogmaals veel rijplezier toegewenst!

10

Zeer goed bevallen.

De ontvangst was hartelijk met koffie en een praatje daarna de auto bekeken en maar gelijk een proefrit gemaakt van 1 uurtje bij terugkomst weer aan de koffie mijn eigen auto was ondertussen ook beoordeeld .we werden het snel eens over de prijs. Een week later kon ik de nieuwe auto ophalen zoals afgesproken we zijn er blij mee.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat leuk om te lezen hoe positief u alles heeft ervaren. Harstikke leuk dat wij deze prachtige C-klasse mochten leveren en geniet ervan, maar dat moet wel goedkomen :)!

10

Zeer betrouwbaar en behulpzaam

Afgelopen dinsdag 03-10-2023 hebben wij de Skoda Citigo bij autobedrijf de Pijper opgehaald. Wij hebben eerst een proefrit gemaakt, dat beviel ons erg goed. Onder de koffie die direct werd aangeboden, hebben wij een goed gesprek gehad wat erg positief was. Wat Alfred zegt (en zijn collega's) komt hij altijd na. De auto is perfect afgeleverd volgens afspraak. Al het personeel is zeer klantvriendelijk, en ze denken altijd met je mee. Mijn ervaring is dat ik super tevreden ben en dat zij zeer goede service verlenen. Ik zou autobedrijf de Pijper zeer goed aanbevelen aan familie, vrienden en kennissen. Nogmaals dankjewel voor de super nette aflevering en het is een super auto. Mvg Noëlle.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat super leuk om te lezen dat alles zo goed is bevallen! Jullie nogmaals dank voor jullie vertrouwen en bovenal heel veel rijplezier toegewenst met de mooie Citigo!

10

Geweldige TOP garage!!!

Dit is nu zo'n één uit duizenden bedrijf, eenmaal daar gekocht ga je nooit meer weg. De trouwe klantengroep wordt alsmaar groter en dat is niet zo gek omdat je je er gelijk thuis voelt. Ze denken goed met je mee, dragen oplossingen aan en zijn erg vakbekwaam. Van de medewerkers van de garage tot aan de receptie medewerkers. Zoek je een auto die je niet bij De Pijper tegenkomt, meld het hen en zij zoeken hem voor je. Zij leveren nog echte Topservice! Niets is fake of gespeeld! Het voelt als één grote familie. Kortom, dit is het bedrijf waar je echt je auto moet kopen! Na zelf vele auto's bij De Pijper gekocht te hebben, ze ons nooit teleurgesteld hebben, weten we waar we over praten! En echte aanrader!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende Service.

Ik ben vriendelijk geholpen met het kopen van mijn Mercedes-Benz B-Klasse 220 4Matic en is daarna perfect gekeurd en afgeleverd met een grote beurt en garantie, netjes met alle papieren, historie, en originele boekjes. Ook wordt er aandachtig geluisterd naar de opmerkpuntjes aan de auto en deze worden meteen in handen genomen. Uiteindelijk is de auto uit 2015 afgeleverd in een bijna nieuwe staat! Ik ben meer dan positief over dit bedrijf en is zeker aan te bevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar

In oktober C-klasse MB gekocht geleverd met 12 mnd bovag. 2 weken terug begon linksvoor te piepen en licht te kraken. Afspraak gemaakt om het te laten checken. Na 1.5 uur kreeg ik de autosleutel en werd mij nog vele geruisloze km gewenst. Men heeft draagarm incl rubbers vervangen. Is geen moment geweest waar over kosten of het wel/niet onder garantie valt. Super, geen gezeur wat toch best heel vaak helaas voorkomt.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat super leuk dat u de moeite neemt om deze review te schrijven met dit positieve verhaal! Echt heel erg leuk om te lezen en dank hiervoor!!

Bedrijfsgegevens

Straatweg 1A A

3604 BA Maarssen

0346-571454

[email protected]

Over Bosch Car Service

Bij Bosch Car Service doen we alles voor uw auto. Wij staan niet alleen garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud en reparatiewerk, u kunt bij ons ook andere zaken voor uw auto regelen. Zo kunt u naast de Pechhulp bij ons terecht voor de Autoverzekering, Autofinanciering en betrouwbare tweedehandsauto’s.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.