Snel, vakkundig en meedenkend

Na een schurend geluid links voor, ben ik naar deze voor mij vreemde Volvo dealer gegaan. Zeer vriendelijk geholpen en meteen een monteur, die het ging controleren. Na een half uur de prognose met deskundige uitleg. Onderdelen werden besteld en direct "s middags gemonteerd. Een prima, bijna nieuwe V60 voor vervangend vervoer. Om 5 uur konden we de auto weer omruilen. Kortom: zonder afspraak gemeld, professioneel geholpen, direct monteur beschikbaar, snelle actie op onderdelen en dezelfde middag nog reparatie. Nogmaals mijn hartelijke dank en weer met een goed gevoel verder op weg.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Service en Klanttevredenheid staan hier hoog in het vaandel.

Als je bij Harrie Arendsen binnenkomt heb je altijd het gevoel dat je als klant serieus wordt genomen. Is het voor een reguliere service beurt of heb je een ander probleem/vraag... ten allen tijde zal er een antwoord/oplossing komen of wordt er met je meegedacht. Ik kan dan ook niet anders dan tevreden zijn over de prettige samenwerking met deze bevlogen mobiliteitspartner.

goede servise

goede service en goede communicatie omtrent het onderhoud

Deskundig, stipt en gastvrij

Ik word altijd vriendelijk ontvangen en het onderhoud wordt snel en deskundig uitgevoerd. De auto wordt weer schoon en netjes afgeleverd.

Geweldig!

Harrie Arendsen Almelo is een zeer goede vestiging die graag meedenken en helpen met het zoeken naar een geschikte oplossing. Het personeel is er vriendelijk en de monteurs hebben veel verstand van zaken. Kortom: een aanrader!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Together we can create succes

Door een goede samenwerking en afspraak kan men tot een goed resultaat komen

Zie hieronder.

De service bij Harrie Arendsen heb ik tot nu toe als goed beschouwd.

Ik ben uitstekend behandeld

Ik en de auto worden verwent

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Geweldige, snelle pechhulp en service

Met mijn Polestar 2 was ik stilgevallen door een bug in de software. Niek was snel ter plekke en heeft mij op weg geholpen. Daarna heeft hij een software update gedaan in de garage en rij ik weer probleemloos rond. Uitstekende snelle en professionele service! Top service! Dankjewel :)

Bedankt

Nog nooit teleurgesteld

We rijden al 35 jaar Volvo en zijn erg tevreden met onze dealer en de service die verleend wordt. Vriendelijk, professioneel, correct en betrouwbaar. Ook hun visie op duurzaamheid spreekt ons aan.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Prettig, fijn direct contact met de monteur, komen afspraken na.

Voor de koppeling met de vaste monteur vind ik een groot pluspunt. De communicatie tijdens het onderhoud over extra werkzaamheden waren prima doordat je een op een met die monteur kan overleggen. Schept een vertrouwensband. Afspraken worden goed nagekomen. Digitale info middels het filmpje is een extraatje.

Goeie service

Goede service en je wordt goed en vriendelijk geholpen.

Fijne klantgerichte benadering

Prima , alleen moest ik zelf de dag na de bandenwissel de banden zelf op juiste spanning brengen.

Alles top

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Geheel volgens afspraak en bekende kwaliteit en service

Very good service

Their service for winter tire replacement is pretty good. During the period of replacement, they provide a pleasant place for the visitor to take a rest and enjoy the drinks.

• Would you recommend us? Yes

werkzaamheden uitstekend uitgevoerd

De werkzaamheden zonder klachten, ook achteraf. Beleefde ontvangst en uitleg werkzaamheden. ga zo door.

Klantvriendelijk netjes

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

De service is goed.

Goede service.

Gastvrij ontvangen, de fiets stond klaar. Netjes gebeld dat de auto klaar was. En zoals altijd weer schoon mee naar huis. Top.

Tevreden en geen klachten

Correcte en goed uitgevoerde servicebeurt. Reparatie (verwijderen en opnieuw verlijmen van de voorruit) was de helft goedkoper dan afgesproken.

Betrokkenheid

Prettige en persoonlijke ontvangst. Zeer laagdrempelig door de gastvrouw die aanwezig is. Monteur overlegt tijdens het onderhoud wat er wel of niet moet gebeuren. Dit ook weer laagdrempelig en met aandacht. Na het bezoek een mail met een filmpje over hoe de onderkant van de auto eruit ziet en de monteur geef aan hoe de staat van de onderdelen is. Wat een service. Vervolgens staat de auto gewassen klaar voor de deur. Top.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Wordt inmiddels bijna saai: uitstekend!

Goede service, snelheid en uitleg.

• Bij welke vestiging bent u geweest? N.v.t.

Transportweg 23

7007CL Doetinchem

Over Harrie Arendsen

Wij zijn Harrie Arendsen. Een dynamische organisatie met visie, ambitie en een gezonde dosis lef! Jou verder helpen: dat vormt de magneet in álles wat we doen. We zorgen dat jij onafhankelijk kunt zijn door jou mobiliteitsoplossingen te bieden. Elke dag. Met elkaar vanuit passie en respect voor mens, milieu en profit ambassadeurs creëren. Of het nou gaat om een klant, een collega of een leverancier: het maakt voor ons geen enkel verschil.