Vertrouwd kompleet.

Uitmuntende informatie betreffende werkzaamheden, punctueel uitgevoerd typisch VOLVO. Fijne vriendelijke mensen met hart voor auto en de zaak.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Prima ontvangst en goede uitleg reparatie.

Ook fijn om de garage te verlaten met een schone gewassen auto. Geeft net dat beetje extra.

Snelle service...

Uitstekend..

Correct en vriendelijk!

Als klant zeer vriendelijk, maar vooral serieus geholpen.

ontzorgen binnen werktijd

De ophaalservice en klantvriendelijkheid is zeer goed te noemen. Zonder het te merken wordt de auto gemaakt zoals afgesproken. Alle punten zijn deskundig verholpen naar volle tevredenheid. Schoon gewassen wordt het "gezinslid" thuisgebracht.

Super goede service.

Goede service en prettig vriendelijk personeel. Vind de grote onderhoudsbeurt wel prijzig!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Normaal erg goed en plezierig

Deze keer iets minder .. Woensdag werd ik gebeld of ik mijn auto kwam brengen ... (hij stond er al vanaf zaterdag) Vrijdag auto opgehaald, was netjes naar de poetser geweest zoals afgesproken. Rijd er mee weg , melding in dashboard stop onmiddellijk koelwater probleem.. Zelf gecontroleerd zat water genoeg op tankje had druk en water was niet onbenullig warm ... bellen met volvo assistance... kon er mee door rijden .. Zaterdag mee terug geweest .. kabel niet aangesloten onder tankje ... Boekje niet ingevuld en geen kaartje erin ... Is zaterdag zeer netjes opgelost ... met meerdere excuses.

uitstekend

ik kom niet voor niets 50 km gereden, heb dit er graag voor over.

Zeer goede service

Er bleek een onderdeel defect welke niet op voorraad was, dit is door een medewerker opgehaald zodat de auto toch dezelfde dag weer klaar was voor gebruik. Goede service !

Prima onderhoudsbeurt plus apk

N.v.t.

Perfect alles geregeld

Snel en goed gecommuniceerd mbt de reparatie. Alles zoals van te voren besproken geregeld.

Zeer klantvriendelijk

Heel goede service!!

Goede service, tijdens het wachten kon ik op een van de kantoorruimtes mijn digitale meetings door laten gaan en ik kreeg mooi gewassen auto retour.

Prima geholpen

Snel en perfect geholpen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Super geanticipeerd op de behoefte

Snelle adhoc Diagnose en hulp

Service zoals het hoort.

Correct, snel en goed uitgevoerd. En een geweldige elektrische leenfiets!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Top garage met prima personeel en vriendelijke mensen

Tot nu altijd top geholpen en zij luisteren naar mijn klachten en wensen en lossen deze naar tevredenheid op.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Correct en vriendelijk behandeld en de koffie was prima.

Correct behandeld.

Zorgeloos vertrouwen

Van het maken van de afspraak tot het weer ophalen van je auto: alles gemakkelijk en goed geregeld. Dat geeft zorgeloos vertrouwen in een garage waar alles op rolletjes loopt, zelfs tijdens een pandemie.

topservice

echt top.... kan er niets anders van maken :-;

Toppers uut Hengelo

Zoals altijd alles perfect uitgevoerd

Top service

Wordt altijd keurig geholpen ! Snelle afwikkeling Persoonlijke aandacht !

Uitstekende service

Prettig is dat jullie de tijd namen om alle mogelijke problemen rustig te onderzoeken.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Klaar voor een jaar zomer!

Na een kleine 12maanden mijn C70 cabrio gebracht voor beurt en APK. Deze weer afgerond op volgens planning en met even telefonisch contact over meerwerk. Aangezien het hier mijn "hobby-auto" betreft zeer tevreden over uitgevoerde werkzaamheden, contact maar zeker ook de helemaal schone auto retour!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Problemen worden serieus behandeld en opgelost.

Plezierig zaken doen en een serieuze aftersales. Gewoon goed!

Transportweg 23

7007CL Doetinchem

Over Harrie Arendsen

Wij zijn Harrie Arendsen. Een dynamische organisatie met visie, ambitie en een gezonde dosis lef! Jou verder helpen: dat vormt de magneet in álles wat we doen. We zorgen dat jij onafhankelijk kunt zijn door jou mobiliteitsoplossingen te bieden. Elke dag. Met elkaar vanuit passie en respect voor mens, milieu en profit ambassadeurs creëren. Of het nou gaat om een klant, een collega of een leverancier: het maakt voor ons geen enkel verschil.