Super dealer Doetichem

Geweldige ontvangst door Simone, ze doet alles en meer om het de klant naar zijn of haar zin te maken! Monteurs houden je op de hoogte van hum bevindingen waardoor je nooit voor een verrassing komt te staan.

prima geregeld

Zonder wachttijd snel en adequaat geholpen.

Uitstekende service !

Uitstekende service en klantgerichtheid

Uitstekende service en klantgerichtheid

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Vooraf duidelijke uitleg over de uit te voeren werkzaamheden

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Zeer vriendelijk ontvangen en goed geholpen.

Helderheid over de werkzaamheden en de factuur. Geweldig vervangend vervoer.

altijd prima service!

snel en efficient

Snel apk geregeld

Voortreffelijke service.

Super snel geholpen!!

Prima bejegening

Blij met oplossingsgerichte bejegening: twee keer leenauto gratis meegekregen. Zodat het ‘probleem’ een aangename ‘oplossing’ kreeg’

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Zeer vriendelijk contact . Auto wordt zelfs thuis opgehaald en weer thuis gebracht Remco. Is ook altijd heel erg vriendelijk en weet precies wat er allemaal mee gedaan moet worden . Auto komt helemaal netjes schoon gepoetst weer thuis. Zeer tevreden over jullie allemaal .

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Fijne communicatie van begin tot eind!

Na een probleem met de airco ben ik tijdens de werkzaamheden netjes en correct op de hoogte gehouden. De problemen met de airco zijn vlot verholpen!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

De service en klantvriendelijkheid van het hele volvo team is zeer professioneel en uitstekend uitgevoerd.

conform planning alles uitgevoerd

conform planning alles uitgevoerd, auto netjes afgeleverd, verder geen bijzonderheden

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Prima service, snel geholpen.

Zie hierboven

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Hele fijne manier van zaken doen

Ik heb mijn auto voor een onderhoudsbeurt naar Harry Arends te Zevenaar gebracht. Op mijn verzoek zijn tevens 2 banden vernieuwd. Doordat ik de auto die dag weer snel nodig had voor mijn caravan te trekken, informeerde ik hoe laat ik de auto weer kon komen ophalen. Waarop de vraag van Vincent was: hoe laat wilt u hem ophalen. We spraken een tijdstip af van 15.00 uur of zoveel eerder. Ik kon de auto om 13.30 uur al ophalen. Hij had zijn beurt gehad, de banden waren verwisseld en hij was ( zoals altijd) volledig gewassen. Top gewoon. Bedankt Vincent en het gehele team van Volvo Arends.

goed afgehandeld!

goed geholpen!

Uitstekende service en vriendelijk personeel

Uitstekende service en vriendelijk personeel

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Zeer professionele reparatie, snel ingepland en binnen de garantieregels

Zeer deskundige monteurs. Adequate informatie over aanpak voortgang en kosten van de reparatie. Uitermate vriendelijke behandeling. Ik kan me geen betere verzorging en behandeling voorstellen.

snelle en duidelijke service

snelle en duidelijke service

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Zeer prettig, snel en vakkundig geholpen.

Kunnen wachten in mooie en schone wachtruimte/kantine. Werd goed op de hoogte gehouden van de eventueel uit te voeren werkzaamheden. Vriendelijke en professionele medewerkers, mooie showroom.

Uitstekend geholpen

Gewacht tijdens beurt auto met lekkere koffie. Duidelijk aangegeven wat er is gedaan.

Zeer klantgericht

Zoals altijd ervaar ik maximale service en klantvreindelijkheid.

Fijne garage

Ontvangst en afmelden door monteur na Jaarbeurt is dubbel oké.

Redelijk

Afspraken niet nagekomen, vervolgafspraak noodzakelijk ondanks kennis vooraf, tijdelijk vervoer niet bekend (overigens alsnog wel wat geregeld) Olieverbruik is reeds eerder (2x) geconstateerd, bij de laatste keer is er de opmerking geplaatst dat ze hiervoor een update hebben die tijdens onderhoud gedaan zou worden. Helaas was dit (ondanks dat dit ook bij de afspraakreservering nog aangegeven is) niet doorgekomen. Tevens gevraagd een liter olie in de auto te leggen (ivm eerdere ervaringen van laag oliepeil), dit bleek bij het ophalen van de auto ook niet geregeld. uiteindelijk nagevraagd en alsnog een liter gekregen. Voor het olieverbruik moest alsnog een nieuwe afspraak ingepland worden. Allemaal niet schokkend, maar ook niet erg proactief.... Verder wel netjes ontvangen bij de receptie en een oplossing gezocht voor het tijdelijk vervoer.

Transportweg 23

7007CL Doetinchem

Over Harrie Arendsen

Wij zijn Harrie Arendsen. Een dynamische organisatie met visie, ambitie en een gezonde dosis lef! Jou verder helpen: dat vormt de magneet in álles wat we doen. We zorgen dat jij onafhankelijk kunt zijn door jou mobiliteitsoplossingen te bieden. Elke dag. Met elkaar vanuit passie en respect voor mens, milieu en profit ambassadeurs creëren. Of het nou gaat om een klant, een collega of een leverancier: het maakt voor ons geen enkel verschil.