Zo als altijd zeer goed

Zowel receptie als werkplaats en showroom (koffiecorner) zeer goed.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Goed en zeer snel service/onderhoud uitgevoerd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Goed overleg en alles keurig gemaakt. Daarna de auto ook nog gewassen terug..

Prima garage

Auto altijd snel weer klaar

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Goede en snelle service, overal wordt aan gedacht en de communicatie is top!

Correct en snel

I.v.m.spoed geen probleem na uitleg

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Zie hier onder “alles prima”

Alles prima. Ik kom hier al jaren en voel me er thuis. (Zevenaar)

positief

positief

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Daniel Lankheet heeft reparaties verricht aan mijn C70 cabrio afgelopen week. Sommige door mij genoemde punten hoefden niet gerepareerd te worden. Ik werd bijzonder hartelijk ontvangen door hem na gereed melding. Hij heeft uitvoerig de tijd genomen om mij zaken uit te leggen. Niets dan lof over zijn optreden : zeer klantvriendelijk en deskundig! Niet alles is verholpen. De motorkap opent nog niet makkelijk en het rode waarschuwingslampje in het linkerportier werkt nu wel maar het lamphoudertje is niet vervangen en hangt er wat losjes in. Daarover zal ik mij wel verstaan met de heer Scholten na terugkomst vakantie. De communicatie binnen het bedrijf en de waarneming van de heer Scholten met wie ik contact had verliep naar mij toe uitstekend.!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Er is aan alles voldaan

Super geholpen!

Mijn dimlicht was defect. Ik werd direct geholpen en de auto moest kort even de werkplaats in. Ik kon rustig bij de classics rondkijken en even later kon ik weer met twee lichten verder! Super en heel erg bedankt!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Vooral ook veel waardering voor het schoon afleveren van de auto. Dank.

Positief, vriendelijk

Opmerking over mogelijk slechte kwaliteit van de accu en een defecte 12v aansluiting was niet doorgekomen bij de monteur toen ik hem sprak. Dit was niet van te voren gemeld, maar pas bij het brengen van de auto. Werd wel direct door hem opgepakt en verholpen!

Perfecte service

Afspraak maken, terugkoppeling werkzaamheden en advies verliep prima.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Dankjewel voor de snelle service.

aangenaam positief & aftersales prima

Na tel contact met Stephan gehad te hebben over XC90 T8 stelde hij voor om bij mij te komen aangezien ik niet uit de buurt kom en weinig tijd heb: op een zaterdagavond! Gewassen en wel kwam hij idd: proefrit gemaakt lokaal & zee goede inruilprijs op mijn auto gekregen. Binnen het uur was ik 'om' en 2 weken daarna kon ik hem oppikken in Hengelo. Paar wensen werden nog ingewilligd (oa achteruitcamera) voor reëele prijs en auto heeft nog een goede afleverbeurt gehad kosteloos. Op zijnvrije dag kwam Stephan samen met zijn zoontje mij de sleutels overhandigen: wat een feestje! Mooi wielertenue voor mij als fietsliefhebber en mooi volvo giftbox voor de vrouw: helemaal top! Zelfs nog ff de laatste waterfles uit magazijn gehaald want drinken doen we in stijl.... Na 1 maand sturen alles dik in orde en zelfs een probleempje met de sleutel werd keurig opgelost door Stephan bij mijn lokale volvo dealer. Ik rij de volgende keer graag weer naar Hengelo: ontspannen zakendoen met prima inruilprijs; transparant en nix is te veel bij Stephan, je mag hem altijd 'storen'! Al met al dik tevreden en voor herhaling vatbaar tzt. Groet vanuit de betuwe, Patrick Bolk

Snel en goed geholpen

Kwam ongevraagd bij de garage met een motorstoring, werd direct geholpen en de stroring werd onderzocht. Kapotte Turboslang, pas de dag erna beschikbaar, geen probleem, leenauto, fiets, wegbrengen alles kan. De dag erna weer de wagen opgehaald, schoon en weer gerepareerd, heerlijk onbezorgd, ontzorgt te worden

Uitstekend geholpen.

Zowel bij de receptie als door de automonteur ben ik uitstekend te woord gestaan. Over de service ben ik zeer tevreden.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Netjes ontvangen en goed behandeld

alles is volgens afspraak gerepareerd, en het Vtg is netjes afgeleverd.

Altijd de beste Service!

Halen, brengen, persoonlijke monteur die als het nodig is alles met je bespreekt. Na de beurt auto weer blinkend schoon, dat is ook fijn! Kan me geen betere dealer bedenken!

Top service!

Onderweg van Ruurlo naar 's-Heerenberg begint richting Wijnbergen lampje 'motorolie checken' te branden. Op rotonde zie ik garage Harrie Arendsen. De receptioniste zoekt direct een medewerker om mij te helpen. De zeer vriendelijke medewerker checkt uitgebreid het oliepeil, vult olie bij en checkt opnieuw. Op mijn vraag wat de kosten zijn: "Dit is service". En ik rij niet eens het merk en ben geen klant. Een 10 voor deze snelle service!

Arrogant en onvriendelijk geholpen

Tot op heden zeer fijne ervaringen met Arendsen Ruurlo. Zie ook eerdere reviews: als het goed is moet dat gezegd. Gisteren de garage bezocht met enkel maar de vraag of een monteur mij even van een advies kon voorzien. Ik werd zeer onvriendelijk te woord gestaan door Jordy die mij te verstaan gaf dat het filiaal ging sluiten en hij slechts drie man ter beschikking had en mijn auto stond kennelijk aan de vooravond van een zeer ingrijpende operatie. Ik voelde mij behandeld als een hondje, als een kleine jongen. Vandaag heb ik het telefonisch opnieuw geprobeerd en daarmee Arendsen een tweede kans geboden. Ik had Jordy aan de telefoon en zijn stemming was niet veranderd. Alle goede mensen bij Arendsen ten spijt: zo laat ik mij niet behandelen, ik moet ook hard werken voor mijn geld. Als Arendsen zich dergelijk personeel kan veroorloven in deze tijd en niet op een klant meer of minder hoeft te kijken kan ik alleen maar zeggen: hoogmoed komt voor de val. Ga jullie goed. Rob Veerman

• Bij welke vestiging bent u geweest? Ruurlo

Top service!

Het duurde iets langer dan verwacht, maar top!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Al jaren een geweldige service

Veel kennis, deskundig, vriendelijk, correct en duidelijk.

Transportweg 23

7007CL Doetinchem

Over Harrie Arendsen

Wij zijn Harrie Arendsen. Een dynamische organisatie met visie, ambitie en een gezonde dosis lef! Jou verder helpen: dat vormt de magneet in álles wat we doen. We zorgen dat jij onafhankelijk kunt zijn door jou mobiliteitsoplossingen te bieden. Elke dag. Met elkaar vanuit passie en respect voor mens, milieu en profit ambassadeurs creëren. Of het nou gaat om een klant, een collega of een leverancier: het maakt voor ons geen enkel verschil.