Een snelle en correcte uitvoering van de bandenwissel

Zelf had ik in gedachten dat de winterbanden te weinig profiel hadden, maar ze wisten me bij het maken van de afspraak dat er nog genoeg profiel op zat. Dit getuigt van meedenken met de klant.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Meegedacht, heel prettig opgelost en prachtig afgeleverd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Gehaald en netjes schoon teruggebracht

Goed geregeld.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Helemaal tevreden over APK en onderhoud.

De gereserveerde e-bike stond klaar. Prima stabiele fiets. Twee opmerkingen: De verlichting deed het niet Het sturen ging wat schokkerig, volgens mij te strak aangedraaid balhoofd lager.

top geregeld

goede service. Zelfs dat ik de taxie van Arendsen mee mocht nemen als vervangende auto.

Goed georganiseerd

Was garantie bezoek, alles naar tevredenheid opgelost.

Top service,aardig personeel

Top service en aardig personeel

Goed en snel

Goed, snel en flexibel

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Zoals altijd weer perfect geregeld.

Heel fijne garage waar men van wanten weet en perfect werk levert, houden ook goed rekening met wensen klant.

prima ervaring

Top service en keurig netjes weer afgeleverd.

geheel volgens verwachting.

geheel volgens verwachting.

Prima service.

Naast een beurt en apk had ik aangegeven om de bodemplaat te inspecteren op mogelijke beschadiging. Ik heb een onverwachte mail ontvangen met daarin een filmpje van de bodemplaat (met beschadiging) en het profiel van de banden. Erg leuk om te zien. Een extra service die erg gewaardeerd wordt.

Perfect geholpen

Meer dan tevreden met de ontvangst en de afwikkeling van de reparatie.

Uitstekende Service!

Apk uitgevoerd door Gerwin, terwijl ik kom genieten van een lekkere bak koffie! Top.

Perfekt geregeld

Alle perfekt geregeld en alles wat besproken is afgewerkt.

Bandenwissel

Ondanks dat het alleen een bandenwissel betref, uitstekend geholpen!

Doet wat men belooft!

Ik ben al jaren vaste klant bij de Volvo-dealer en na onze verhuizing naar Zevenaar nu de eerste kennismaking bij Harrie Arendsen. Het geheel proces van afspraak maken, de afstemming, tussentijdse contact en ophalen van de auto is prima verlopen. Bekwame en vriendelijke medewerkers én netjes alle werkzaamheden uitgevoerd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Top, kom graag bij jullie

Harrie Arendsen vind ik een erg fijne dealer, ik kom er zelfs vanuit Tilburg helemaal naar toe. Dat zegt genoeg denk ik. Voorheen ging ik naar Ruurlo, nu in Zevenaar. Erg kundige mensen die meedenken, uiterst behulpzaam en klantvriendelijk zijn.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Klantgericht, transparant, en deskundig, zo omschrijf ik de Volvo garage in Almelo.

Ik kocht bij Harry Arendsen in Almelo een tweede hands auto. Een mooie Volvo. Rond de aflevering van deze auto is er technisch gebied een deskundig, naar afspraak, en gericht op de klant gehandeld. Bijzonder heb ik het ervaren dat de monteur mij digitaal op de hoogte hield - zelfs met filmpjes - wat hij aan het doen was. Ook de nodigende houding om vragen te stellen was top. Ja, ik kan niet anders zeggen dan een 9.5 voor dit bedrijf !

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Prima, kon wachten bij de grote beurt

Gastvrij ontvangen, prima koffie. Ga er vanuit dat de grote beurt prima is uitgevoerd.

Geweldige service

Volvo naar garage gebracht en kreeg een mooi filmpje over de auto wat er aan mankeerde en wat ze gingen doen. Kortom top service.

Snelle adequate service

Recall actie snel en efficient doorgevoerd.

Professioneel met persoonlijke aandacht

Snelle analyse en service

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

positief goede communicatie en correct behandeld.

Auto weer zoals gewoonlijk keurig netjes afgeleverd.

Transportweg 23

7007CL Doetinchem

Over Harrie Arendsen

Wij zijn Harrie Arendsen. Een dynamische organisatie met visie, ambitie en een gezonde dosis lef! Jou verder helpen: dat vormt de magneet in álles wat we doen. We zorgen dat jij onafhankelijk kunt zijn door jou mobiliteitsoplossingen te bieden. Elke dag. Met elkaar vanuit passie en respect voor mens, milieu en profit ambassadeurs creëren. Of het nou gaat om een klant, een collega of een leverancier: het maakt voor ons geen enkel verschil.