Prima service, vriendelijk personeel!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

"Goede wijn behoeft geen krans"

Wat goed is hoeft niet geprezen te worden. Het totale plaatje van Harrie Arendsen Zevenaar verkoopt zichzelf. Niet voor niets koop ik hier en wordt ook het onderhoud aan mijn Volvo's al zo'n 30 jaar uitgevoerd. Ditmaal onverwachts prijzig, maar ook daarover wordt meegedacht en rij in nog steeds met een glimlach in mijn XC70 rond.

meer dan uitstekend!

pro actief en stipt.

Vriendelijke ontvangst

De problemen worden heel goed opgepakt en snelle respons

Goede en duidelijke afspraken

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Geen voorbereiding en weinig meedenken

Op 29 november een afspraak gemaakt voor het herstellen van de camera functie aan de voorkant. Via autotaalglas is er al hulp van Harrie Arendsen gevraagd op die dag, echter de tijd is te kort om probleem te verhelpen. Afspraak is pas mogelijk op 8 januari! Op 8 januari wordt ik s middags gebeld dat het niet is gelukt en dat er een "case" bij Volvo Nederland moet worden aangemaakt, of ik de auto 9 en 10 januari kan laten staan. Ik heb echter 9 januari vervoer nodig. Er wordt geopperd dat ik dan een nieuwe afspraak moet maken en dat dit ook weer een aantal weken later pas kan. Ik denk mee en vraag of er geen vervangend vervoer is want daar ben ik ook mee geholpen. En ja dat is er en kan. Donderdag 9 januari is het gefixt. Wel blij maar in totaal 4 dagen mijn auto kwijt geweest (2x autotaalglas en 2x Harri Arendsen) en ruim 1 maand gereden zonder de gemakken van een werkende voorruitcamera. Dus geen voorbereiding voor de afspraak van 8 januari en weinig meedenken bij het feit dat de reparatie langer duurt.

Professioneel en oplossingsgericht

Niet alleen de ruit werd goed vervangen maar er werd, na prettig telefonisch overleg, ook direct herstelwerk verricht om problemen in de toekomst te voorkomen.

zeer goed

zeer snelle service en gastvrij

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Super service en snel geholpen

Onze auto had een defect. Vanaf het moment dat de auto in de garage was gearriveerd werd het probleem ondanks de feestdagen voortvarend aangepakt. We werden goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Goede uitleg over de werkzaamheden en een rekening die achteraf toch nog iets meeviel

Klantenservice een 10, en een luisterend oor

Ondanks dat deze Volvo dealer voor mij 91 kilometer enkele reis rijden is ga ik er toch naar Almelo toe. Reden? De persoonlijke service door een vaste monteur. Daniël kent mijn auto vanaf de aanschaf/eerste aflevering en al het onderhoud daarna. Dat geeft vertrouwen in hem als monteur en de auto. Goed gevoel en mocht er wat zijn met de auto dan wordt er meegedacht. Dikke 10 dus!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Geen op of aanmerkingen, gewoon goed, zoals het hoort.

Men zegt wat men doet en doet wat men zegt. Meer heb ik niet nodig.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Vriendelijke en correcte medewerkers maar onderhoud schandalig duur

Ruim €400,- voor een standaard onderhoudsbeurt aan een EV (nog geen uur werk) is wel een heel erg fors tarief. Dit was 2 jaar geleden nog €170,- Prijsstijging van bijna 250% in 2 jaar. Ik zou iedereen adviseren om voorafgaand een offerte te vragen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Het personeel is goed voor de klant en goed voor de auto. Super!

Het personeel is goed voor de klant en goed voor de auto. Super!

Zoals altijd!

Fijn geholpen, maar dat is elke keer zo! Super.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

fijne garage met vriendelijke mensen

Prima garage waar ik met plezier naar toe ga wetende dat de auto in goede handen is.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Zeer vriendelijk en professioneel!

Afspraak gemaakt en alles perfect uitgevoerd, goede uitleg daarna , ben zeer tevreden met deze garage en hun personeel!

Prima en vlot geholpen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

We worden altijd netjes geholpen en er wordt van te voren verteld, wat er gebeuren moet. Zodat we weten wat we aan kosten ongeveer kunnen verwachten.

Perfecte service

Auto gewassen en van binnen helemaal gereinigd!

Elke keer weer een top ervaring bij Harrie Arendsen

Een niet vaak voorkomende storing aan mijn Polestar op de laatste dag van 2024 vakkundig in één keer opgelost.

teleustellend

Ik heb een nieuwe Volvo XC 40 bij jullie gekocht. In het begin had ik voortdurend problemen met laden. Alleen bij snelladers werkte het goed. Teruggeweest voor controle. Alleen het snellaad gedeelte werkte goed. De andere lader was stuk. Deze is gratis vervangen. 'sAvonds probren te laden met het laagspanningsgedeelte. De laadpaal sloeg direkt uit. Bij controle in de garage bleek dit deel van de omvormer weer doorgebrand te zijn. dit viel niet meer in de garantie, omdat het aan de laadpaal ligt. Daar ben ik erg teleurgesteld over.

perefect zoals altijd

Alles was vooraf duidelijk gecommuniceerd en ook op de dag van onderhoud zelf voorbereid. Met een vervangende auto kon ik mijn dag vervolgen en toen de auto gereed was ben ik netjes gebeld om de auto weer gereed te melden. Samengevat zoals je verwacht was het geregeld!

Afspraak is afspraak

Vriendelijke ontvangst om 07;45 uur in de ochtend. Keurige terugkoppeling wat er allemaal gedaan is bij het onderhoud. Vergelijkbare auto mee ter vervanging

Netjes en vlot geholpen

Mijn auto gebracht voor een periodieke beurt en wat kleine updates. Alles is vlot verlopen en volgens afspraak. Weer zeer tevreden.

Transportweg 23

7007CL Doetinchem

Over Harrie Arendsen

Wij zijn Harrie Arendsen. Een dynamische organisatie met visie, ambitie en een gezonde dosis lef! Jou verder helpen: dat vormt de magneet in álles wat we doen. We zorgen dat jij onafhankelijk kunt zijn door jou mobiliteitsoplossingen te bieden. Elke dag. Met elkaar vanuit passie en respect voor mens, milieu en profit ambassadeurs creëren. Of het nou gaat om een klant, een collega of een leverancier: het maakt voor ons geen enkel verschil.