Alles volgens afspraak geregeld.

Zelfs de ruitenwissers vervangen terwijl ik dit niet had aangegeven. Auto is ook uitgelijnd en rijdt weer als nieuw.

Zeer goed geholpen

Alles loopt volgens afspraak! Reparaties worden vakkundig opgelost! De persoonlijke monteur staat je goed ter woord en luistert naar de kleine probleempjes die onze auto had. Allemaal uitstekend opgelost!

Uitstekende service

Toen ik aangaf op mijn bandenwissel te willen wachten bleek er voldoende plek om te kunnen werken vanaf mijn laptop. Dat ik ook nog een paar keer extra verwend werd met koffie door de allerliefste gastvrouw was boven verwachting en ook heel klantvriendelijk.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Zeer kundig en fijne mensen!!

Meedenken en goed overleggen met de klant over de betreffende werkzaamheden. Erg prettig!!

Uitstekend geholpen

Alles rondom de onderhoudsbeurt was goed georganiseerd, prettig geholpen en alles keurig uitgevoerd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Goede service en nette vriendelijke hulp.

Adequate hulp

Kon na mijn telefoontje binnen een 1/2 u terecht en werd de reparatie snel en goed uitgevoerd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Geweldig bedrijf met vriendelijke medewerkers.

Mijn Volvo was weer toe aan een onderhoudsbeurt. Zonder dat zelf in de gaten te hebben werd ik gebeld door een vriendelijke medewerkster van Harrie Arendsen om een afspraak te maken. Dat was al super. Tijdens het onderhoud kon ik wachten in de fraaie showroom met al dat moois om mij heen. Er werd mij koffie aangeboden en ik kon met mijn laptop aan het werk. In de showroom was het 's morgens wel wat fris maar met de jas aan was het goed te doen. Voor een telefoongesprek kon ik mij in een hoek van de showroom even afzonderen. Na circa twee uur wachten was mijn auto klaar en er bleken twee voorbanden vervangen. Een vriendelijke medewerker gaf mij buiten bij de auto nog even uitleg hoe een een bepaalde functie werkte. Op weg naar huis ging direct het lampje van de brandenspanning branden met de mededeling dat deze niet in orde was. Thuisgekomen de bandenspanning nog even op orde gebracht en de computer gereset. Ik kreeg ook de boodschap op het scherm in beeld om een afspraak te maken in verband met achterstallig onderhoud? Wellicht zijn dat puntjes die in de werkplaats nog wat aandacht behoeven. Ondanks dat ben ik zeer tevreden over de dienstverlening.

Heerlijk om weer vertrouwd terug te zijn bij Harrie Arendsen

Uitstapje gemaakt naar een ander merk en nu weer terug naar de Volvo. Ben zeer tevreden met de auto, als vanouds. Helemaal tevreden over de service en kwaliteit in alle geledingen bij Harrie Arendsen. Wees trots op jullie team en ga zo door.

Altijd goede service

Altijd vriendelijk en goede service.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Top!

Hele goede service en super klantvriendelijk!

prima geregeld

perfect

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Een en al klantvriendelijkheid en service

Alles is naar volledige tevredenheid

Fijne service

Ik vind het een fijne service dat de auto wordt opgehaald door een monteur die in de buurt woont en bij terug brengen de tijd neemt om nog even wat uit te leggen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Uitstekende eerste ervaring met Harrie Arendsen - prima service en zeer prettige communicatie

Zie boven. Het filmpje van de auto vond ik ook zeer leuk en sympathiek!

Positieve ervaring

Goed prettig ontvangst, fijne “wachtkamer” volafhandeling volgens afspraak duidelijke uitleg

goed en vriendelijk geholpen

Maar om een compleet beeld te hebben, een ook inzicht te hebben wat verbeteren kan, toch een puntje van aandacht. Er was vervangend vervoer afgesproken, zodat ik tijdens de onderhoud beurt mobiel bleef en verder kon met mijn werk. Echter was de vervangende auto (nog) niet aanwezig op de zaak waardoor ik een half uur moest wachten. Bij een volgende keer zou het fijn zijn wanneer dat goed geregeld is. Betaal er toch € 50,00 voor. Zie het als een verbeterpunt.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Wederom prettig geholpen met uitstekende service

Mijn Volvo mocht voor regulier onderhoud naar Harrie Arendsen Zevenaar. Onverhoopt kwam er een probleem met het roetfilter aan het licht waarover ik direct telefonisch op de hoogte ben gebracht alvorens er onkosten zouden worden gemaakt. Uiteindelijk in overleg met de werkplaats een prettige oplossing voor het probleem gevonden.

Goed geholpen.

Goed geholpen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Zoals altijd: weer geweldig en adequaat geholpen

ik kan alleen maar positief zijn over de uitstekende service en prima vakmanschap bij Volvo Arendsen in Doetinchem. Chapeau!!

Zorgvuldig uitgevoerd

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Wederom een vlotte, uitermate correcte en overeenkomstig de gemaakte afspraken uitgevoerde reparatie

1. Topservice, zowel aan de telefoon, bij de balie en bij het afleveren en het ophalen. 2. Men wist snel het mankement te determineren (korte wachttijd). Afspraak kon ook snel worden gemaakt. 3. De reparatie is precies volgens plan en ruim binnen de geplande tijd uitgevoerd. 4. Keurig vervangend vervoer (nota bene inclusief, dus zonder enige doorbelasting). Kortom, een dikke 10 voor Harrie Arendsen Zevenaar!

Altijd goed!

Altijd goed!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Perfect ontvangen en geholpen.

De auto voor een beurt en een kleine reparatie gebracht bij Arendsen in Doetinchem. Uitgebreid geïnformeerd over de reparatie en de auto weer netjes gewassen en gezogen teruggekregen.

compleet en klantgericht

alles keurig conform de noodzakelijke beurt. Telefonisch overleg indien een onderdeel verwacht wordt binnenkort versleten te zijn. (ruitenwisser)

Transportweg 23

7007CL Doetinchem

Over Harrie Arendsen

Wij zijn Harrie Arendsen. Een dynamische organisatie met visie, ambitie en een gezonde dosis lef! Jou verder helpen: dat vormt de magneet in álles wat we doen. We zorgen dat jij onafhankelijk kunt zijn door jou mobiliteitsoplossingen te bieden. Elke dag. Met elkaar vanuit passie en respect voor mens, milieu en profit ambassadeurs creëren. Of het nou gaat om een klant, een collega of een leverancier: het maakt voor ons geen enkel verschil.