Topgarage

Professioneel, correct en klantvriendelijk

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Fijne garage met prima vriendelijke service .

Voor de eerste keer naar de garage geweest voor een servicebeurt. Telefonisch afspraak gemaakt voor 10 oktober. De auto werd direct meegenomen voor de service. Na de service werd de auto gewassen en gezogen afgeleverd en de servicemonteur gaf tekst en uitleg van de handelingen welke waren uitgevoerd. Prima service en een goede behandeling bij deze garage !

Perfect zoals altijd

Perfect zoals altijd.

Goede en vriendelijke service

Personeel is vriendelijk en gastvrij. Vooral de mensen van de werkplaats. Kijk alleen uit dat de werkplaats geen paleis wordt waar de klant niet meer mag komen. Verder kwam ik vanuit Dronten (1,5 uur rijden) voor een garantie issue. Sander Belderink zag me wel en ik heb er een paar uur zitten werken. Echter heeft hij mij geen enkele keer benaderd of de hand geschud. Dat zat me behoorlijk dwars als klant. Wij hebben een XC60 bij hem gekocht. Uit het oog uit het hart.....? Kun je als verkoper niet maken. Wel eindeloos met elkaar als verkopers gezellig in een kantoortje lol met elkaar maken vlak voor mijn neus, maar geen klant contact maken.....?! Ik heb een serieus issue met de aut. versnellingsbak. Boeit hem blijkbaar niet. Wij hadden een ander beeld bij hem. Wij waren van plan om het onderhoud toch in Hengelo te laten doen, maar daar moeten we nu toch nog eens even onze gedachten over laten gaan....jammer.

Prettig geholpen, goede service

Klantvriendelijk

Goede toelichting op uitgevoerde werkzaamheden

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

beleefde benadering en uitstekende service

Een goede service. Werkzaamheden goed uitgevoerd. De monteur is correct en geeft goede informatie.

uitstekend

uitstekend

Geen extra vermeldingen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

De ervaring is altijd fijn en warm met Harrie Arendsee in Doetinchem!

Uitstekend!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Weet niet

Ik kan niet beoordelen of jullie je werk goed hebben gedaan en wel om de volgende reden. In het voorjaar heeft mijn Volvo een vakantiebeurt gekregen omdat we een lange reis zouden maken. We waren net met onze caravan op Corsica toen ik een melding kreeg dat ik onmiddellijk moest stoppen omdat het koelvloeistofniveau te laag was. Ik heb geprobeerd om de juiste vloeistof te kopen en daarvoor moest ik zo’n 40km verder naar een garage. Er is geen lekkage want het peil staat nog steeds iets te hoog. Dit was tevens de eerste keer dat ik voor die vakantiebeurt moest betalen. Conclusie: ik kan niet controleren of jullie je werk goed en betrouwbaar doen. Ik heb hierover een mailtje naar u gestuurd en nooit een reactie ontvangen. Verder moet ik zeggen dat iedereen altijd erg aardig is en mij vriendelijk bejegent. Vr. Gr. W.E. ten Napel

top !

professioneel, vakkundig en klantvriendelijk !

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

prima, adequaat, terzake en vriendelijk

zo hoort een bezoek aan de werkplaats te zijn; de klant voelt zich gehoord en gezien; het werkplaatspersoneel neemt de tijd om alle details zorgvuldig door te nemen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

zoals altijd correct snel en top service

Prima!

Alles prima en auto schoongemaakt!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Almelo

Koffie en wat interessants te lezen, de tijd vloog om.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Na vervangen van het stuurhuis stuurt de auto veel te zwaar door verkeerde olie.

Vandaag heb ik mijn stuurhuis laten vervangen van mijn Volvo S90 uit 1997, omdat de oude lek was. Na 26 jaar is dat geen schande. Het vervangen lijkt op zich goed gegaan, de auto rijdt ook netjes rechtuit, dus ook het uitlijnen lijkt ok. Het probleem, de auto stuurt veel zwaarder dan voorheen en blij langzaam manoeuvreren hapert de bekrachtiging ook. Dit was voorheen zeker niet het geval. Wat blijkt, in het reservoir zit hele andere olie dan voorheen. Op de rekening staat er een nummer bij: 30741424. Na even zoeken blijkt dat Volvo stuurbekrachtiging olie te zijn. Echter, in mijn oude Volvo hoort volgens de handleiding ATF. Dat is een heel ander soort olie. Van een Volvo dealer mag toch wel verwacht worden dat ze weten, of in ieder geval nakijken, wat voor olie er in hoort en dat het opvalt dat de auto veel zwaarder stuurt. Erg slordig.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Vanaf aanschaf tot aan nu toe, blijf ik mij verbazen over de service!

Geen lang verhaal, gewoon een top bedrijf. Ondanks wat tegenslag wat ik met de aangeschafte auto had, ze bleven in oplossingen denken en service bieden. Mijn vertrouwen in de auto werd minder, maar het vertrouwen in het bedrijf werd alleen maar groter. Ik rij nu met trots in een V60, die perfect rijdt, dankzij de inspanningen van het team Harrie Arendsen. Bedankt.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Zevenaar

Uitstekende communicatie met de technicus die aan de auto werkt

Op de afgesproken tijd begonnen met het onderhoud. Extra werk dat ontdekt werd, werd overlegd, kostenschatting gemaakt en aansluitend uitgevoerd. De nota werd punt voor punt doorgenomen en verklaard.

Geweldige en vriendelijke service

Mijn auto was toe aan grote beurt, maar gezien het aantal kilometers was vervanging van aantal onderdelen nog niet noodzakelijk. Dat is zeer klantvriendelijk om dat te laten weten. Ook ben ik goed geholpen met aanpassen van aantal administratieve zaken. En...de koffie is lekker.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Klantvriendelijk, persoonlijk en netjes behandeld.

V60 T8 Inscription met circa 50K op de teller voor een beurt gebracht. Vriendelijke ontvangst en persoonlijk contact met de monteur die de werkzaamheden uit gaat voeren om toe te kunnen lichten wat er eventueel aan de hand is. Gratis leenfiets (elektrisch) meegekregen. Garantie-issue achterklepmotor netjes opgelost. Auto gewassen + gezogen weer opgehaald. Factuur alleszins redelijk.

Goede afhandeling van garantie

Je wordt netjes ontvangen en de monteur heeft tijd voor je om te kijken waar de problemen zitten en hoe deze op te lossen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Hele goede service mogen ontvangen bij het uitvoeren van de afleverings beurt van onze Volvo. Auto keurig thuis opgehaald op de avond van de dag voorafgaand en aan het einde van de volgende dag weer terug afgeleverd. De uitgevoerde werkzaamheden keurig door een medewerker terug gekoppeld met ons.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Mijn bezoek was in alle aspecten tot mijn volledig tevredenheid.

Aandacht aan mijn ervaarde problemen met de auto. Auto was volledig schone voor dat ik weg reed. Vriendelijke welkom, lekkere koffee.

Transportweg 23

7007CL Doetinchem

Over Harrie Arendsen

Wij zijn Harrie Arendsen. Een dynamische organisatie met visie, ambitie en een gezonde dosis lef! Jou verder helpen: dat vormt de magneet in álles wat we doen. We zorgen dat jij onafhankelijk kunt zijn door jou mobiliteitsoplossingen te bieden. Elke dag. Met elkaar vanuit passie en respect voor mens, milieu en profit ambassadeurs creëren. Of het nou gaat om een klant, een collega of een leverancier: het maakt voor ons geen enkel verschil.