De medewerkers zijn zeer "Klantvriendelijk" ingesteld.

De medewerkers zijn zeer "Klantvriendelijk" ingesteld, ze denken mee en bij eventuele problematiek wordt er naar een mogelijke oplossing gezocht. Dit alles wordt dan in goed overleg uitgevoerd.

Perfect!

Volgens afspraak op tijd uitgevoerd, geen gedoe, geleverd zoals afgesproken.

Positief

Tijdig auto opgehaald en gebracht. Jullie hebben contact met mij opgenomen ivm de extra werkzaamheden

• Bij welke vestiging bent u geweest? Doetinchem

Alles volgens afspraak geregeld.

Ik had alleen online een afspraak gemaakt voor 14 uur, maar bij bevestiging werd het 10.15 uur. Achteraf was dit toch gern probleem gelukkig.

Super meedenkend bedrijf.

Ze regelen in oplossing.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Over het algemeen , meer dan prima

Echter Funktie Speed Limit werkt niet altijd Ik begrijp dat het probleem lastig is te duiden, maar verwacht wel dat Volvo hiervan op de hoogte wordt gesteld in Rapport, zoals nu is beloofd , na enig aandringen

Zeer klantvriendelijk

ok

prima geregeld

klantvriendelijk

goede service

Slecht

Erg lang moeten wachten op de bandenwissel. Sleutel bleek al lang klaar te liggen bij de receptie...

Tevreden

Ik ben prima te woord gestaan en geholpen. Duidelijke communicatie over de extra werkzaamheden. Jammer dat er geen tijd was om de stoelverwarming van de bestuurdersstoel te repareren. Maar ook dat is correct en duidelijk gecommuniceerd. De parkeersituatie was op die ochtend chaotisch. Meerdere zoekende klanten op een parkeerplaats die al meer dan volledig was bezet.

Prettig, vriendelijk

Vriendelijke hulp , meedenkend en zeer behulpzaam

zoals altijd goed

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

gewoon goed en volgens afspraak

Gewoon goed en volgens afspraak

Prettig

Altijd tevreden.

Vriendelijk personeel

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Gedaan waarom gevraagd is.

De afgelopen keer zijn niet de extra werkzaamheden uitgevoerd waar ik om gevraagd had. Al was alles wel in het systeem genoteerd. Deze keer verliep alles super.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Ivm de overname door Nieuwenhuisen uit Zwolle hoef ik niet meer daarnaar toe voor onderhoud en kan ik nu mooi bij jullie in Hengelo terecht. Ik was zeer tevreden met Zwolle echter de afstand was lastig, derhalve ben ik erg blij dat ik nu bij jullie terecht kan. Het eerste bezoek afgelopen maandag voor een beurt van mijn volvo was prima. Afgelopen maanden was ik al enkele keren geweest bij jullie en dat verliep ook al prima, dus al met al erg tevreden over “ Harrie Arendsen” of wel Nieuwenhuissen. Vriendelijke groet.

Zoals gewoonlijk prima service

Onder garantie 2 elektromotoren voor het openen/sluiten van de achterklep vervangen.

Klantvriendelijk en behulpzaam

Altijd behulpzaam, ruimtes beschikbaar om te werken wanneer de werkzaamheden langer duren

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Ik heb altijd goede ervaringen met uw bedrijf gehad en hoop dat ook in de toekomst zou te houden.

PRIMA

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hengelo

Kundig en advies en service op maat!

Bij HA krijg je service op maat, de leaseauto waar veel mee gereden wordt of de cabrio die weinig rijdt, maatwerk.

Goed geregeld

Snelle communicatie voor een afspraak. Wordt netjes bij de deur opgehaald en teruggebracht. Bij aanvang wordt er netjes gevraagd of er bijzonderheden zijn en dit blijft terug komen bij elkaar telefoontje of status update. Ik had wel graag gezien ivm Volvo care/ Volvo verzekering abbonement die ik heb dat je net als bij pech recht hebt op vervangend vervoer. Nu zou je moeten betalen voor een auto als je geen fiets wilt, dit terwijl de garage in een andere stad zit.

Snelle service.

De afspraak die gemaakt is klopt altijd.

Snel en perfect geholpen

Bandewissel

Transportweg 23

7007CL Doetinchem

Over Harrie Arendsen

Wij zijn Harrie Arendsen. Een dynamische organisatie met visie, ambitie en een gezonde dosis lef! Jou verder helpen: dat vormt de magneet in álles wat we doen. We zorgen dat jij onafhankelijk kunt zijn door jou mobiliteitsoplossingen te bieden. Elke dag. Met elkaar vanuit passie en respect voor mens, milieu en profit ambassadeurs creëren. Of het nou gaat om een klant, een collega of een leverancier: het maakt voor ons geen enkel verschil.