Fijne zaak, goede afspraken.

50k beurt, prima op tijd goed uitgevoerd fijne wachtruimte zelfs met tv :) fijne mensen in de balie en werkplaats. top adres om zeker terug te komen

Huisman staat altijd klaar voor de klant !!

Goede afspraken ! Ik kom hier al vele jaren !

Vriendelijke en deskundige mensen.

Er werd bij Android car play geïnstalleerd, hetgeen keurig en goed is uitgevoerd. De oplettende monteur wees mij ook nog op een aander euvel, heel attent. In de tussentijd heb ik genoten van een lekker "bakkie"

Denken mee en geven goed advies!

Altijd als ik een vraag stel krijg ik een onderbouwd antwoord. Ook een offerte opvragen geen probleem. Of even van gedachte wisselen over wat mogelijkheden zijn is geen probleem.

Nog een echt persoonlijk garagebedrijf

Persoonlijke behandeling. Goede adviezen voor onderhoud.

Goed geholpen

Goede service jammer dat er vooraf een misverstand was over de vooraf afgesproken bedrag later goed opgelost. Anders zeker een 9 geweest .

Zo als altijd goed

Hele goede service bij Huisman.

Hele goede service bij Huisman.

Vriendelijk, gastvrij en prima vakkennis.

Nu mijn tweede Mazda bij Huisman gekocht en net als de eerste keer prima ontvangen en een mooie deal kunnen maken. Voor de komende tijd weer voorzien van iets goeds. Mocht hij er in de toekomst staan dan zal wellicht ook de derde auto daar worden gekocht.

Was weer goed gedaan allemaal.

Communicatie vanuit Huisman was goed en duidelijk. Auto weer een beurt gehad. Enig minpuntje was dat mijn auto na de beurt wel naar zweet stonk toen ik de auto in stapte dat was wat minder. Maar dat zal vast komen doordat de monteur zo goed aan mijn auto heeft gewerkt.

Prima garage!

Deskundig en klantvriendelijk

Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen

Goed en fijn bedrijf die de klant op nr heeft staan

Kom al jaren om mijn mx5 te laten inderhouden altijd vriendelijk en goed geholpen met de juiste kennis en materialen om de mx5 in top conditie te houden

Alles perfect

Zie bovenstaande

Snelle en goede service

De service afspraak was zo gemaakt en daarna goed geholpen.

Toppers zijn het

snel en accuraat

Deskundig en betrouwbaar adres

Langdurige relatie met dit bedrijf voor jaarlijkse beurt en de apk, naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Een autobedrijf waar het woord service en klantvriendelijkheid voorop staat

Zo gauw je binnenkomt word je vriendelijk aangesproken en gevraagd of men je kan helpen. Indien het een reparatie is waarop je kunt wachten wordt er koffie aangeboden of je kunt dit zelf pakken. Bij een bezichtiging van een andere auto wordt er tijd genomen en aandacht aan je besteed zodat je de evt vragen kunt stellen en/of informatie over de desbetreffende auto kunt inwinnen. Reparaties worden naar tevredenheid uitgevoerd en mocht er iets zijn, kun je altijd even langskomen.

Vriendelijk

Behulpzaam

Vaktechnisch goed bedrijf.

Ik heb wel de indruk dat er nogal snel filters e.d. vervangen worden gezien de weinige kilometers die ik rij. Daardoor vind ik de rekening altijd aan de hoge kant.

Fantastisch

Goede informatie over de werkzaamheden die plaats gaan vinden!

Top bedrijf

Super snel geholpen! Wereld zaak.

Goede seververs

Kom er al jaren geen ,klachten over de severse

Maasambacht 12

2676CW Maasdijk