Fantastisch

Vriendelijke mensen ,correct geholpen komen de afspraken na

Voortreffelijk

Altijd meedenken

fijne garage

goede service en vriendelijk personeel

Topgarage! Mijn Mazda - nu al 10+ jaar - onderhoudt Huisman perfect en ze zijn heel aardig!

Staan altijd voor me klaar.

Prima garage

Fijne mensen .

Prima bedrijf en altijd goed geholpen

Al een paar jaar een tevreden klant

Weer terug bij Huisman, dacht sate ze geen onderhoud meer hadden.. dys wel. Prima geholpen

Persoonlijk, vriendelijk en gewoon goed!

Heel positief, daarom zijn we er al 40 jaar klant!

altijd vriendelijk en correct behandeld

prima garage nooit geen problemen.

heel best

aardige, vriendelijke en kundige mensen

Gewoon: GOED

Contacten verlopen probleemloos. 100% technische kennis in huis. Denken met je mee, lossen problemen onmiddellijk goed op, ook al zijn het kleine op onmogelijke tijden. Huisman is de uitvinder van het woord SERVICE.

Prima service en werken volgens afspraak. Prijzen worden doorgegeven zodat er geen verrassingen zijn

Ik kom er al jaren goede service en klantvriendelijk pesoneel

Top bedrijf!

Een tevreden klant

Zoals hierboven beschreven.

Fijne garage met goede service.

Goede ervaring, deskundig

Al jaren een goede ervaring, behulpzaam en klantvriendelijk.

Fijne garage

Fijn contact Behulpzaam Aardig

ik ben te vreden

Prettig bedrijf met goede service

Snel en correct geholpen

Ben al14 jaar klant wordt uitstekend geholpen en vriendelijk personeel Ga zodoor

Goede , professionele garage

Goede , professionele garage. Je voelt je altijd welkom en je wordt vakkundig en snel volgens afspraak geholpen.

Communicatie naar klant slecht

Mijn auto werd daarheen gebracht voor reparatie met een auto ambulance. Had het bedrijf vooraf gemaild over hoe en wat. Hoorde maar niets. Ben erheen gereden. Auto stond binnen, gevraagd over de status, onderdeel bleek besteld. Bij auto ophalen bleek dat de mail niet was gelezen en daardoor reparatie niet goed uitgevoerd. Excuus niet lezen mail: druk? Moest daarom weer terug. Gedoe. Niet professioneel.

Betrouwbare en vriendelijke mensen

Sinds ik Mazda rij, wat inmiddels al ruim 7 jaar is, is mijn auto in onderhoud bij deze garage. Ze werken snel, hebben altijd tijd voor je bij vragen en zijn betrouwbaar.

Klantgerichte dienstverlening

Snelle afspraak kunnen maken waarbij voor de aanvang van de werkzaamheden de verschillende zaken worden voorgelegd en gevraagd dit wel of niet uit te voeren. Is misschien logisch maar is klantgericht en voorkomt discussie.

Maasambacht 12

2676CW Maasdijk