Service

De enige mazda garage waar ik heen wil.

Goede service Vriendelijke benadering

Vakkennis, goede service vriendelijk.

Goede communicatie

goede service

Hier is een klant een klant.

Ging mijn nieuwe auto ophalen en werd vriendelijk ontvangen met koffie. Daarna werd er echt tijd genomen om alles goed uit te leggen. Daarom zit ik bij Huisman. Je bent geen nummer maar echt een klant.

Super geholpen

Denken mee, geven extra service top

wordt altijd snel en vakkundig geholpen

top prima service

kapotte spiegelmotor 4 dagen voor de vakantie met caravan . werd tijd gemaakt om te repareren. zodoende op tijd op weg . top service.

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Ik rijd al meer dan 20 jaar Mazda 3 (2 auto's) gekocht en in onderhoud bij Autobedrijf Huisman. Nog nooit heb ik een probleem gehad. De APK is ook deze keer goed gegaan. Er was geen leenauto beschikbaar voor mij de dag van de keuring en wat ander onderhoud, maar dat werd heel fijn opgelost. Ik ben naar huis gebracht met een auto van het bedrijf en later die dag weer opgehaald. Op de rekening stond hier niets over vermeld, dus heb ik alle redenen om aan te nemen, dat dit gratis van de zaak was. Wim van den Bur 's-Gravenzande

Het zijn vriendelijke mensen.

APK keuring laten uitvoeren. Ik ga altijd uit de bedrijven een klant netjes behandelen. Ik heb geen klachten of opmerkingen. !!!!!!

Al ruim 40 jaar mijn garage.

Prettige mensen en altijd meedenkend! Top!

Zeer betrouwbare garage

Op moment dat er problemen zijn wordt het snel en adequaat verholpen.Goeie receptie die onvewachte wzheden snel uit laat voeren.

Afspraak en Service keurig geregeld.

Je bent niet voor niets al 30 jaar klant, beter kan ik het niet omschrijven

Zoals altijd: ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Een in alle opzichten prettige ervaring met de aankoop van onze nieuwe auto bij Autobedrijf Huisman

Wij zijn zoals altijd prettig en efficiënt geholpen bij de proefrit en overdracht van de nieuwe auto. En we zijn zeer geholpen met de laatste check-up en overschrijving van de vorige auto naar onze zoon. Bedankt weer!

Zoals het hoort!

Gewoon een goede service zoals je verwacht!

Prima bedrijf

voor zover te beoordelen een eerlijke garage

Persoonlijk, deskundig, gastvrij.

Inplannen van een afspraak was makkelijk, de benadering is persoonlijk en vriendelijk en alle afspraken worden goed nagekomen. Communicatie over de werkzaamheden is duidelijk en helder en alles is snel en netjes uitgevoerd. De koffie is ook nog eens goed. Aan te raden dus.

klant, service en kostenvriendelijk gericht.

perfect.

Vertrouwd en Rieel

Plezierig, zinnig zakelijk en vertrouwd

Eerste die je aan de telefoon krijgt regelt gelijk alles, dus geen doorverbinden en wachten enz

Professioneel en vriendelijk

Ik ben goed geholpen en op mijn vraag duidelijk antwoord gekregen

Top garage

Betrouwbaar goede service vakkundig en vriendelijke personeel.

Ben al heel lang klant bij Huisman Maasdijk en zeer tevreden

Zeer kundig en klantvriendelijk. Onze familie maakt al ruim 50 jaar gebruik met Mazda’s van hun service

Maasambacht 12

2676CW Maasdijk