Zeer goed.

zeer snel geholpen zonder een afspraak te maken

Prima geregeld

Ervaring is goed, afspraken oké en goede voorlichting over te nemen maatregelen.

Zie onder. Het enige probleem heb ik met de kosten + benzineverbruik van een leenauto als ik tijdens een beurt tussentijds even naar huis wil! Ik vind dit bij Service horen ( zie onder)

Fijn bedrijf!

Prima onderhoud, service en prijs.

Vriendelijk en service gericht

Dit was de 1e keer dat ik hier met onze Mazda kwam voor regulier onderhoud. Hierbij is het moeilijk te beoordelen of dit vakkundig is gebeurd, maar ik heb zeker de indruk dat dit goed en netjes is gedaan. Auto loopt als een zonnetje en de remdruk voelt beter.

De service was uitmuntend

Ondanks mijn ziekte werd de afspraak volgens afspraak uitgevoerd

Zie boven

Prima geholpen, zoals altijd eigenlijk!

De auto werd voor een APK en grote beurt gebracht. Alles weer netjes nagekeken, op de hoogte gehouden wanneer de auto weer klaar stond en ook de factuur laat een nette prijs zien.

Vriendelijk, Goed en Betrouwbaar.

Vriendelijk, Goed en Betrouwbaar bedrijf. Zijn al sinds 1986 klant bij Huisman.

Helaas werkte de online reserveren niet van de Mazds-online.

Ik heb gebruik gemaakt van de online reserveren van Mazda-online. Werkte helaas niet. Ik heb na 1 week de garage maar eens een e-mail gestuurd of de reservering door is gekomen. Maar nee helaas. Dus toen maar via de telefoon de afspraak gemaakt...

Overvallen, en niet reageren nav een face to face gesprek aan de balie

Een week voor de apk en beurt, om niet overvallen te worden naar een aantal zaken geinformeerd om tot een keuze te komen. Door niet goed geinformeerd te worden op een drietal zaken zaken tijdens de apk en beurt toch dat gebeurd wat ik door een gesprek vooraf willen voorkomen zodat ik tot een gedegen keuze eerder had kunnen komen. Ook misleiding! Jammer dit schaadt de vertrouwensband. Zeker na de toe gezegde terugkoppeling van de dame aan de balie die tot op heden is uitgebleven.

Prima. Zoals altijd.

Trekhaak laten plaatsen op mijn Mazda. Prima prijs. Klaar volgens afspraak.

goede jarenlange ervaring

Goede sevice, en duidelijke en eerlijke uitleg

Zeer goede en eerlijke garage, top!

Altijd vriendelijk personeel, prima service en vakmanschap. Zeer aan te bevelen!

Prima,netjes geholpen.

Geen aanvulling nodig.

Ik mocht wachten op mijn apk. Goede service

GEWELDIG. WAS WEER TOP GEREGELD

ALLES WAS WEER OKE

In alle opzichten oke.

Zoals gewend alles naar tevredenheid afgehandeld.

Grandioos

Ben al vanaf de start klant van garage Huisman. Al die tijd ben ik naar volle tevredenheid geholpen.

Top service!

Waar de meeste autobedrijven je het gevoel geven dat je ze niet 100% kan vertrouwen geeft huisman jou wel dit gevoel. Altijd goede en eerlijke service! Wat mij betreft de topper uit de regio!

Ik moest 30 minuten wachten op een leenauto. Dit kwam door een interne communicatie fout. Ook moet je zelf bellen of je de auto op kunt halen.

Vriendelijk en efficiënt en professioneel

De auto wordt professioneel en efficiënt gecheckt en/of gerepareerd en het personeel is altijd vriendelijk en meedenkend

Uitstekend!

Niks op aan te merken. Zeer tevreden.

Al jaren een bedrijf wat voldoet aan alle verwachtingen

Toppie

Huisman, een betrouwbaar adres voor Mazda in Maassluis en omstreken.

Mooie Mazda 6 2.0 Hatchback occasion, geleverd door Autobedrijf Huisman B.V. Dhr. Gerard van den Bos komt zijn afspraken na. Goede ervaringen met "sale" maar nog belangrijker: ook met "after sale". Een fijn autobedrijf met alles "van onderhoud tot schadeherstel" onder een dak!

Maasambacht 12

2676CW Maasdijk