Wij zijn als nieuwe klant dik tevreden.

Wij zijn als nieuwe klant netjes behandeld, veel kunnen we dus nog niet melden. Onderhoudsbeurt is naar tevredenheid uitgevoerd.

Goed en klantvriendeiljk

afspraak op tijd nagekomen, gastvrij en klantvriendelijk

Zo als gebruikelijk was de servicebureau weer prima geregeld.

Keurig geregeld, vriendelijke ontvangst. De leenauto stond al klaar. Toen de auto klaar was werd ik gebeld en kon ik mijn auto met verse APK weer ophalen. Jullie zijn toppers.

Ware MX-5 specialist !

Naar aanleiding van aanbevelingen van het Mx-5 Facebook forum ben ik bij Gerard van den Bos in Maasdijk terecht gekomen voor onderstel aanpassingen van mijn Mazda MX-5 ND2 2l RF. Gerard gaf prima advies wat niet gezegd kan worden van “reguliere” Mazda dealers bij mij in de buurt (Limburg). De onderdelen lieten wat lang op zich wachten maar dat kan ik garage Huisman niet aanrekenen. Op de dag van de montage kreeg ik een leenautootje mee en aan het eind was de MX-5 klaar. De aanpassingen die gedaan zijn (upgrade van stabilisatorstangen, schokdempers ik combinatie met spoorverbreders) gaven het beloofde resultaten en sindsdien geniet ik weer elke dag van een ritje. Ik zag dat er ook regelmatig MX-5jes maar ook “normale” jonge gebruikte Mazda’s in de showroom staan. Mijn bezoek aan garage Huisman was de lange rit vanuit Limburg naar het Westland in ieder geval waard !

Goeie service!

Tevreden klant

Een super garage.

Erg vriendelijke mensen die met je meedenken. Goede service.

Ik en heel tevreden over de service

Fijne service

Prima bedrijf

Al bijna zes jaar trouwe klant en altijd prima geholpen.

Werd zeer vriendelijk geholpen

Zeer snelle service, klant vriendelijk!

positief

Duurt even , maar dan wordt het netjes afgehandeld.

Goede kwaliteit en service

Wordt altijd op een prettige wijze geholpen. Goede service en duidelijkheid.

Goede garage

gewoon prima

niets aan toe te voegen

prima contact, goed en snel geregeld

Huisman had voor mij de perfecte auto te koop staan. Ze hebben goede kennis van de auto en duidelijke goed gedetailleerde foto's op de site staan. De koop was snel gesloten en Huisman komt de afspraken goed na. Vriendelijke medewerkers en goed contact met de verkoper.

Altijd goed

Zeer vriendelijk

Fijne deskundig bedrijf

Zeer positief

Klantvriendelijk en duidelijke communicatie

Voor een APK beurt en een (kleine) onderhousbeurt ben ik goed geholpen. Alleen blijft het altijd weer schrikken als ik de nota ontvang :)

Alle zaken zijn geregeld zoals afgesproken en er is snel gebeld over de extra kosten

Omdat er gebeld was over de te vervangen onderdelen was er voor mij geen verrassing over de extra kosten. N.B. Ik ga er vanuit dat de gegevens alleen gebruikt worden voor het bedrijf Huisman en niet terechtkomen in externe publicaties. Is dat wel het geval dan geef ik geen toestemming voor het gebruik van deze gegevens.

Geweldig bedrijf

Ze staan je altijd vriendelijk te woord en ook de keuringen zijn perfect Niets dan lof voor dit bedrijf

Prima garage, ik ben al sinds 1967 klant

Nette ontvangst en vakkundig werk

Op aanraden van een vriend ben ik bij huisman terecht gekomen voor een aantal specifieke zaken. Netjes door Gerard geholpen, hij neemt de tijd en weet waar het over gaat als het op Mazda en specifiek de MX5 aankomt. Ik ben heel precies, en hij ook. Dat is prettig!

De klant krijgt "aandacht" en dat op een prettige manier!!

Mijn ervaring is dat je op een goede en begrijpbare manier geholpen wordt. Keurig bellen bij extra werkzaamheden, komt eerlijk over.

Altijd goed geholpen

Vriendelijk, Goede Service.

Vriendelijk geholpen, leenauto stond klaar. Eerst telefonisch contact over de kosten.

Goede service.

gewoon goed