Altijd goed geholpen met duidelijke uitleg.

Vriendelijk en deskundig geholpen.

Gemoedelijk bedrijf, met deskundige medewerkers.

Geen klachten

Netjes geholpen

Vanaf het eerste bezoek tot het leveren van de auto prima geholpen

Goede service en klantvriendelijk

Goede service en klantvriendelijk

Prima geholpen

Alles super uitgevoerd

Auto weer up to date afgeleverd

Top!

Kundig, super service, meedenkend, uitermate vriendelijk!

Zeer goed geholpen

T

Prima servicebeurt

Alle voorkomende service puntjes weer netjes uitgevoerd.

Goede degelijke service

Beurt goed uitgevoerd Duidelijke afspraken en vriendelijke bediening Alleen jammer dat de auto niet even door de wasstraat gegaan is

Als klant voel je daar koning!

Zeer vriendelijke medewerkers, staan voor hun vak.

Prima geholpen

De eerste keer bij Huisman B.V. geweest voor een onderhoudsbeurt. Als specialist op het gebied van Mazda verzorgt Huisman B.V. ook onderhoudsbeurten aan Hyundai. Ik werd vriendelijk geholpen en kreeg antwoorden op de vragen die ik stelde. Ook de pechhulp bieden zij aan. Zeker tevreden!

Gedaan wat er gedaan moet worden

Zie boven

Super bedrijf

Alles goed geregeld en ons ervaring is super, echt een aanrader om daar een auto te kopen en de service beurten te laten doen. Vriendelijke mensen en heerlijke koffie!!

Degelijk bedrijf

Gewoon goed. Persoonlijk, kleinschalig. Geen verrassing op de rekening na onderhoud.

accuraat en snelle uitvoering van de APK keuring

Wij rijden al Mazda sinds deze op de markt gekomen is en waren de eerste in Hoek van Holland. Alle type''s hebben we gereden en nooit te klagen gehad . Iedere 2 jaar reden we vroeger een nieuwe versie.. Dus een tevreden klant en Mazdarijder. van de dealer Huisman.

Fijne zaak met goede service,en kennis van zaken!

tevreden

we zijn tevreden tot nu toe, al moeten we wel wennen aan een garage in een dorp i.p.v. Amersfoort en we kregen geen kaartje met gegevens om aan het stuur te hangen na onderhoudsbeurt, de vervangende auto was gelukkig een Hyundai I20 en we hebben nu ook mobiliteitsgarantie

Zoals vanouds weer fijn geholpen.

Krantje en koffie staan altijd klaar.

Prima service en er wordt meegedacht met de klant!

Al gedurende vele en vele jaren tevreden klant bij Huisman Mazda

Super geregeld

Vriendelijk en eerlijk

Uittstekend

Goed geholpen Alleen hangt er altijd een prijskaartje aan

Afspraak werkplaats moet beter, werkplaats goed.

Communicatie afspraak werkplaats via de mail moet beter en sneller op worden gereageerd. Onderhoud etc. naar tevredenheid.

Maasambacht 12

2676CW Maasdijk