Hele fijne mensen

Prettig zaken doen

Behulpzaam en meedenken

Zeer klant vriendelijk en alles in overleg

Goede servers

Komen hun afspraken volledig na jammer dat ook hun met personeel gebrek temaken hebben

Goede service, begrip voor situatie

Had bij huisman auto gekocht sept 2021, prima wagen , Echter past niet bij ons, te laag. Gesprek hierover gehad , Gerard vd Bos begreep dit en ging zoeken naar andere passende auto, gelukt. Tevreden klant.

snelle service en afhandeling

alles snel geregeld, netjes gebeld

Prima garage

Pettig

goede service!!

ik had en heb al mijn auto's bij dit bedrijf in onderhoud, anlangs een nieuwe gekocht,, service uitleg en prijs van deze auto was gewoon goed en ik rijd nog steeds met plezier rond in mijn nieuwe auto!

Goed geregeld.

Goed geregeld.

Top Service

Prettig, comfortabel

Keurig op de hoogte gebracht van de uit te voeren werkzaamheden

Telefonisch keurig op de hoogte gesteld wat ze tegen waren gekomen en of ik het er mee eens was dat de werkzaamheden uitgevoerd zouden worden.

Prima garage

Je wordt er uitstekend geholpen en het onderhoud wordt perfect uitgevoerd.

Alles weer top geregeld.

Alles weer top geregeld. Wat je afspreekt gebeurd ook.

Wederom een top ervaring bij Huisman

Ik had de wind me op de heenweg en was een uur eerder dan afgesproken. Geen probleem bij Huisman, ze gaan gelijk aan de slag en de auto is klaar voor je het weet. Super vriendelijke mensen daar! Aanbevelen? Ja natuurlijk! Al gedaan ook. (Mocht je het helemaal 120% willen doen, zet dan de lichtschakelaar terug in de stand zoals je de auto van de klant overnam. minuscuul dingetje, maar je bent zo gewend aan het feit dat je lampen vanzelf aangaan.....)

Vriendelijk personeel

Het personeel is vriendelijke en altijd bereid om een oplossing te vinden als er zich problemen voor doen met de auto.

goede service

Goede communicatie in heldere taal en klantvriendelijk

Jammer dat zij geen officieel merkdealer meer zijn van Mazda en Hyundai. Doen toch mee met bepaalde acties, petje af voor het initiatief om zelf een 24 uurs pechhulpdienst aan te bieden tegen redelijke prijs. Klantgericht en klantvriendelijke benadering van de klanten.

Gewoon goed

Kom hier al 30jaar prima garage!!!

no-nonsens-bedrijf werkt in een hecht team met aandacht en kennis

al jarenlang dezelfde goede service met eerlijk advies. In mogelijkheden en oplossingen denkend en werkzaam !!

priema afhandeling

goede morgen allemaal. Goede klantvriendelijkheid goede surves tot de volgende keer

helemaal super!!

Bij Huisman is de club mensen die er werken erg stabiel, je word er altijd warm onthaalt en je ben altijd gelijk aan de beurt, en niets is te gek. Service is hier écht nog Service en je voelt je echt klant! Superzaak

Komen afspraken na, leenauto netjes geregeld.

Vakkundige garage, vriendelijk en hulpvaardig,

Klantgericht, persoonlijk en deskundig

De persoonlijke benadering, klantgericht en vooraf telefonische afstemming omtrent extra onderhoud en kosten. Prima ervaring met Huisman/Maasdijk ( Rob ).

Zeer service gericht !

Gebruikte auto gekocht en deze werd in perfecte staat opgeleverd.

Wij zijn als nieuwe klant dik tevreden.

Wij zijn als nieuwe klant netjes behandeld, veel kunnen we dus nog niet melden. Onderhoudsbeurt is naar tevredenheid uitgevoerd.

Maasambacht 12

2676CW Maasdijk