Nergens iets op aan te merken

Alles prima in orde.

Klant vriendelijk

Je word reuze goed geholpen en geven een goed advies.

Gewoon Goed

Klant is hier Koning

Vriendelijk, kundig

Gewoon goed.

Denken mee. Altijd behulpzaam. Vriendelijk.

Klantvriendelijk en meedenken

Had een kapotte versnellingsbak. Inplaats van een dure nieuwe er in te stoppen kwamen ze met het voorstel om er een donor bak in te stoppen . Scheelde aanzienlijke in de kosten top mee gedacht

Duidelijk, netjes en goed verzorgd!

Van tevoren afspraken gemaakt voor bezichtigen en de afspraak netjes nagekomen. Alles keurig en netjes afgeleverd met nieuwe a.p.k. en keurig schoon uit de showroom gereden. Alles zwart op wit meegekregen inclusief 12 maanden bovag dus geen verassingen. Prima garage met vriendelijke mensen!

Een heel profecioneel en goed bedrijf met goed personeel

Perfectie staat hoog in het vaandel

Prima afspraak en uitstekende service

Afspraak voor jaarbeurt, APK en een recall voor benzinepomp vervangen. Prima afhandeling en redelijke prijzen. Zoals altijd vriendelijke personeel en goede koffie.

Doen wat ze afspreken!

Prettige vriendelijke deskundige sfeer.

Altijd goede service en vriendelijk personeel

Staan altijd voor je klaar en iedereen is vriendelijk.

Klantvriendelijk en kundig

Bij de contacten over de beurten stond het personeel ons vriendelijk en deskundig te woord. Ook bij vragen over het dashboard werden we op een fijne manier geholpen.

snelle service

altijd hulpvaardig

Heel goed geholpen, de mensen nemen de tijd voor je, Gerard geeft heel geduldig, duidelijke uitleg over alles . Alles was netjes geregeld, uitleg en een praatje onder het genot van een lekker bakkie. Ook het personeel vinden wij erg behulpzaam, petje af voor garage Huisman.

Prima!

Het blijft een kwestie van vertrouwen en ik denk dat deze garage dat vertrouwen waard is.

tegenvaller

Heb telefonisch een afspraak gemaakt voor een apk keuring. Bij het brengen van de auto opnieuw gezegd dat het alleen om een apk keuring gaat. Bij ophalen van de auto was de rekening nog niet klaar, werd nagestuurd. Zag toen tot mijn schrik dat het een rekening was van € 400,62 voor een kleine beurt. Ga dit betalen maar wel laatste keer bij die garage.

eigenlijk 6 sterren

Een hele fijne garage. Vriendelijk personeel en staan altijd voor je klaar.

Goed, mijn achter naam is Remis geen Remin

Over het algemeen positief

Vind alleen 400 euro voor een kleine beurt wel erg veel.

Ze zijn duidelijk en vakkundig Tevens vriendelijk in de omgang

GOED EN SERVI

heel goed

mijn ervaring is heel goed afspraken op tijd prijs goed montage prima ne netjes ben zeer tevreden

Service uitstekend met auto vervoer

Service uitstekend met auto vervoer

Gewoon weer prima service

Alles weer goed geregeld. Inclusief haal en breng service.

Maasambacht 12

2676CW Maasdijk