Klantgericht en oplossing gericht

Vriendelijke ontvangst en kundigheid wat je mag verwachten van een gespecialiseerde autodealer en garage. Transparant en betrouwbaar.

eerlijk en goed

ik ben goed geholpen en tot zo ver erg tevreden over onze nieuwe auto en daarbij de diensten van Huisman.

auto beurt gehad rijdt weer top

nieuwe banden filters olie keurig gewerkt .

Voelt als thuis

Goede service en prettige medewerkers

Beveel Huisman aan iedere Mazda rijder aan !

Een uitstekende garage voor je onderhoud en reparaties

Je wordt uiterst vriendelijk te woord gestaan en het werk wordt goed en vakkundig uitgevoerd. Een probleem, in welke vorm dan ook, wordt netjes afgehandeld. Tevens kun je er terecht voor een mooie goede occasion, welke altijd al in showroomstaat staan.

Netjes, goed, vakkundig geholpen.

130.000 km beurt uitgevoerd. Netjes na gebeld. Goed geholpen.

Goede service!

Afspraak kon snel gemaakt worden. Goede afhandeling.

Super fijne service

Kwamen kijken naar de Mazda 5 en werden zeer goed geholpen. Na een testrit snel tot een koop overeen gekomen en gaan zitten praten. Afspraak gemaakt om een week later de auto op te halen en gevraagd of die eventueel door een ander opgehaald kon worden. Dit was geen probleem. Auto kwam met een beurtje en nieuwe apk.

Super vriendelijk en hulpvaardig

een onderdeeltje nodig voor mijn auto, zo geregeld en netjes teruggebeld dat t klaar lag

Perfecte service

Enorm deskundig advies en goed advies.

Betrouwbaar met afspraken

Ik heb alleen maar goede ervaringen met dit autobedrijf. Men is helder in de communicatie en komt afspraken na.

Eerlijk bedrijf die transparant is.

Zoeken naar practische oplossingen en vervangen niet als het niet nodig is. Snelle afspraak te maken als er haast bij is. Staan klaar voor de klant.

Goed geholpen

Snel duidelijk en servicegericht

Sinds 2019 kom ik hier met mijn mx-5 nd1. Ze zijn zeer goed bekend met alle generaties mx-5. Voel me welkom gehoord en geholpen. Niet voor niks rijd ik er een uurtje voor heen. Een aanrader.

Dik tevreden

Dik tevreden en snel geregeld.

Hele fijne garage.

We komen er al jaren, altijd goed, altijd snel, altijd eerlijke prijzen, altijd duidelijk contact.

Fijne vertrouwde garage

Nooit problemen om een afspraak te maken. Goed overleg en terugkoppeling bij reparatie. Al 15 jaar klant bij hen

De afspraken over tijd en uitvoering worden goed nagekomen en koffie en krantje tijdens het wachten waren ook aanwezig.

netjes te woord gestaan en geholpen.

prima bedrijf, goede service en adviezen.

Fijne garage met vakkundig personeel

Reparaties (en kosten) zijn nooit leuk maar hier proberen ze het zo dragelijk mogelijk te maken. Oorzaak wordt gevonden en klacht (permanent) verholpen en dat is uiteindelijk waar het om gaat.

Vriendelijke hulpvaardige en deskundige mensen

Al ruim dertig jaar kom ik hier met diverse verschillende merken auto’s. Nog steeds naar volle tevredenheid.

Prettige omgang met klanten

Goed overleg over te uitleveren reparaties

Gewoon goed!!!

Superleuk!!

Goede, deskundige garage.

Goede service en deskundige garage.

Maasambacht 12

2676CW Maasdijk