Prima onderhoud

Keurig onderhoud gepleegd aan mijn Mazda CX 5 tegen de vooraf besproken kosten

Top, zoals altijd!

Top, zoals altijd!

Altijd goede service

Duidelijke uitleg wat er bv kapot is aan de auto.je kan altijd alles vragen en er staat koffie

Kwamen hun afspraken na en gaven een goede service

Naar tevredenheid behandeld,in alle opzichten.

Zie hierboven.

Top!

Prima garage. Vakmensen.

zeer te vrede!

snel en prima geholpen

Goed geholpen en snelle afspraak

correcte behandeling

Aandacht ook voor kleine problemen en mogelijkheid om daarvoor langs te komen

Autobedrijf Huisman voelt vertrouwd met een goede service

Onze Mazda CX3 had een grote beurt nodig en er zat een sensor storing in het ABS systeem waardoor er meer waarschuwingslampjes gingen branden. De auto was altijd voor onderhoud bij Hoogwerf in Vlaardingen en sinds vorig jaar overgenomen door Mulder. Ik ben nu naar Huisman gegaan daar ik niet tevreden was over Mulder. Ik ben goed geholpen bij Huisman. Vriendelijke medewerkers en eigenaar.

Super sympathiek personeel, super goede service

Ik heb een spierziekte waardoor ik veel moeite heb met het in-en uitstappen van een auto. Het personeel bij Huisman was uitermate geduldig, meelevend en meedenkend met het zoeken naar een geschikte auto. We vonden een auto die voor ons heel geschikt is en hebben die dan ook aangeschaft. Helaas wilde de auto na een dag niet starten en bleek de accu stuk te zijn. Ook dat was voor Huisman geen probleem, ze kwamen bij ons thuis een nieuwe accu installeren en de auto werd meteen ook nog even aan de computer gezet om te kijken of hij nu helemaal goed was. Super Service!!!!!

Prima garage

Vriendelijk en snel wordt je daar geholpen. Ook als je, tussen de jaarlijkse beurten door, met een probleempje even langs komt. Vakkundig en gewoon goed!

Altijd goed

Fijne garage Goede communicatie Vriendelijk Goede service Vakmanschap

Goed.

Alleen moest ik 3-4 bellen om te vragen of de auto klaar was? Niet gelukt om contact te krijgen en ben er tenslotte maar heen gereden.

Prima garage, vriendelijke mensen.

Mijn Mazda cx3 is al jaren in onderhoud bij autobedrijf huisman. Leveren goed werk.

Niets op aan te merken

Goed en duidelijk.

zeer tevreden

Al jaren klant en ondanks verlies van dealerschap Hyundai, geen enkele aanleiding om een andere garage te zoeken voor het onderhoud.

Vlot geholpen en vriendelijk personeel

Zie boven

Aandacht en vertrouwen.

Ik ben heel goed geholpen bij de aankoop van mijn auto. Goede uitleg, waar op te letten en zekerheden wanneer de auto toch een mankement zou gaan vertonen. De aankoop van een occasion blijft altijd spannend, maar hier heb ik een heel goed gevoel bij gehad.

Fijne service en heldere afspraken

Alles volgens afspraak nagekomen.

Super service

De auto wordt goed nagekeken en het bedrijf staat altijd voor je klaar

Fijne garage zoals je vroeger had

Persoonlijk goed geholpen, beurt prima uitgevoerd. Geen extra kosten gemaakt voor dingen die niet nodig zijn.

Uitstekende service

Auto aangeschaft bij Huisman B.V. wat wij als geweldig hebben ervaren! Goede service, klantvriendelijk en eerlijk!

Zeer vriendelijk en deskundig personeel.

Goeie service

Heel goed geholpen fijne auto gekocht en hele goeie service

Maasambacht 12

2676CW Maasdijk