Top garage

Goed geholpen fijne mensen staan altijd voor je klaar

goede en betrouwbare service

Erg vriendelijke service, betrouwbare indicaties en in goed overleg worden de gevraagde punten opgepakt. Hierdoor geen zorgen of mijn auto betrouwbaar is en bij problemen worden deze snel opgepakt. Mischien niet de goedkoopste maar degelijke kwaliteit is ook niet goedkoop.

Betrouwbaar, bekwaam, klantvriendelijk

Ik ervaar hier (door Gerard geholpen) een zeer klantvriendelijk ontvangst. Het gevoel van niet aansmeren. De tijd nemen. Informatie verstrekken. Al zou je niets kopen. "Huisman" gelooft niet in snelle verkoop. Maar op vertrouwen en eerlijkheid. Ik zou iedereen adviseren hier eens langs te komen!

uitstekende service en klantvriendelijk.

Goed contact met garage en personeel. stiptheid bij afspraken en overleg bij uit te voeren reparaties.

Zo als gewoonlijk

Ga natuurlijk niet overdrijven

Top zaak!

Top zaak!

Vriendelijk geholpen

Ik werd vriendelijk geholpen en er werd duidelijk uitgelegd wat er tijdens de beurt gedaan was

Vriendelijk, behulpzaam en vakkundig

Ik kan altijd een auto of een fiets krijgen.

Al meer dan 15 jaar klant en wordt steeds uitstekend geholpen.

Fantastisch

Goede servicie met aandscht voor auto en klant

Top garage.

Fijne mensen die hard werken en professioneel zijn en een betrouwbare garage is top

Gewoon wat je van een garage mag verwachten en meer.

Fijne en goede ervaringen.

correct, technisch afgehandeld als altijd

Goede afspraak in de planning, goed geinformeerd voordat reparatie, naast regulier onderhoud, wordt uitgevoerd. Factuur inorde.

Topgarage!

Maken altijd tijd voor het gelijk verhelpen van (kleine) mankementen en houden mijn Mazdaatje van zo'n 13 jaar oud al jaren goed en veilig op de weg. Heel blij met deze garage: vakkundig en behulpzaam personeel.

Staan altijd klaar voor je

Prettige garage

Fijne garage, je wordt niet onnodig op kosten gejaagd bij een onderhoudsbeurt/APK. Eerlijk en transparant is mijn ervaring. Kom er speciaal van uit Den Haag voor het onderhoud van mijn auto naar deze garage. Dat zegt genoeg denk ik

goede vlotte service .

Snelle afspraak,snel en goed geholpen.

Prima onderhoud

Keurig onderhoud gepleegd aan mijn Mazda CX 5 tegen de vooraf besproken kosten

Top, zoals altijd!

Top, zoals altijd!

Altijd goede service

Duidelijke uitleg wat er bv kapot is aan de auto.je kan altijd alles vragen en er staat koffie

Kwamen hun afspraken na en gaven een goede service

Naar tevredenheid behandeld,in alle opzichten.

Zie hierboven.

Top!

Prima garage. Vakmensen.

zeer te vrede!

snel en prima geholpen

Goed geholpen en snelle afspraak

correcte behandeling

Maasambacht 12