Laden reviews...
118 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken regelmatig een vriendelijk en vakbekwaam team, met heldere communicatie. Klanten waarderen de transparante prijsinformatie en zorgvuldige afhandeling van de auto. De algemene ervaring is positief en de service wordt consequent als betrouwbaar ervaren.
Echt prima. Maar er hangt wel een prijskaartje aan
20 July 2026
Jos
Bedankt voor de review en graag tot ziens bij Auto Huiskes!
Airco laten plaatsen en onderhoud laten doen. Alles netjes gebeurd tegen een schappelijke prijs. Heel blij mee, zo net voor de vakantie.
13 July 2026
Richard Hartmann
Nederasselt
Klant en vrouw vriendelijk! Goede service!
13 July 2026
Annemarie
Snel geholpen
Andere reden
Ruud Steevens
Nistelrode
Bedankt voor de mooie review en graag tot ziens bij Auto Huiskes!
Op 3 maart maakte ik een afspraak voor onderhoud en APK van mijn camper, die afspraak was op 30 juni. Camper zoals gewoonlijk de dag ervoor al gebracht zodat ze er meteen aan kunnen beginnen. Aan het einde van de dag een telefoontje dat het nog minimaal een dag gaat duren. Door voet bij stuk te houden, was hij de volgende dag klaar. Dit is al de tweede keer dat mij dit gebeurt, vorige keer is de camper een paar dagen weggebleven. Wat heeft het voor zin om 3 maanden van tevoren een afspraak te maken, ik snap best dat er allerlei factoren zijn die de zaak kunnen vertragen, maar kondig dat dan van tevoren aan. Dat scheelt ergernis. Ben al meer dan 10 jaar klant.
T.J.
Oss
Bedankt voor uw feedback. We vinden het jammer om te lezen dat uw bezoek niet helemaal is verlopen zoals u van ons mag verwachten. Onze excuses.
We begrijpen heel goed dat het frustrerend is wanneer u maanden van tevoren een afspraak maakt en de planning vervolgens toch uitloopt, zeker als u dit al eerder heeft meegemaakt.
Dat is niet de ervaring die we onze klanten willen bieden en daarom moeten we eerder met u communiceren als de planning veranderd. U heeft een goed punt en we gaan dit intern bespreken.
We waarderen het enorm dat u al meer dan 10 jaar klant bij ons bent! Bedankt voor uw eerlijke feedback en voor het vertrouwen dat u al jarenlang in ons stelt.
Paar keer voor hetzelfde daar geweest. Denken goed mee en zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.
Mieke
Oss
Bedankt voor de review en graag tot ziens bij Auto Huiskes!
Auto voor onderhoud gebracht, van te voren wordt duidelijk aangegeven wat ze gaan doen en wat de kosten zijn. Als ze wat extra's tegen zouden komen zouden ze het laten weten, was gelukkig niet het geval! Super vriendelijke mensen! Auto wordt gewassen en stofgezogen, ook helemaal fijn!
Willem
Arnhem
Goed om te horen! Bedankt voor de review en graag tot ziens bij Auto Huiskes.
Bij het wachten krijg je koffie aangeboden, gezellig en vriendelijk personeel.
2 July 2026
Hannie
Heesch
Bedankt voor de review en graag tot ziens bij Auto Huiskes!
Servicebeurt incl. APK. Twee componenten werden na overleg vernieuwd. verder prima behandeling
30 June 2026
Gustav van Driel
Gennep
Goed om te horen! Bedankt voor de review en graag tot ziens bij Auto Huiskes.
Gezellige en vriendelijke ontvangst, afspraak is afspraak. Auto netjes afgeleverd na onderhoudsbeurt.
30 June 2026
Johan
Ravenstein
Bedankt voor de fijne reactie en graag tot ziens bij Auto Huiskes!
Gemakkelijk om afspraak te maken met deskundige antwoorden op technische vragen. Goede tijdige info over aanvullende klussen en aandachtspunten op onderhouds- en veiligheidsterrein. Bij vragen over inruil prettige en vooral niet opdringerige benadering.
Jacques
Berghem
Dat horen we graag! Bedankt voor de fijne reactie en graag tot ziens bij Auto Huiskes.
Klantvriendelijk, behulpzaam in het verleden al goede ervaringen
Gerdie
Schaijk
Dat is mooi om te horen! Bedankt voor de fijne reactie en graag tot ziens bij Auto Huiskes.
Ik ben zeer te spreken over Huiskes, Een prima service.
Ruud van de Rest
Uden
Wat een fijne review! Bedankt voor de reactie en graag tot ziens bij Auto Huiskes.
duidelijke afspraken omtrent prijs en duur van het onderhoud
johanna
wijchen
Ik maak altijd een afspraak en als er dingen zijn, wat dan ook, wordt ik hierover telefonisch ingelicht en bespreken we wat we wel en niet doe.
Hannie Gloudemans
Heesch
Bedankt voor de fijne reactie. Goed om te horen! Graag tot ziens bij Auto Huiskes .
Misverstand door beperkte informatie. Door goed overleg op probleem opgelost.
E. Dekkers
Zeeland
Fijn dat we het hebben kunnen oplossen en dank voor de fijne reactie. Graag tot ziens bij Auto Huiskes!
De leenfiets was erg fijn en dat de auto was gewassen achteraf is een prettige bijkomstigheid
Yvon
Schaijk
Goed om te horen! Bedankt voor de fijne reactie. Graag tot ziens bij Auto Huiskes .
Vriendelijk en deskundig personeel Bij inleveren auto voor beurt wordt vooraf al inzicht gegeven in de te verwavhtte kosten.
Rian de Kleijn
Demen
Bedankt voor de fijne reactie. Dat horen we graag! Hopelijk tot ziens bij Auto Huiskes .
Alles goed geregeld
Aankoop onderdelen en/of accessoires
Klaus Heidstra
Ravenstein Nederland
Geweldig om te horen! Bedankt voor de fijne reactie. Graag tot ziens bij Auto Huiskes .
Uitstekend en goede service
Christ
Schaijk
Daar doen we het voor. Bedankt voor de fijne reactie! Graag tot ziens bij Auto Huiskes .
Fijn ,vriendelijk personeel.
martien
SCHAIJK
Bedankt voor de fijne reactie! Graag tot ziens bij Auto Huiskes .
Conform afspraak auto bezorgen, onderhoud plegen en weer naar huis. Correct!
Henk van Roosmalen
Schijndel
Dat horen we graag! Bedankt voor de fijne reactie. Tot ziens bij Auto Huiskes .
We werden goed geholpen door Deniz. Zeer klantvriendelijke professioneel. Alles rondom de koop was netjes verzorgd. Ook bij aflevering verliep alles naar wens en auto zag er keurig uit.
Aanschaf gebruikte auto
22 May 2026
E.G..A Suermondt
Nijmegen
erg tevreden met een opmerking de uiteindelijke rekening week af van de offerte van een distributieriem voor een ford c max maar dit is prima opgelost nu een paar honderd km gereden rijd prima ben benieuwd over 14 dagen gaan we naar frankrijk met caravan maar daar heb ik vertrouwen in
19 May 2026
jan
schaijk
Bedankt voor de fijne reactie. Graag tot ziens bij Auto Huiskes en een hele goede vakantie gewenst!
goed en kortbij
14 May 2026
MJ van Leuken
Schaijk
Bedankt voor de fijne reactie! Graag tot ziens bij Auto Huiskes.
Wij staan voor onze diensten en producten en proberen die doorlopend te optimaliseren en te verbeteren. Het uitgangspunt daarbij is uw ervaring met ons. Daarom horen we graag uw mening. Ook -of misschien juist- als het onverhoopt toch niet helemaal naar wens is verlopen. Daar gaan we dan intern gelijk mee aan de slag om hiervan te leren!
“Het draait om u en uw mobiliteit. De auto is hierbij geen doel, maar een middel om het doel te bereiken en dat is een tevreden relatie met onze klanten.”
Team Auto Huiskes
Rijksweg 44