Makelijk via app afspraak gemaakt Vervangd vervoerd stond klaar Onderhoud uitgevoerd netjes gedaan Bus gewassen cabine ook ruikt weer fris Zo moet het
Dat is het.
Vaste garage stopte helaas. Voor het eerst de camper nu bij CarProf laten onderhouden. Meteen beurt, distributieriem en APK. Prettig geholpen. Camper staat weer in de stalling. Dus helaas na de beurt nog weinig km gereden. Maar 1e indruk is echt goed !!!
De auto een Merchedes 400gle diesel gebracht met een technisch probleem. Hij gaf aan dat de bandenspanning niet oke was en hij gaf aan dat het rechtervoorlicht niet functioneerde. Na een spoed operatie was het advies met deze auto kun je niet naar Italie, vervolgens heel snel auto thuis verwisselt en met de VW tiguan naar Italien gereden voor een prive verlof. Tijdens het verlof kreeg ik een telefoon van de garage dat de kosten raming 2800 bedroeg ex btw. Heb goedkeuring telefonisch gegeven. Vervolgens krijg ik een factuur van ca 4000 incl btw. Dit valt mij tegen omdat ik ook gesteld heb kan ik niet beter de auto naar mijn eigen Merchedes dealer brengen. Naar aanleiding van mijn eerste melding heeft de garage contact met mij gezocht en mijn mening gerespecteerd en vervolgens een compensatie aangeboden waar ik zelf lovend over te spreken ben. Vervolgens op basis van wederzijds vertrouwen afgesproken dat ik de eerste volgende grote onderhoudsbeurt door Huiskens laat uitvoeren.
Beste heer van Vugt, Zoals met u telefonisch besproken hebben wij de situatie doorgenomen en hebben we uw feedback te harte genomen. We staan in de toekomst graag voor u klaar.
Originele beoordeling
Alles op tijd klaar!
Prima....
Alles netjes afgehandeld en de auto gewassen afgeleverd
Vragen over de camper, meteen komt er n medewerker die mee loopr naar de camper en vertelt wat nodig is.
Prima werkzaamheden verricht, alleen was de afspraak niet goed doorgekomen. Maar na een belletje werd er direct iemand gestuurd en het prima opgelost.
Mijn pas aangekochte camper had een paar issues die aangepakt moesten worden. Huiskes heeft dat professioneel opgepakt en goed verholpen. Als klant voel ik me serieus genomen en ik ben erg tevreden over de geleverde dienstverlening.
Alles volgens afspraak
Goede service en kwaliteit
Nette uitleg en leuke ervaring. Alle tijd voor ons genomen.
je staat echt voor paal , je kunt Niets ,je vraag de pompbediende , daar stond ik om de garage te bellen voor hulp , dat deed ze niet , dus ging ik maar te voet daar naar toe , Paul pakte de oplader stapte in de bus ,ik mocht mee en zo loste hij het probleem op , ik werd netjes thuis gebracht en de auto werd enkele uren later ook thuis gebracht . kan het nog beter . ? groet Chris .
Meedenken en deskundig
x
Er valt niets te melden. Voldoet gewoon aan mijn verwachting.
Correct, vriendelijk, meedenkend
Alles goed gegaan!!!
Twee keer op rij niet zo leuk eerste keer besodemieterd met spiegel. Nu was het achter wiel niet vast gedraaid
Bedankt voor uw reactie. We hebben elkaar telefonisch gesproken en de situatie doorgenomen. Door miscommunicatie is het vertrouwen geschaad. Excuses daarvoor. Fouten maken is helaas onvermijdelijk, maar bespreken we graag en lossen we samen met de klant goed op om samen weer verder te kunnen.
Auto was er vanwege een kleine beurt. Alles uitgevoerd wat gevraagt was. Kreeg de auto keurig terug.
Alles oke.
Fijne behandeling, deskundig en correct. Goed advies.
Denken mee met de klant en ontzorgen met net dat beetje extra, waardoor ik ze iedereen kan aanbevelen.
ze hebben alles netjes uitgelegd ,weer netjes terug geplaatst
Rijksweg 44
5374 RB Schaijk
Wij staan voor onze diensten en producten en proberen die doorlopend te optimaliseren en te verbeteren. Het uitgangspunt daarbij is uw ervaring met ons. Daarom horen we graag uw mening. Ook -of misschien juist- als het onverhoopt toch niet helemaal naar wens is verlopen. Daar gaan we dan intern gelijk mee aan de slag om hiervan te leren! “Het draait om u en uw mobiliteit. De auto is hierbij geen doel, maar een middel om het doel te bereiken en dat is een tevreden relatie met onze klanten.” Team Huiskes van Zummeren