Goede servies

Ben altijd goed behandeld , in al die jaren dat ik er klant ben.

Vriendelijk en goede service

Mijn eerste auto gekocht bij Hansen. Eerlijk, vriendelijk en een goede service! Ze hebben altijd prachtige auto's staan. Inmiddels heb ik al een 2e auto gekocht bij Hansen.

Heel te vreden

Supper geholpen en het beloofde nagekomen en alles naar tevredenheid afgehandeld

Geweldig positief

Warm en eigen keus

Geweldig geholpen.

Super goede service, vriendelijk personeel.

Ik ben erg enthousiast over de service

Zoals reeds eerder aangegeven, zijn wij zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, kwaliteit van alle medewerkers, etc etc. Iedereen doet echt zijn best voor de klanten. De sfeer is gewoon goed. Zo kwam bv iedereen, toen wij de auto ophaalden, even naar buiten om ons veel plezier te wensen met de nieuwe aankoop. Wij hebben nu al onze derde Kia bij Hansen gekocht en onze dochter vandaag de eerste. Super team

Vriendelijk en persoonlijk advies,

Bij de aankoop van onze occassion zijn we heel goed geholpen bij autobedrijf VDNS Hansen. Persoonlijk en heel vriendelijk! Alles straalde betrouwbaarheid uit en vooralsnog zijn we dan ook heel happy met onze nieuwe auto.

Top service!

Mijn allereerste auto gekocht bij Hansen. Super klantvriendelijk, eerlijk en betrokken. Ik zou autobedrijf Hansen aan iedereen aanbevelen!

Super klantvriendelijk en deskundig.

Eigenlijk hoef ik weinig toe te voegen. Prima bedrif.

Super Service..

Wat een fijn bedrijf. Een week nadat ik mijn nieuwe auto had opgehaald werd ik gebeld, hoe het met mij en de auto ging. Nog nooit meegemaakt

Goede service en prettig geholpen.

Via marktplaats kwamen we bij jullie terecht eenmaal bij jullie zijn we goed geholpen en geadviseerd. We hebben snel een keuze kunnen maken en zijn heel blij met onze nieuwe auto.

Welkom en top advies

We voelden ons meteen welkom en we kregen een top advies en er werd mee gedacht over onze situatie.

Zeer prettig ontvangen en zeer klantvriendelijk!!

Zeer prettig ontvangen, afspraak geregeld, de auto stond al klaar voor een proefrit. Verkoper Bas Gielen geeft de klant een vrij en vertrouwd gevoel. De auto kon niet mooier zijn en voldeed meer als aan onze verwachtingen. De auto zelf is technisch voor mijn gevoel heel goed afgeleverd.

Wij komen al sinds 2004 bij autbedrijf Hansen worden altijd netjes behandeld en he

Super tevreden!!

Twee auto's gekocht in drie dagen en we zijn er maar wat blij mee. Bedankt Bram voor vriendelijke en vertrouwde samenwerking!! Groetjes fam van Kuijck uit Melderslo

Geweldig goede service en vriendelijke medewerkers!

Vriendelijke verkoper en goede service.

Wij zijn zeer tevreden over hoe we zijn behandeld door Bram.

En raden iedereen aan om hier eens langs te gaan om het zelf te ervaren.

Top Service

Bram heeft ruim de tijd genomen tijdens de verkoop, duidelijk en goed verhaal, geen gladde verkooppraatjes. Na het afhalen werden we nog gebeld om tevredenheid te checken. Super service en klantvriendelijk. Denken mee in het gehele proces, van verkoop, tot onderhoud en nazorg. Wij raden iedereen aan om hier langs te gaan en hetzelfde te ervaren.

Perfect geholpen door Bas

Prima garage met duidelijke afspraken die ook worden nagekomen.

Goede ervaring en uitstekend geholpen.

Keurig geholpen door Bram met aankoop proces en aflevering nieuwe Niro. Afspraken allemaal nagekomen. Mooie , fijne auto !!

Op alle punten goed!!!

Komen alle gemaakte afspraken correct en netjes na en meer nog. Nemen echt de tijd Kan het bedrijf iedereen aanbevelen.Wij zijn in ieder geval super tevreden!!!! Bedankt daarvoor!!!!

Uitstekende service, meedenkend en vriendelijk

Van ver gekomen om een auto aan te schaffen. Nog voordat ik de auto gezien en gereden had was de auto voorzien van een beurt en nieuwe APK. Ik hoefde hierdoor niet twee keer te rijden en kon de auto direct meenemen. Deal snel gesloten, eerlijke inruilprijs en keurig afgeleverde auto! Vriendelijke verkoper Bas die zijn afspraken nakomt.

Zeer betrouwbaar!

Ze zeggen wat ze doen, ze doen wat ze zeggen!

Prima!

Het was niet de eerste keer dat wij hier een auto gekocht hebben dus dat zegt in principe al genoeg. Vriendelijke verkoper, goede informatie, niet opdringerig.

Geen aankoop, wel een prima gevoel bij dit bedrijf

De nieuwe auto die ik op het oog had, heb ik uiteindelijk niet bij Autobedrijf Hansen / VDNS Hansen gekocht. Dat had echter niets te maken met prijs, verkoopproces en de communicatie met verkoper Bas. Ik heb een mooi aanbod ontvangen en aan de telefoon ben ik ook prima te woord gestaan. Verder werd op mijn vragen per e-mail vriendelijk, snel en adequaat gereageerd. Voor mij weegt alleen de reisafstand van ruim 2 uur niet genoeg op tegen de voordelen voor zowel korte als lange termijn. Daarom schaf ik de auto die ik op het oog heb bij een lokale dealer aan. Verder dus niets dan lof voor Autobedrijf Hansen / VDNS Hansen, ik hoop dat het een mooi succesvol bedrijf blijft met goede klantbelevingen (reviews).

Keizersveld 2

5803AN Venray

Over Autobedrijf Hansen / VDNS Hansen

Autobedrijf Hansen is dé occasiondealer voor regio Venray en omstreken. Je bent bij ons aan het juiste adres voor de aanschaf van een jong gebruikte auto of een nieuwe Kia. Daarnaast kun je bij ons terecht voor reparatie- of onderhoudswerkzaamheden aan jouw auto. Onze professionele werkplaats is ingericht voor elk type auto. Met ervaring sinds 1993 is jouw auto bij ons in goede handen!