Zeer prettig ontvangen en zeer klantvriendelijk!!

Zeer prettig ontvangen, afspraak geregeld, de auto stond al klaar voor een proefrit. Verkoper Bas Gielen geeft de klant een vrij en vertrouwd gevoel. De auto kon niet mooier zijn en voldeed meer als aan onze verwachtingen. De auto zelf is technisch voor mijn gevoel heel goed afgeleverd.

Wij komen al sinds 2004 bij autbedrijf Hansen worden altijd netjes behandeld en he

Super tevreden!!

Twee auto's gekocht in drie dagen en we zijn er maar wat blij mee. Bedankt Bram voor vriendelijke en vertrouwde samenwerking!! Groetjes fam van Kuijck uit Melderslo

Geweldig goede service en vriendelijke medewerkers!

Vriendelijke verkoper en goede service.

Wij zijn zeer tevreden over hoe we zijn behandeld door Bram.

En raden iedereen aan om hier eens langs te gaan om het zelf te ervaren.

Top Service

Bram heeft ruim de tijd genomen tijdens de verkoop, duidelijk en goed verhaal, geen gladde verkooppraatjes. Na het afhalen werden we nog gebeld om tevredenheid te checken. Super service en klantvriendelijk. Denken mee in het gehele proces, van verkoop, tot onderhoud en nazorg. Wij raden iedereen aan om hier langs te gaan en hetzelfde te ervaren.

Perfect geholpen door Bas

Prima garage met duidelijke afspraken die ook worden nagekomen.

Goede ervaring en uitstekend geholpen.

Keurig geholpen door Bram met aankoop proces en aflevering nieuwe Niro. Afspraken allemaal nagekomen. Mooie , fijne auto !!

Op alle punten goed!!!

Komen alle gemaakte afspraken correct en netjes na en meer nog. Nemen echt de tijd Kan het bedrijf iedereen aanbevelen.Wij zijn in ieder geval super tevreden!!!! Bedankt daarvoor!!!!

Uitstekende service, meedenkend en vriendelijk

Van ver gekomen om een auto aan te schaffen. Nog voordat ik de auto gezien en gereden had was de auto voorzien van een beurt en nieuwe APK. Ik hoefde hierdoor niet twee keer te rijden en kon de auto direct meenemen. Deal snel gesloten, eerlijke inruilprijs en keurig afgeleverde auto! Vriendelijke verkoper Bas die zijn afspraken nakomt.

Zeer betrouwbaar!

Ze zeggen wat ze doen, ze doen wat ze zeggen!

Prima!

Het was niet de eerste keer dat wij hier een auto gekocht hebben dus dat zegt in principe al genoeg. Vriendelijke verkoper, goede informatie, niet opdringerig.

Geen aankoop, wel een prima gevoel bij dit bedrijf

De nieuwe auto die ik op het oog had, heb ik uiteindelijk niet bij Autobedrijf Hansen / VDNS Hansen gekocht. Dat had echter niets te maken met prijs, verkoopproces en de communicatie met verkoper Bas. Ik heb een mooi aanbod ontvangen en aan de telefoon ben ik ook prima te woord gestaan. Verder werd op mijn vragen per e-mail vriendelijk, snel en adequaat gereageerd. Voor mij weegt alleen de reisafstand van ruim 2 uur niet genoeg op tegen de voordelen voor zowel korte als lange termijn. Daarom schaf ik de auto die ik op het oog heb bij een lokale dealer aan. Verder dus niets dan lof voor Autobedrijf Hansen / VDNS Hansen, ik hoop dat het een mooi succesvol bedrijf blijft met goede klantbelevingen (reviews).

Heel positief

Duidelijke informatie. Goede service. Prettige sfeer.

Mooi bedrijf met vriendelijk personeel.

Halfjaarlijks bezoek ik autobedrijf Hansen voor het wisselen van mijn zomer/winter banden. Tevens wordt de set die gedemonteerd wordt hier opgeslagen. Telefonisch maak ik hiervoor een afspraak met het vriendelijke personeel. Tijdens mijn bezoek gedurende de bandenwissel loop ik altijd een rondje door de mooie showroom en wordt mij altijd tijdens het wachten een lekker kopje koffie aangeboden. Ben zeer tevreden over de goede service.

prima ervaring!

Netjes, correct, niet opdringerig en fijn bedrijf.

Super service, fijne , eerlijke mensen.

Top.

Erg tevreden

Erg tevreden, duidelijk en helder

Fantastisch geholpen!

Fantastisch geholpen! Zeker in deze tijd. Complimenten hoe jullie rekening houden met de corona maatregelen en toch een complete service weten te bieden. Zeer prettig en professioneel geholpen. Ik kom zeker terug!

Voelt meteen vertrouwd en betrouwbaar

Al na het eerste telefonisch contact voelde het goed. Ook het bezoek voldoet meteen aan de verwachting. Net bedrijf, nette mensen, geduldig, behulpzaam en niet 'meteen' in de verkoop modus. Verkoopcontract opgemaakt en getekend en nu in afwachting van de levering. Volste vertrouwen dat dit ook helemaal aan de verwachtingen zal voldoen.

Prima service, goede communicatie.

Onze vorige auto hebben we ook bij Autobedrijf Hansen gekocht, toen waren we al heel tevreden over de manier van handelen en communiceren. Vandaar ook dit keer hier weer een auto gekocht. Bas heeft alles correct afgewerkt.

Prima.

Tja, toch heel raar!! Een auto kopen op een parkeerplaats! Maar dit is absoluut niet ten nadele van jullie garage! We zijn prima geholpen en van advies gediend. Pluim voor jullie verkoper Bas.

Goede snelle service en prijs!

Binnen een aantal dagen een goede aankoop gedaan met een aantrekkelijke inruilprijs. Auto goed afgeleverd met bijbehorende service. Zeer tevreden!

Goed geholpen

Hebben een hele mooie auto gekocht Zijn erg vriendelijk behandeld Gaan nu genieten van de auto

Goed en betrouwbaar bedrijf.

Fijn autobedrijf alles goed geregeld en belangrijk zeer betrouwbaar ook de auto die ja daar koopt.

Keizersveld 2

5803AN Venray

Over Autobedrijf Hansen / VDNS Hansen

Autobedrijf Hansen is dé occasiondealer voor regio Venray en omstreken. Je bent bij ons aan het juiste adres voor de aanschaf van een jong gebruikte auto of een nieuwe Kia. Daarnaast kun je bij ons terecht voor reparatie- of onderhoudswerkzaamheden aan jouw auto. Onze professionele werkplaats is ingericht voor elk type auto. Met ervaring sinds 1993 is jouw auto bij ons in goede handen!