Top service!

Een bedrijf waar de klant echt op 1 staat. Nemen alle tijd voor je en zijn ook eerlijk. Bijzondere was dat ze de dag na aankoop even bellen hoe de auto bevalt. Het is voor ons even rijden erheen maar zal zeker een ander aanraden hier een auto aangereden te schaffen

Wederom prettige ervaring

Fijn bedrijf. Denken mee, luisteren naar wensen. Zijn betrouwbaar. Zeer prettige manier van omgaan.

Super!

Super fijn behandeld door Bas. Eerst via de mail goed contact gehad en vandaag goed geholpen. De auto zag er super netjes en top uit en de inruil/koop was dan ook zo gebeurd. Ik voelde mij op mijn gemak en ben heel blij met hoe de verkoop is gegaan. Het is dat ik niet in de buurt woon, anders zou mijn auto hier ook in onderhoud zijn gegaan. Ik ben zeer tevreden.

Zeer profecioneel bedrijf wat alles tot in de puntjes heeft geregeld.

Van advertentie tot aankoop, alles goed geregeld!

Gisteren mijn nieuwe Kia pro_ceed GT first edition opgehaald bij Hansen professioneel geholpen door verkoper die verstand heeft van auto's. Ga er zeker vaker een auto kopen. Een echt aan te raden Kia dealer.

De eerste indruk was meteen goed zoals showroom, netjes zowel binnen en buiten. Net personeel, en kijken naar een oplossing als er iets is ! Wij zijn blij met onze Nissan X trail en alles netjes opgelost en afgehandeld! Wij zijn te vrede over dit bedrijf .

Prima.

Hartelijke ontvangst, en goede uitleg door de verkoper Rick Aben.

Wij zijn zeer tevreden

Rik Aben heeft ons heel goed geholpen bij de koop van onze Opel Mokka. Hij heeft alles goed uitgelegd. Kortom, wij zijn zeer tevreden!

zeer goed

auto week eerder geleverd dan de bedoeling was. gewoon top garage

Perfect!

Vanaf het eerste moment aan de telefoon tot aan het ophalen van onze nieuwe wagen, perfect. Bram van Autobedrijf Hansen BV is eerlijk, duidelijk en correct in het A tot Z verhaal van de aanschaf van onze wagen. De historie, de staat van de wagen, de uitleg alles klopte voor ons om tot aanschaf over te gaan. Hansen Autobedrijf BV is een super bedrijf waar we nog vele jaren zullen komen. Bedankt Bram!

Zeer prettig bedrijf om te komen

Daar aangekomen op zoek naar een auto werden we te woord gestaan door Bas Gielens en zeer prettige verkoper, we waren al vroeg dus Bas had alle tijd voor ons. Na enkele auto's te hebben bekeken kwamen we uit bij de Kia Niro , voor ons op dat moment nog redelijk onbekend, Hybride, Automaat veel ruimte voor de passagiers achterin. sportief Kortom precies wat we zochten. 2 Jaar oud dus nog 5 jaar Garantie wat wil je nog meer. Na een proefrit door venray besloten om deze auto te kopen. nu een week in bezit en hij rijdt fantastisch.

Uitstekende keurige dienstverlening

Dienstverlening met een menselijke kant. Een garage waar ik met vol vertrouwen iedere keer weer terug kom.

Alles duidelijk uitgelegd. Ook bediening van de auto.

Zeer goede service

Alle vragen worden met geduld en profecionaliteit beantwoord

Goed en betrokken bedrijf

Online auto gekocht en ingeruild Gaat op goed vertrouwen van twee kanten Als je beiden eerlijk bent over je auto kan dit prima.

Prima uitleg,nemen de tijd en er wordt niets opgedrongen

Uitermate tevreden met onze aankoop.

Wij hebben een Alfa Romeo Mito gekocht en zijn bij de aankoop super goed geholpen door de verkoop. De auto is perfect afgeleverd. Wij komen zeker terug bij autobedrijf Hansen!

Fijne en warme service!

Fijn contact gehad met Bas! Ik werd na mijn interesse in de Kia Niro vrij snel gebeld. Aangezien ik van ver moest komen werd de auto gereserveerd en heb ik de auto onder genot van een kop koffie rustig kunnen bekijken. Gister was het zover en konden wij onze nieuwe auto ophalen. Onze vorige auto kregen wij nog een knappe inruil voor. Bij het ophalen stond de auto keurig onder een doek en kregen wij zelfs nog een bon mee voor een kop koffie en een gebakje verderop. Bas heeft ons nog even geholpen met installatie van CarPlay, stoelen etc. Wij bevelen VDNS Hansen zeker aan om een auto te kopen! Thanks Bas! Gr. Wesley

Zeer correct, netjes, duidelijk en geeft een vertrouwd gevoel.

Wij kunnen niets anders zeggen dan dat wij op zeer correcte, nette, duidelijke en zeer plezierige wijze geholpen zijn wat een zeer vertrouwd gevoel teweeg gebracht heeft. Dank jullie wel voor alle goede zorgen. Een zeer gelukkig auto bezitter.

Top bedrijf met een service die je niet meer verwacht op vandaag

Top bedrijf dat er goed uitziet en toch aanvoelt als een klein bedrijf met persoonlijke service. Vooral de medewerker Mathieu Pama die ons geadviseerd en begeleid heeft tijdens de aankoop van onze Kia Sportage is zeer bekwaam. Ondanks dat wij in het zuiden van Limburg wonen overdenken wij of we de service van de auto ook hier laten uitvoeren.

Boven verwachting

Een hele prettige (eerste) ervaring met het garage bedrijf in het algemeen en verkoper bas!! Daar een mooie ford focus aangekocht tot nu zeer te spreken over de eerlijke verkoop van de auto en de gehele afwikkeling daar van (echt boven verwachting)

zoals het hoort te zijn

vriendelijk goede comunicatie

Je wordt super fijn geholpen. Heel vriendelijk personeel.

Wij zijn super goed geinformeerd over onze aankoop, We konden alles vragen wat we weten wilden over de aangekochte auto, hele goede uitleg over alles. Absoluut niet opdringerig maar wel antwoord op alles wat we wilden weten. Klantvriendelijk en duidelijk en tegen zeer redelijke prijs.

Perfect behandeld

Hele goede ervaring,en goede service en perfect behandeld.

Keizersveld 2

5803AN Venray

Over Autobedrijf Hansen / VDNS Hansen

Autobedrijf Hansen is dé occasiondealer voor regio Venray en omstreken. Je bent bij ons aan het juiste adres voor de aanschaf van een jong gebruikte auto of een nieuwe Kia. Daarnaast kun je bij ons terecht voor reparatie- of onderhoudswerkzaamheden aan jouw auto. Onze professionele werkplaats is ingericht voor elk type auto. Met ervaring sinds 1993 is jouw auto bij ons in goede handen!