Positief
Hartelijk dank voor het invullen van de enquete. Met vriendelijke groet, Medewerkers Garage Oostendorp
mijn ervaring is zeer goed.
Zeer klantvriendelijk bedrijf en altijd meedenkend
Aanschaf van een gebruikte auto. Leuk bedrijf. Goed persoonlijk contact
afspraken op korte termijn mogelijk, vriendelijk en voorkomend personeel, snelle reparatie, goed contact met werkplaats en monteurs
Zeer tevreden over dit enthousiaste team mensen.
zeer pretig
Zeer goede ervaring met het kopen van onze auto hierzo. Vanaf eerste contact zeer deskundig geholpen. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Een gastvrij en vriendelijk bedrijf en dat geldt voor alle medewerkers! Oplossing gericht en behulpzaam. Geen straf om een aantal keren per jaar de reis van Dokkum naar Ommen te maken!