Een aankoop te hebben gedaan waaraan wij achteraf een heel goed gevoel aan hebben overgehouden.
Beste Bennie, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Wat geweldig om te lezen dat u en uw vrouw zich zo prettig behandeld voelde en met een goed gevoel op jullie aankoop terugkijken. Dat is precies waar wij het voor doen. Nog heel veel fijne kilometers gewenst en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Beste Patrick, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u onze service als snel en goed heeft ervaren. Dit waarderen wij enorm! Nogmaals heel veel rijplezier gewenst en hopelijk zijn wij jullie nog een keer terug in het mooie Ommen! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Terzake kundige medewerkers die met je meedenken. Dat geldt voor het hele team. Oostendorp heeft doorgaans een mooi aanbod van exclusieve auto’s. Als je iets zoekt wat ze op dat moment niet hebben, kun je een zoekopdracht geven. De auto die we via de zoekopdracht aangeboden kregen, was binnen een paar dagen in het buitenland gevonden. De hele transactie werd daarna binnen no-time afgerond. Goede aflevering met duidelijke uitleg. Ook wanneer het gaat om periodiek onderhoud ben je hier aan t juiste adres! Ze doen echt hun best om klanten te ontzorgen. Kortom, plezierig zaken doen!
Beste Jeroen, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en de mooie woorden. Wat fijn om te horen dat u onze deskundigheid, betrokkenheid en service zo waardeert. Wij vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken en hen volledig te ontzorgen, dus het is geweldig om te lezen dat u dit ook zo heeft ervaren. Graag zien wij u de volgende keer weer in het mooie Ommen. Nog heel veel plezierige kilometers toegewenst en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
De mannen van Oostendorp zijn er weer in geslaagd om voor mijn rijschool een lesauto op te zoeken. Dit keer een slag groter de Golf 1.5 TSI. De samenwerking was weer fijn en ze hebben mij in contact gebracht met een reclame bedrijf die de auto van mijn logo heeft voorzien. Kortom zeer blij met de samenwerking en het meedenken.
Beste Erik, Hartelijk dank voor de mooie woorden. Super fijn om te horen dat de samenwerking en de doorverwijzing naar het reclamebedrijf goed zijn bevallen. Een hele mooie stap naar een mooie Volkswagen Golf! Daar gaan uw leerlingen veel gemak en plezier van hebben. Wij wensen u nogmaals heel veel lesplezier in uw nieuwe auto en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Je koopt geen auto bij Oostendorp maar het is een beleving. Je stapt binnen in een huiselijke moderne showroom met een prachtige collectie met auto's. We werden gelijk vriendelijk te woord gestaan en geholpen door Laurens en we hebben een prachtige Cupra Terramar gekocht. De aflevering was ook super geregeld, de auto stond in de showroom keurig gepoetst klaar met een grote strik erop en in het kantoor hing een beeldscherm met daarop weer een foto van de auto. Er werd de tijd genomen voor de aflevering en alles werd door Niels keurig uitgelegd. We rijden nu ruim een week in de auto en wat een fantastische auto! Wij zouden er zo weer een auto kopen, ze zijn de 5 sterren dubbel en dwars waard!
Beste Andy en Jeannette, Hartelijk dank voor de mooie woorden! Super tof om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met jullie nieuwe Terramar en met het gehele proces erom heen. Fijn dat alles zo naar wens verlopen was. Super om te horen dat onze collega's jullie zo goed hebben geholpen en de tijd namen om alles duidelijk uit te leggen. Wij hopen jullie, ondanks de grote afstand, nog een keer weer te zien hier in het mooie Ommen. Nogmaals heel veel rijplezier en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Op zoek naar een VW UP! met net dat beetje extra uitstraling vond ik die bij Oostendorp. Ik werd vriendelijk en deskundig geholpen, en dat wekt vertrouwen.
Beste Pieter, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u de hulp als vriendelijk en deskundig heeft ervaren, dat is precies waar wij naar streven. Wij willen u nogmaals heel veel veilige kilometers wensen in uw nieuwe VW Up! en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Mooie en complete VW Buzz gekocht bij Oostendorp. De auto werd netjes en met veel oog voor detail afgeleverd, dat gaf meteen een goed gevoel. Vriendelijke medewerkers en een prettige, betrouwbare service!
Beste Frank, Hartelijk dank voor de mooie woorden en de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u een goed gevoel had bij ons als bedrijf en dat u ons oog voor detail zo waardeert. Nogmaals heel veel rijplezier gewenst in uw nieuwe ID.Buzz en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Bijzonder vriendelijk en betrouwbaar met uitstekende service
Beste Ingeborg, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Wat een mooie complimenten over onze service. Super om te horen dat alles na wens was door het gehele traject heen. Graag tot een volgende keer in het mooie Ommen. Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
We zijn zeer vriendelijk en kundig geholpen
Beste Gerrit, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Super fijn te horen dat u zich kundig en vriendelijk geholpen voelde. Wij willen u nogmaals heel veel rijplezier wensen in uw nieuwe Terramar en graag tot ziens in het mooie Ommen. Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Vakkundig professioneel
Beste Arie, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u ons als vakkundig en professioneel heeft aanschouwd. Wij willen u nog heel veel rijplezier wensen met uw nieuwe Volvo XC90 en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Super fijn geholpen, enorm bedankt.
Beste Bart, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Wat super om te horen dat u zich fijn geholpen voelde in uw zoektocht naar een nieuwe auto. Wij willen u nogmaals heel veel rijplezier wensen en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Bij binnenkomst gelijk aangesproken. En alles ziet er tiptop uit.
Beste Hans, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u zich direct welkom voelde en dat alles naar wens was. Wij doen hard ons best om iedereen een prettige ervaring te geven, dus dit waarderen we enorm. Nog heel veel rijplezier gewenst in uw nieuwe T-Roc en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
We zijn uitstekend geholpen met het zoeken naar een auto van onze voorkeur.
Beste Sjaak, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over onze service en dat we hebben kunnen helpen bij het vinden van de auto die echt bij jullie past. We doen altijd ons best om nét dat stapje extra te zetten, dus dit waarderen we enorm. Nogmaals heel veel rijplezier gewenst in jullie nieuwe T-Roc en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Wat een fantastische ervaring! Dit bedrijf straalt vakmanschap, klantvriendelijkheid en oprechte betrokkenheid uit. Vanaf het eerste contactmoment werd er met ons meegedacht en niets was te veel gevraagd. Ze zetten echt alles op alles om de wensen van de klant te vervullen. Wij zijn bijzonder goed geholpen door Laurens, die ons gedurende het hele traject deskundig en vriendelijk heeft geholpen. Toen we onze Mercedes konden ophalen, voelde het alsof we een feestje binnenstapten: een prachtige strik op de auto, een warm welkom met koffie én zelfs een cadeau. Het zijn precies die details die laten zien hoeveel aandacht en zorg ze in hun service stoppen. Na de overdracht nam Niels uitgebreid de tijd om alles rustig uit te leggen, waardoor we met een zeker en vertrouwd gevoel de weg op gingen. Wij zijn ontzettend blij met onze Mercedes! Kortom: op alle fronten een dikke 10+. Een bedrijf dat je met een gerust hart aanbeveelt aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit, service en een onvergetelijke klantbeleving. Groeten van Henk en Rijnie uit Assen
Beste Henk en Rijnie, Hartelijk dank voor jullie mooie woorden en mooie beoordeling. Hier doen we het uiteindelijk voor: super tevreden klanten en een ervaring die net dat beetje extra geeft. Geweldig om te horen dat jullie het traject zo positief hebben ervaren en dat de aflevering van de Mercedes als een echt feestje voelde. Wij wensen jullie nogmaals heel veel rijplezier en veilige kilometers toe. Geniet van jullie prachtige auto en graag tot ziens in het mooie Ommen! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Er hangt een goede sfeer, klantvriendelijk, er wordt tijd genomen om je te helpen en alle vragen te beantwoorden, geen mooiere voorspiegeling dan de werkelijkheid is. Als leek zijnde op autogebied zijn we naar alle tevredenheid geslaagd en geholpen
Beste Ans, Hartelijk dank voor de mooie woorden. Wij vinden het super fijn om te horen dat u en uw man in alle tevredenheid zijn geslaagd en geholpen in jullie zoektocht naar een nieuwe auto. Wij willen jullie nog heel veel rijplezier wensen in jullie nieuwe Opel Crossland. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Fijne persoonlijke aandacht bij de koop. Prachtige showroom, deskundig personeel. Lekkere koffie/thee met cake. Klantvriendelijk bedrijf met professionele uitstraling!
Beste Jan, Hartelijk dank voor de mooie woorden en de mooie beoordeling! Het is heel erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent met ons. Hopelijk zien wij u, en uw mooie nieuwe T-Roc, weer een keer terug bij ons in het mooie Ommen. Graag tot ziens en heel veel rijplezier toegewenst! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Goede uitleg over de auto prima Vriendelijk en ze hebben alle tijd
Beste Anny, Hartelijk dank voor de mooie woorden. Fijn te horen dat alles naar wens verlopen is. Wij wensen u nog heel veel veilige kilometers toe en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Ik heb er een golf Gte gekocht en de auto is zoals beschreven in de advertentie. Verkoper was vriendelijk en geïnteresseerd. Ik zou het bedrijf aanbevelen.
Beste Paul, Hartelijk dank voor de mooie woorden en mooie beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens was. Wij wensen u nog heel veel fijne en veilige kilometers met uw nieuwe Golf GTE. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Goed geholpen met aankoop van een nieuwe auto.
Beste Meneer Haaijer, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u onze service, het personeel en het bedrijf zo positief hebt ervaren. Wij wensen u nog heel veel plezier en veilige kilometers met uw nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Prima garage en verkopers weg vriendelijk!
Beste Hermen, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Fijn om te horen dat alles top geregeld was! Hopelijk mogen er veel leerlingen slagen in jouw nieuwe lesauto. Graag tot ziens en wij wensen jouw heel veel succesvolle rijlessen en veel veilige kilometers tegemoet. Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Auto netjes afgeleverd, Misschien iets meer aandacht bij de uitleg van de auto.
Beste Hendrik Jan, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat de Q3 netjes was afgeleverd. Ook dank voor de tip over de uitleg. We nemen dit zeker mee en zullen voortaan extra aandacht besteden aan een duidelijke en uitgebreide toelichting bij aflevering. Mocht u alsnog vragen hebben over uw Q3, dan helpen wij u uiteraard graag verder. Wij wensen u veel veilige kilometers tegemoet en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Je kunt alles goed overleggen en duidelijke uitleg van de auto gehad.
Beste Peter, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Wat fijn te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u nogmaals heel veel rijplezier in uw nieuwe Q3! Hopelijk zien wij u in de toekomst nog een keer weer bij ons terug. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Snel en goed regeld
Beste Herman, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u onze service zo goed waardeert. Graag zien wij u graag nog een keer terug hier in het mooie Ommen. Nog hele fijne en veilige kilometers gewenst en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Aankoop van nieuwe auto perfect begeleid.
Beste Roelof, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zich perfect begeleid voelde door het gehele proces heen. Wij willen u nogmaals heel veel rijplezier wensen in uw nieuwe Q3. Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
De klant is koning
Beste Johan, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Graag zien wij u een volgende keer weer in het prachtige Ommen. Wij wensen u nog heel veel rijplezier met uw nieuwe T-Cross! Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen