Het gevoel dat je als klant heerlijk behandeld wordt.

Een aankoop te hebben gedaan waaraan wij achteraf een heel goed gevoel aan hebben overgehouden.

Fantastisch bedrijf, goed en snel geholpen

Fijn bedrijf om zaken mee te doen

Terzake kundige medewerkers die met je meedenken. Dat geldt voor het hele team. Oostendorp heeft doorgaans een mooi aanbod van exclusieve auto’s. Als je iets zoekt wat ze op dat moment niet hebben, kun je een zoekopdracht geven. De auto die we via de zoekopdracht aangeboden kregen, was binnen een paar dagen in het buitenland gevonden. De hele transactie werd daarna binnen no-time afgerond. Goede aflevering met duidelijke uitleg. Ook wanneer het gaat om periodiek onderhoud ben je hier aan t juiste adres! Ze doen echt hun best om klanten te ontzorgen. Kortom, plezierig zaken doen!

Fijne samenwerking

De mannen van Oostendorp zijn er weer in geslaagd om voor mijn rijschool een lesauto op te zoeken. Dit keer een slag groter de Golf 1.5 TSI. De samenwerking was weer fijn en ze hebben mij in contact gebracht met een reclame bedrijf die de auto van mijn logo heeft voorzien. Kortom zeer blij met de samenwerking en het meedenken.

Een auto kopen bij Oostendorp Ommen is een beleving!

Je koopt geen auto bij Oostendorp maar het is een beleving. Je stapt binnen in een huiselijke moderne showroom met een prachtige collectie met auto's. We werden gelijk vriendelijk te woord gestaan en geholpen door Laurens en we hebben een prachtige Cupra Terramar gekocht. De aflevering was ook super geregeld, de auto stond in de showroom keurig gepoetst klaar met een grote strik erop en in het kantoor hing een beeldscherm met daarop weer een foto van de auto. Er werd de tijd genomen voor de aflevering en alles werd door Niels keurig uitgelegd. We rijden nu ruim een week in de auto en wat een fantastische auto! Wij zouden er zo weer een auto kopen, ze zijn de 5 sterren dubbel en dwars waard!

Vriendelijk en deskundig

Op zoek naar een VW UP! met net dat beetje extra uitstraling vond ik die bij Oostendorp. Ik werd vriendelijk en deskundig geholpen, en dat wekt vertrouwen.

Mooie en complete VW Buzz gekocht, netjes afgeleverd en super vriendelijk geholpen!

Mooie en complete VW Buzz gekocht bij Oostendorp. De auto werd netjes en met veel oog voor detail afgeleverd, dat gaf meteen een goed gevoel. Vriendelijke medewerkers en een prettige, betrouwbare service!

Bijzonder vriendelijk en betrouwbaar met uitstekende service

Bijzonder vriendelijk en betrouwbaar met uitstekende service

Zeer vriendelijk en kundig geholpen

We zijn zeer vriendelijk en kundig geholpen

Zeer compleet snel en alles klopte

Vakkundig professioneel

Top bedrijf!!!!

Super fijn geholpen, enorm bedankt.

Je voelt je er gelijk welkom.

Bij binnenkomst gelijk aangesproken. En alles ziet er tiptop uit.

Medewerkers zijn bereid om ver tegaan om klant tevreden te stellen.

We zijn uitstekend geholpen met het zoeken naar een auto van onze voorkeur.

Een dikke 10+

Wat een fantastische ervaring! Dit bedrijf straalt vakmanschap, klantvriendelijkheid en oprechte betrokkenheid uit. Vanaf het eerste contactmoment werd er met ons meegedacht en niets was te veel gevraagd. Ze zetten echt alles op alles om de wensen van de klant te vervullen. Wij zijn bijzonder goed geholpen door Laurens, die ons gedurende het hele traject deskundig en vriendelijk heeft geholpen. Toen we onze Mercedes konden ophalen, voelde het alsof we een feestje binnenstapten: een prachtige strik op de auto, een warm welkom met koffie én zelfs een cadeau. Het zijn precies die details die laten zien hoeveel aandacht en zorg ze in hun service stoppen. Na de overdracht nam Niels uitgebreid de tijd om alles rustig uit te leggen, waardoor we met een zeker en vertrouwd gevoel de weg op gingen. Wij zijn ontzettend blij met onze Mercedes! Kortom: op alle fronten een dikke 10+. Een bedrijf dat je met een gerust hart aanbeveelt aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit, service en een onvergetelijke klantbeleving. Groeten van Henk en Rijnie uit Assen

Duidelijke informatie, klantvriendelijk en no nonsens.

Er hangt een goede sfeer, klantvriendelijk, er wordt tijd genomen om je te helpen en alle vragen te beantwoorden, geen mooiere voorspiegeling dan de werkelijkheid is. Als leek zijnde op autogebied zijn we naar alle tevredenheid geslaagd en geholpen

Een feest om daar een auto te kopen!

Fijne persoonlijke aandacht bij de koop. Prachtige showroom, deskundig personeel. Lekkere koffie/thee met cake. Klantvriendelijk bedrijf met professionele uitstraling!

Prima geholpen

Goede uitleg over de auto prima Vriendelijk en ze hebben alle tijd

Professioneel bedrijf

Ik heb er een golf Gte gekocht en de auto is zoals beschreven in de advertentie. Verkoper was vriendelijk en geïnteresseerd. Ik zou het bedrijf aanbevelen.

Mooi bedrijf, vriendelijk personeel en goede service.

Goed geholpen met aankoop van een nieuwe auto.

Alles top geregeld met aankoop auto.

Prima garage en verkopers weg vriendelijk!

Auto netjes afgeleverd, Misschien iets meer aandacht bij de uitleg van de auto.

Topgarage met korte lijntjes.

Je kunt alles goed overleggen en duidelijke uitleg van de auto gehad.

Top geregeld!

Snel en goed regeld

Perfecte service en aflevering van nieuwe Q3

Aankoop van nieuwe auto perfect begeleid.

Altijd vriendelijk

De klant is koning