Afgelopen week mijn nieuwe bedrijfsbus mogen ophalen bij Oostendorp. Na mijn wensen te hebben doorgegeven heeft Laurens de perfecte bus voor mij gevonden. Top bedrijf!
Beste Niels, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat de nieuwe bedrijfsbus helemaal aansluit bij uw wensen. Bedankt voor het vertrouwen in ons en nogmaals heel veel rijplezier gewenst! Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Zie bovenstaande!
Beste Theo, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat uw ervaring met ons bedrijf zo goed bevallen is. Wij wensen jullie nogmaals heel veel rijplezier met jullie nieuwe Formentor en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Zie boven
Beste Eddy, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Het doet ons zeer goed te zien dat u ons als vriendelijk en hulpvaardig hebt ervaren. Wij wensen u nogmaals heel veel rijplezier met uw nieuwe Tiguan! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Goed ontvangen en goede klik met verkoper. Ze hadden de auto die ik zocht dus een goede match
Beste Robert, Bedankt voor uw mooie woorden! We zijn blij dat u zich goed ontvangen voelde en dat het contact met onze verkoper prettig verliep. Geweldig dat we precies de auto hadden waar u naar op zoek was. Een perfecte match inderdaad. Wij wensen u nogmaals heel veel rijplezier! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Warm welkom, prettig om zaken mee te doen en perfecte service. Vriendelijke medewerkers.
Beste Stef, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u een warm welkom heeft ervaren en tevreden bent over onze service. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Prettig om zaken mee te doen en perfecte service!!
Beste Henk, Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent over onze service! Wij zien u graag een volgende keer weer in het mooie Ommen! Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Prettige mensen om mee te onderhandelen. Komen alles na wat ze zeggen . Ze hebben er één klant bij.
Beste Bert, Hartelijk dank voor uw vertrouwen en de mooie woorden! Het is altijd een compliment wanneer klanten terugkomen, dat betekent veel voor ons. Wij wensen u weer veel veilige en plezierige kilometers met uw nieuwe Audi Q7! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Bij aflevering goede uitleg van de auto en een fijne begeleiding. Nieuwe auto snel geleverd.
Beste Wim, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Wij wensen u nogmaals heel veel rijplezier in uw nieuwe VW Tiguan! Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Mooie zaak! Auto was binnen een week geleverd, inclusief montage van de trekhaak!
Beste Kevin, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Wij vinden het fijn om te horen dat u zeer tevreden bent met onze snelle service. Wij wensen jou nogmaals heel veel rijplezier in jouw nieuwe auto en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Leuk geholpen en tijd nodig gehad voor een proefrit
Beste Geert, Bedankt voor de mooie woorden en de mooie beoordeling! Wij vinden het fijn te horen dat uw ervaring met ons zeer positief was. Graag tot ziens en nogmaals heel veel rijplezier in uw T-Roc! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Topervaring
Beste Rutger, Bedankt voor de mooie beoordeling! Het doet ons goed te horen dat uw ervaring met ons zeer positief was. Wij wensen u nogmaals heel veel rijplezier in uw nieuwe Tiguan! Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Kom al jaren bij Oostendorp. Altijd goede ervaringen opgedaan, zowel in de koop, reparatie als klant contact.
Beste John, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Wij hopen uw de volgende keer dezelfde service te bieden die u van ons gewend bent! Bedankt voor het fijne contact door de jaren heen en heel veel rijplezier gewenst in de Tiguan! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Ontspannen, gezellig zonder flauwekul !
Beste Henny, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat uw ervaring met ons bedrijf zeer positief was! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Warm welkom, vriendelijke medewerkers, goede service bij aflevering.
Beste Alien, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wij zijn blij te horen dat onze service u zo goed bevallen is. Graag tot ziens in het mooie Ommen! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Belangstelling voor de persoon en zijn/haar levens omstandigheden en daarna de zakelijke behandeling.
Beste Ger, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wij hopen dat u nog lang plezier mag hebben van uw mooie Q3. Bedankt voor het vertrouwen door de jaren heen en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Beste Ria, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Het doet ons goed dat onze service u zo goed bevallen is. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Min of meer bij toeval bij het garagebedrijf Oosterdorp in Ommen terechtgekomen om een Cupra Formentor VZ (demo) te bekijken. Daar werden wij heel vriendelijk en deskundig geholpen door verkoopadviseur Joost van Silfhout. Overtuigend verhaal en de koop was al snel een feit, mede door de grote gunfactor. Een week later volgde de aflevering van onze nieuwe auto en dat was een waar feestje. De auto was tiptop in orde en wij kregen getailleerde instructies over onze aankoop. Administratief was alles uitstekend geregeld en met enkele surprises in de hand konden wij van onze eerste rit genieten. Daar werden wij niet in teleurgesteld. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe auto en hebben vertrouwen in dit bedrijf. Top! Ga zo door!
Beste Fred, Hartelijk dank voor de mooie woorden! Wij zijn erg blij om te horen dat het gehele verkooptraject u zo goed bevallen is. Bedankt voor het vertrouwen en hopelijk tot ziens. Jullie zijn uiteraard altijd van harte welkom bij ons in het mooie Ommen. Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Dertig jaar na mijn eerste opel ben ik nu overgestapt naar Volkswagen. Ik rijd nu in een mooie T-Cross met automaat, en ik moet zeggen dat bevalt me prima. Het personeel bij Oostendorp heeft ons zeer goed geholpen en de levering was uitstekend.
Beste Stien, Hartelijk dank voor de mooie woorden! Wij wensen u heel veel rijplezier in uw mooie T-Cross! Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Een nette garage met verkoop van mooie auto's. Goed geholpen en zeer tevreden met mijn aangeschafte Audi Q3.
Beste Danny, Hartelijk dank voor de goede beoordeling! Wij wensen u veel rijplezier in uw nieuwe Audi Q3! Graag tot ziens bij ons in de showroom! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Tevreden aankoop van onze auto en prima service. Vriendelijke ontvangst en alles naar wens overlegd/geregeld.
Beste Johan, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Wij vinden het fijn om te horen dat onze service u zo goed beviel! Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Vandaag een tiguan hybride opgehaald. We kregen uitstekend uitleg over hoe en wat. Prachtig bedrijf met zeer luxe auto's. Bedankt en groetjes uit Zieuwent
Beste Peter, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Wij vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service. Wij wensen u en uw vrouw heel veel rijplezier in jullie super mooie Tiguan! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Zij leveren mooie auto’s
Beste Hermen, Bedankt voor de mooie beoordeling! Veel rijplezier met uw Golf en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Heel mooi en goed bedrijf. Prettig personeel erg vriendelijk en ze denken met je mee. Voor de 2e keer hier een auto gekocht.
Beste Peter, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat onze service u goed beviel. Wij hopen u graag weer te zijn in onze showroom! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
De persoonlijke aandacht bij de oriëntatie was erg fijn! Zeer klantvriendelijk en mee-denkend. After sales is ook erg belangrijk en dat wordt gegeven! Als er nog iets nodig is wordt in oplossingen gedacht. Wordt gewaardeerd. Ik kreeg zelfs nog een berichtje dat er een koper voor mijn ingeruilde auto was. Dat gaf een heel goed gevoel. Hopelijk heeft de nieuwe eigenaar er net zoveel rijplezier van als ik had. Heel hartelijk dank voor alle service en ik hoop dat jullie bedrijf nog jaren blijft voortbestaan!
Beste Yvonne, Hartelijk dank voor de mooie woorden en de mooi beoordeling! Wij vinden het fijn om te horen dat u zo lovend bent over onze service! Hartelijk dank voor het vertrouwen in ons. Hopelijk zijn wij u en uw man een keer weer in het mooie Ommen. Tot ziens en heel veel rijplezier met jullie nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen
Dinsdag naar een mooie VW Golf GTE gaan kijken en woensdag met deze auto terug naar huis. Dat is lekker snel zaken doen.
Beste Erik-Jan, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Wij wensen jou nogmaals veel rijplezier in de Golf GTE. Hopelijk tot ziens in het mooie Ommen! Met vriendelijke groet, Team Oostendorp Ommen