Prima advies en fijne verkoper!

Prima advies en fijne verkoper

No nonce bedrijf

Goede afhandeling van aankoop

Prima autobedrijf, meerdere keren een auto gekocht en verkocht en service staat hier voorop.

uitermate tevreden

Goed geholpen, auto is prima staat.

Tevreden

Vertrouwelijk

Vriendelijke en goeie service

Goede, snelle en vriendelijke service!

We werden heel vriendelijk en eerlijk geholpen. Geen rare verkooppraat, maar gewoon duidelijk en eerlijk. Er wordt niks opgedrongen en de service was snel! Je kunt altijd terecht met vragen of als er iets aan de auto blijkt te zijn. Heel fijn.

Prettig; goede service & uitleg

Super mooie auto en geweldige service😍

Ze hebben veel keuze en nemen echt de tijd om samen met jou je ideale auto te zoeken. Ze gaven aan dat het heel druk was en toch kon ik binnen de week mijn auto helemaal klaargemaakt ophalen! Super blij hiermee

Professioneel en klant is koning

Vrij recent een auto gekocht. Helaas: het leek een probleemauto. Voordat we 100km op de teller hadden, stond de auto al stil. Flink probleem in de motor. Met buikpijn van onze nieuwe aankoop contact opgenomen met Schaepkens. "Breng hem maar terug en we gaan het netjes voor u oplossen." Auto teruggebracht waarna zij me een lift naar huis aanboden in afwachting van de leenauto. Deze leenauto snel gekregen waarna we mobiel waren en regelmatig terugkoppelingen kregen over de reparaties. Zowel de complimenten naar de afdeling verkoop als de chef garage Nico. Nico nam de tijd om voldoende te testrijden. "Liever een dag langer getest dan dat we weer terug konden komen." Al met al een top bedrijf waar klant nog Koning is. Ik had ivm slechte eerdere ervaringen (elders) al meteen de advocaat op de hoogte gesteld maar vanaf het eerste contact met Schaepkens bleek deze stap niet nodig. Ik beveel dit bedrijf aan bij vrienden en bekenden. De leenauto was een nette VW Up. Over kosten van reparatie werd niet moeilijk gedaan. Deze bleven zonder woorden bij de probleemhouder: de garage.

Bovenverwachting

De start was wat stroef, beetje onduidelijkheid over waar de auto stond en dat we een afspraak hadden... Daarna super proefrit in een auto die er werkelijk uitzag zoals beloofd, heerlijke vlaai bij de koffie.. En duidelijk en eerlijke onderhandeling... Super tevreden ☺

Heel goede service, vriendelijk en snel!

Ik ben sinds jaren klant en kom altijd graag terug, voor de goede service. Ook voor de hulp en het adviseren bij het kopen van een "nieuwe "auto kan ik aanbevelen. Ik hoop, dat ik er nog lang van de service gebruik kan maken.

Zeer betrouwbaar en goede service

Ik ben reeds 12 jaar klant bij deze garage en heb hier altijd goede wagens gekocht. Zowel privé als bedrijfsmatig. Tevens laat ik hen, tot volle tevredenheid, het onderhoud doen van mijn auto's. Ik kan de garage omschrijven als zeer betrokken en ter zake kundig.

Prettig geholpen, no nonsens

Prettig geholpen, no nonsens

Prima.

duidelijk geluisterd naar mijn vraagstelling. Meegekeken naar mijn opties. Nette afhandeling. En ik heel tevreden met mijn auto.

Top!

Super service. Het zijn Vakmensen

Prima service bij Schaepkens

Zowel verkoop, aankoop als onderhoud zijn prima geregeld bij Schaepkens.

Vriendelijk geholpen

Ik ben goed geholpen door de verkoper. Zelfs een stuk vlaai gekregen. Fijn gesprek gehad over de onderhandelingen. Ik zou er zo weer een auto kopen.

Goed geholpen en een fijne auto gekocht!

Ik ben een tevreden klant !

Geweldig!

Super garage! Prijs/kwaliteit verhouding is prima in orde. Auto wordt goed afgeleverd. Onlangs een Fiat Panda aangeschaft. Pobleempje was dat de cd-speler niet werkte. Meteen een afspraak gemaakt en werd zonder kosten een nieuwe ingebouwd. De sleutel met afstandsbediening werkte ook niet, maar werd ook zonder bijkomende kosten vervangen. Nu al mijn 2e aanschaf bij Schaepkens en een hele goede dealer, vriendelijk personeel en de monteurs werken ook goed door!

Wij zijn tevreden!

Wij zijn tevreden over de behulpzame en correcte afhandeling met het kopen van onze auto bij dit bedrijf!

Zeer prettige ervaring

Tijd en ruimte om te zijn wie je bent. De informatie naar aanleiding van de grote beurt was wat karig. Problemen werden direct en zeer prettig opgepakt. bedankt!

Prima geholpen

De verkoper was heel simpatiek legde alles goed uit.De service was ook prima. Zal het aan anderen doorgeven

best wel ok

ontspannen en vertrouwelijke sfeer

In alle opzichten een Keurig bedrijf

Bij het aanrijden springt het stijlvolle gebouw alsmede de vlekkeloze en professioneel ogende garage meteen in het oog. Men beschikt over een bijzonder ruim en divers assortiment automobielen die met wiskundige precisie staan geparkeerd.. het geheel oogt strak en goed georganiseerd. De ontvangst bleek Limburgs , uitermate vriendelijk en behulpzaam..

Klimmenderstraat 110

6343 AE Klimmen