Goed geholpen

Goede ervaring je kan voor alles terecht en niets is teveel

Top garage ! Goede service leuke auto's voor een goede prijs

Goede en vriendelijke service

Vriendelijk en goed te woord gestaan. Tevreden met advies en ver- en aankoop.

Prima geholpen door Jos

Prima geholpen door Jos en de auto werd conform afspraak en netjes afgeleverd - wij zijn hier erg tevreden over. Enig minpuntje was dat de krik en wielsleutel niet bij de auto zaten, enfin die moesten we dan ff erbij kopen.

Geleverde service is goed. Het enige minpunt was dat de auto niet was uitgelijnd. Inmiddels is dit wel gebeurd en rijdt de auto heel erg goed

Goede ervaring

Vriendelijk personeel en heb er een mooie auto gekocht

Autobedrijf Schaepkens is de beste garage die ik ken.

Ik ben nu 20 jaar klant bij dit autobedrijf, en ik heb alleen maar ongelooflijk positieve ervaringen gehad met Schaepkens. Net mijn derde auto gekocht met weer een nieuwe verbazing over persoonsgerichtheid, vertrouwenwekkende benadering en klantgericht denken. Ook mijn kinderen hebben hun auto's hier gekocht met veel waardering. Als u een andere auto nodig hebt, bel Schaepkens en u wordt meer dan uitstekend geholpen. En nu hebben ze mij dus niet vooraf gevraagd of ik dit positieve commentaar wilde schrijven. Dit is helemaal mijn eigen mening. Jos Hermans Jodenstraat 27 6166 CG Geleen

Top service en fijne mensen.

Alles is fijn afgehandelt en garantie werkzaamheden werden probleemloos opgelost.

Perfect!

Vriendelijke verkoper, duidelijke uitleg, goede afspraken, prijs-kwaliteit prima!

Prima geholpen met keuze auto tot nu toe nog steeds zeer tevreden over onze aankoop.

Fijn autobedrijf

We hebben een Fiat Panda gekocht van 10 jaar oud. De auto vandaag opgehaald, volgens afspraak in orde gemaakt. Hij stond keurig gepoetst voor ons klaar. Vriendelijke verkoper die luistert naar de klant. Bedrijf is een aanrader.!!

Goede en perfecte service.

Ben goed geholpen.perfecte service

Hele goede garage

Hele goede ervaring goede service en vriendelijke mensen

Top service!!

Top service, vooral Jos helpt je geweldig!

super

afspraak gemaakt, de wagen stond klaar om te bekijken proefrit geen probleem. De papieren en overschrijving alles goed geregeld. Fijne zaak om mee te werken.

Zeer tevreden, goede service en advies!

Had een seat Ibiza gezien op internet en heb een afspraak gemaakt om de auto te bekijken.. Aangekomen bleek de auto niet te starten maar dit werd meteen opgelost door er een nieuwe accu in te zetten dus na even rondgekeken te hebben een testrit gemaakt in de seat. Vergeleken met mijn eigen auto was dit toch niet waar ik naar op zoek was.. Tijdens het rondkijken zag ik een mooie audi staan.. En na een weekje besloten toch weer een afspraak te maken om de audi te bekijken.. De auto stond klaar voor me toen ik aankwam dus kon meteen een testrit maken en was verkocht. Meteen besloten om de auto te kopen.. Er zat nog een heel klein deukje (bijna niet zichtbaar) achter aan zijkant en er zat wat condens in een van de achterlichten.. Een paar dagen later kon ik de auto ophalen en alles was netjes opgelost. Ik ben super blij met mijn auto en de manier waarop de medewerkers van de garage me hebben geholpen en hoop dat ik nog lang van mijn auto kan genieten.. Heb een prettige ervaring gehad bij Schaepkens en zal de garage zeker aanraden!

Correcte afhandeling van de afspraken.

Soms moet er wat onderhandeld worden over futiliteiten dat zou niet nodig hoeven zijn. Maar verder een prima auto bedrijf.

Veel keuze,fijne zaak.

Deskundig personeel,goede verkopers, correcte afhandeling. Ik heb op deze zaak al meerdere auto’s gekocht, dit zal ook zo blijven.

Deskundigheid en advies waar je ook daadwerkelijk iets mee kunt.

Op zoek naar een gezinsauto waar we nog een hele tijd mee vooruit kunnen, Jos bood een eerlijke prijs voor onze oude auto en was heel duidelijk en open tijdens het verkoopgesprek. Met een goed gevoel een nette auto gekocht, met een beduidend lagere kilometerstand en die optisch nog in perfecte staat verkeerd. Wij zullen zeker vrienden en familie aanraden hier te kijken en ook al is het voor ons een stuk rijden, door de openheid en eerlijkheid van deze zaak zullen wij de toekomstige onderhoudsbeurten ook door hen laten uitvoeren.

Wederom een fijne service

Afgelopen jaar een fijne auto aangeschaft. Na de nodige kilometers toch besloten om een maatje groter aan te schaffen. De deal was snel gesloten. Auto werd snel en netjes afgeleverd. Dit is onze 3e auto via schaepkens. Zeker tevreden. Zodra we weer een andere nodig hebben zal dit zeker weer via schaepkens zijn. Dit bedrijf kan ik in 1 zin beschrijven als: Een groot “klein” bedrijf waar service en kwaliteit voorop staat.

Goedd

Wordt niet opgedrongen om een auto te kopen. En ze zijn eerlijk

na 30jaar klant nog steeds geweldig en een geweldige servies

klant vriendelijk