Erg tevreden met de service van deze autogarage

Alhoewel het niet heel goedkoop is, krijg je wel veel service voor je geld. Dat vind ik erg prettig.

Ik ben zeer tevreden over de verkoop, goede uitleg en service en aardig personeel. Ik kan iedereen autobedrijf Schaepkens aanbevelen.

Snelle en goede service

Ik werd professioneel en kundig geholpen, had de dag erna nog een vraag en kom daar gewoon meer terugkomen, prettig bedrijf en prettige mensen.

Duidelijk en helder geeft vertrouwen

Prima advies

Zeer vriendelijk en hulpvaardig geholpen.

Ben pas 12 dagen in bezit van auto maar tot nu toe zeer tevreden !

Vriendelijke mensen.

Wij zijn tot nog toevzeer tevreden.

Super wrg tevreden

Wij zijn goed geholpen door vriendelijk personeel, erg behulpzaam. Hier hebben we met veel vertrouwen een auto gekocht.

Zeer goed geholpen.

De website is goed overzichtelijk en toegankelijk. Ik had al snel de wagen gevonden die ik zocht. Daar aangekomen kon ik meteen een proefrit maken en kreeg ik duidelijke uitleg over de wagen. Ook de verkoop ging prima en duidelijk. Bij ophalen van de wagen werd mij heel goed uitgelegd hoe alle systemen werken.

Goede afspraken gemaakt ,en alles naar behoren uitgevoerd.

Zeer tevreden over aflevering bij verkoop auto.

Nemen de tijd en leveren een goede service!

Goede service met betrekking tot een proefrit, goede service met betrekking tot de aankoop van een auto en de afhandeling daarvan, inclusief de inruil van een eigen auto. En ruim aanbod!

Top bedrijf

Goede deskundige mensen geven goede en duidelijke uitleg,en staan ervoor wat ze zeggen en doen. Komen de afspraken heel goed na, ben zeer te vreden totaal geen negatieve aan of opmerkingen.

Prettig en eerlijk contact

Goeie ervaring met Schaepkens. Eerlijk bedrijf met eerlijke mensen. Transparante onderhandeling

Goede service en goede auto's.

Leuk verkoopgesprek, goede inruil, alles prettig geregeld.

Zeer te vreden

Uitstekende Service

Zeer goed geholpen bij garage Schaepkens. Vriendelijk personeel. Niet opdringerig, maar men staat wel voor je klaar. Goede service. Absoluut een garage om klant te blijven.

Zeer fijn geholpen! Zal het iedereen aanraden!

Goed geholpen

Ik was op zoek naar een andere auto , en ze hebben mij uitgelegd wat ik t beste kon doen . Top ik rij nu met plezier in de auto

Goede snelle afhandeling en goed bod voor de inruiler

Er werd alle tijd genomen welke nodig was. Na proefrit besloten tot koop. Kreeg nog een beurt volgens het onderhoudsschema en gepoetst. Enkel dagen later afgehaald, tot nu toe geen spijt van aankoop

Uitstekende service!

Wegens remigratie waren wij op zoek naar een auto die op zeer korte termijn geleverd kon worden. Wij werden heel vriendelijk ontvangen en direct een proefrit maken was geen enkel probleem. De koop was snel gesloten en omdat wij op dat moment geen auto tot onze beschikking hadden, werd de nieuwe auto, compleet gepoetst en van binnen gereinigd, door Roy bij ons afgeleverd. Wij zijn nog steeds heel blij met de auto en zullen deze ook voor onderhoud naar Schaepkens brengen.

Een eerlijk bedrijf met passie en gedrevenheid.

Vriendelijke verkopers en monteurs, persoonlijke en oprechte service, bij Autobedrijf SCHAEPKENS ondanks dat er het een en ander niet helemaal volgens plan liep, toch fantastisch opgelost en geholpen. Echt een top bedrijf! Als ik weer een auto nodig heb weet ik waar ik heen ga, ondanks de lange reistijd voor mij geen risico meer het lopen van miskoop bij een of andere louche autodealer. Hartelijk Dank! Charlotte

bij de aankoop

Fijne aflevering van de aankoop van mijn auto

Fijn bedrijf

Prima service en advies!!

Een top bedrijf met top service

Een top service!

tevreden

Alles kan altijd beter, maar tevreden over de aankoop en de aflevering.

Klimmenderstraat 110

6343 AE Klimmen