Fantastisch!

Problemen met de accu werden dezelfde dag nog opgelost! Een vriendelijke, behulpzame en professionele garage!

Hele goede ervaring

Ben heel blij dat ik mijn auto bij jullie heb gekocht vooral de goede service Groet van Zundert

Snel en vakkundig geholpen

Ik belde of ik voor een lamp die stuk was langs kon komen. Men dacht mee en kon snel ook ivm de veiligheid op de weg.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? N.v.t.

Zeer goed geholpen en heel tevreden over de auto.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via onze eigen website.

Tot noch toe zeer tevreden

Onlangs mijn polo bij Schaepkens gekocht. Waren zeer vriendelijk en auto kon snel opgeleverd worden (was voor mij wel erg belangrijk). Rijd hem nou 1 week en tot noch toe gelukkig geen mankementen. Enige aandachtspunt bij reiniging voor oplevering zou zijn “check alle vakjes”, enkele zaten nl nog stukjes plastic of papiertjes in, maar kan zijn dat dit door de tijdsdruk kwam.

goede service

correct zeer goede service ben heel tevreden

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via een zoekmachine (Google)

Snel geholpen, altijd prettig als je snel geholpen word.

Altijd vriendelijk zou iedereen deze garage aanbieden Mvg Monique

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via onze eigen website.

Goed advies, goeie garantie, en afspraken nab nagekomen

Snel en goed geholpen.

De aanschaf van mijn auto was snel geregeld.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via onze eigen website.

Zeer tevreden over hoe ik geholpen ben.

Ik ben zeer tevreden over hoe ik geholpen met met het uitzoeken van een nieuwe auto. Over de auto ben ik ook tevreden. Aardig en kundig personeel die ruim de tijd voor je nemen.

Heel klantgericht en behulpzaam

In Kerkrade weigerde mijn auto te starten. Met dank aan een passant toch weer aan de praat gekregen. Op de terugweg naar Maastricht meteen de afslag Klimmen genomen. Bij Schaepkens aangekomen probleem uitgelegd en werd meteen geholpen. Gratis kop koffie tijdens het wachten. Na 3 kwartier was het probleem verholpen en kon ik weer verder huiswaarts. Kortom, goede en zeer directe service.

Fantastisch

Mijn auto is naar Haarlem gebracht. Snelle, korte lijnen, uitstekende communicatie en perfecte service! Alles werd helder afgestemd en zeer professioneel geregeld. Absoluut een aanrader! Bedankt voor de geweldige service!

Vriendelijk

Ervaring want dit is de derde auto die wij daar kopen en zijn wel betrouwbaar, anders zouden wij dit niet doen

Verstand over auto's

Monteur is goed en duidelijk over de staat en techniek van mijn auto

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Aanbevolen door kennissen

I would definitely would go back to Shaepkens!

Very good communication and very honest from the first moment. Frank was very helpful and honest from the beginning.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via een zoekmachine (Google)

Correct en afspraak is afspraak!

Erg tevreden met service en de houding van medewerkers. Alle lof!

Uitmuntende service

Perfectie tot in de puntjes op elk gebied qua klantenservice, vriendelijk personeel en altijd een terugkoppeling voordat overgegaan wordt tot reparatie, daarbij een goede service bij onderhoud en aflevering daarvan! Chapeau.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via onze eigen website.

Vakkundige handelaar met mooi assortiment

Een verzorgd bedrijf met ruim buitenterrein waar een mooi assortiment klaar staat. Vakkundige verkopers die je te woord staan, meedenken en alle moeite doen. Een leuke occasion aangekocht waarbij de koop stap voor stap werd toegelicht. Met het extra garantiepakket werd de auto volledig nagekeken en onderhouden.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via onze eigen website.

Heel prettige verloop van de verkoop

Vriendelijk en goede reactie op internet

goede snelle service

Geweldig!

Eerlijke prijzen, goede service en meedenkend en behulpzaam personeel.

Kortom super!

Voor het uitzoeken van mijn eerste auto terecht gekomen bij Schaepkens. Super geholpen door Roy en later door Yves. Erg blij met de auto!

Prima goed

Prima goed